BSL Play Off Yarı Final 3. Maç | Galatasaray NEF - Anadolu Efes

Dunston'ın yaptığı faul sportmenlik dışı ya.

Hızlı hücumu kesiyorsun üstelik tamamen niyet hızlı hücumu kesmek.Etik faul yapma niyeti yok,geçilmişsin yani.
 
Bost, Canaan ve Melo 2 maçtır ilk maç performanslarından çok uzak. Şu görüntü unut vermiyor. Blackshear ve Kravish de hücumda tutuklar bugün malesef.
 
Ergin hocanın 3 uzunlu rotasyonunda cevap veremedik yine. Hücumda etkisiziz. Bir kaç şut sokabilsek oyun bize geçecek ama maalesef çok kötüyüz...
 
Bazi yakin atislari cok kotu kullanip kacirdik. 35-40 arasi sayi cikarirdik. Hakemleri anlamiyorum gozlerinin onunde olani kacirip zorla pozisyon izliyorlar. Oyuncular var hakemi gibi oldu.
 
Bost ve Kerry parkede olduğunda oyunumuzda savunmamızda güçlü sıkıntı yok, Ataman büyük hoca abi adam bizim dış şut savunmamızı çözmüş, penetreye yönelendirip içine giriyorlar kısaların özelliklede Canaan'ın, ribauntlarda şimdilik iyi gidiyor, Kerry faul problemine girmedi, Bost yeterince dinlendi ve maç kafa kafaya oyunun içinde kalacağımız kesin, momentumu almamız için 2 tane 3'lük lazım, Canaan'a yeni setler çizip, ekstra 1 oyuncu çıkarırsak(Olağan şüpheliler Sadık, Canberk, Göksenin) maç bize gelecektir, Braynt bu kadar formda olmasa zaten bi yerde vurup geçeceğiz ama Braynt'la Tibor ekstraları şu ana kadar kusursuza yakın yaptı, Kerry birebirlerine çözüm getireceklerdir dikkat etmek lazım, iç dış dengesi açısından 1-2 dış şutuna set çizmekte fayda var, kısacası yıkılmadık ayaktayız seyirci atılmasın, Bost dinlenirken seri yemeyelim yeter, maç bize gelecek.

Dipnot: 2.5 maçta gördük ki Micic durdurulabiliyormuş, Göksenin'ine helal olsun.
 

Üst