BSL Play Off Yarı Final 3. Maç | Galatasaray NEF - Anadolu Efes

Bost direksiyonda olmadığı her an maç elimizden kayabilir, Bost min. 34 dk sahada kalmalı, Canaan ve Melo seyirci karşısında farklı oynayabiliyor onların coşması maçı koparabilecek sekanslar doğuracaktır, Göksenin topa baskıyı kesinlikle devam ettirmeli. taraftar küfüre asla girmemeli bu seri taraftar olmadan kazanılamaz, kesinlikle tepkiler küfür olmamalı, 2 maç seyircili bitirebilirsek, Bost ve Kerry faul problemi yaşamazsa ben seriyi seyirci desteği ile beraber 3-1 geçebileceğimizi düşünüyorum.
 
Büyük oranda serinin kazananını belirleyecek maç gibi görünüyor. Kaybeden taraf psikolojik olarak havlu atabilir. Çok yoğun ve agrasif bir şekilde rakibe baskı yapmamız lazım. Efes oyuncuları ve kenar yönetimi taraftarı tahrik edebilirler herkes sakin olmalı. Allah yardımcımız olsun...
 
Konsantre olup full baskı her topa el göstermek uğultu böle ortamda 6 kişiyle ülkeri yendik kötü durumda (salondaydım)
Akşamına Beşiktaş'a itelemiştik (kareografi) olan hey gidi hey
 
Hedef maç!! Şayet kazanırsak bu seriyi sonuna kadar zorlarız ama eğer kaybedersek efes 3-1 geçer. Taraftara büyük iş düşüyor salon cehennem gibi olmalı.
 
Anladigim kadariyla salon ici olanlar yonetime koymamis daha cok kendilerine yapilanlar sikinti yaratmis.
Bu isler topyekun karsilikli olmali yonetim hedefsiz ve gucsuz olabilir ama son bir durus gostermeleri gerekli.
Bize yapilani iki misli ile yapsinlar. Iyilik varsa iki kati, kotuluk varsa da iki kati. Son gunlerinde bari ince hesaplara girmeyip olaya boyle baksinlar lutfen.

Taraftarimiz icin cesitli tuzaklar olacaktir, lutfen o tuzaklara dosdogru gitmeyelim.
 
Maçtan önce Alper ,özellikle ,taraftarı tahrik etmek için ortada gezilebilir tahriklere kapılmayalim.Maç başlamadan anons yemeyelim en azından.Mac içinde de anons yiyeceksek bile maçın durmasının lehimize olduğu anda olsun.Salonu boşaltırmamak lazım ama mümkün olduğunca da agresif olmak lazım.
 
Adil bir yönetim olduğu sürece takıma ve koça güveniyoruz. Bu maçı kazanırsak rüzgârı arkamıza alır, final için büyük bir avantaj yakalamış oluruz.

Bizi hakemleri de yenmek zorunda bırakmayın çünkü hakemlerle uğraşmaya mecbur değiliz.

Hatta bariz kötü niyet, taraflı hakem yönetimi sezildiğinde tiyatroya seyirci kalmamak için takımı çekmek bile düşünülebilir. Emeğimizin hiçe sayılmasına sessiz kalınmasın.
 
Bugün kritik adam Göksenin bence, önceki maçta onu boş bıraktılar, ama maalesef 3 lük performansı iyi değildi. Bugün yüzdeli atarsa maç bize döner. Hele Milli takıma alınmamış Göksenin bugün şov yapmalı bence..
Ayrıca N'dour rakip pota altında çok etkili olamadı. Bence de bu maç Kravish oynamalı.
 
İşimiz kolay değil, ikinci maç hakemin kolay faullerle savunma gücümüzü kırması, rakibin sert oyununu görmezden gelmesi bir yana bizim zayıf yönlerimizi de ortaya çıkardı.
Son üç maçın ikisini kazandık, adil ve sakin bir oyun olursa kazanabiliriz, kazanırsak da daha umutlu olup eleyip finale çıkabiliriz...
 
Bost kalabildiği kadar parkede kalmalı, Kerry'e top inmeli ve seyirci desteğiyle faulleri almalı, Göksenin topa baskının dozunu asla düşürmemeli, ribauntları söylemeye gerek yok, 2 maçta da gördük ki ribauntları toplayan takım 1 adım önde olacak, en önemliside TARAFTAR ASLA ama ASLA TAKIMI yalnız bırakmamalı, tribünler boşaltılırsa seriyi 3-1 hediye ederiz.
 
Sadık kadar basketfaul yapan bir oyuncu görmedim ben ya. Faul yapıyorsan baltayı indireceksin...
 
Son düzenleme:

Üst