Abi bence her zaman Ndour ya.Rakip kim olursa olsun Ndour’un topculugu Kravish’in zekatini verir.Arkadaşlar uzuntuluyuz ama geçen maç niye Ndour oynadı deniyordu.Larkin-Micic ikilisini durdurduk ama Dunston atmaya başladı.
Abi bence her zaman Ndour ya.Rakip kim olursa olsun Ndour’un topculugu Kravish’in zekatini verir.Arkadaşlar uzuntuluyuz ama geçen maç niye Ndour oynadı deniyordu.Larkin-Micic ikilisini durdurduk ama Dunston atmaya başladı.
Bu maci kaybetmemizin en buyuk nedeni Kravish’tir.Butun sezonu cope atti yeteneksizlik abidesi.Yarin defol git bu takimdan.
Belki de Blacksair den vazgeçip, Sadig'a güvenerek ikisini de kadroya almak gerek ama deneme yapılacak zaman değil. Ben kaybetsek bile takımı seviyorum, hatta Goksenin bile elinden geleni yapıyor, Micic gibi EL sayı kralını iyi tuttu ,son üçlükde sahada yoktu sanırım.Abi bence her zaman Ndour ya.Rakip kim olursa olsun Ndour’un topculugu Kravish’in zekatini verir.
İnşallah öyledir ama bence iş bitti...Hâlâ bu iş bitmedi ama iki gün sonraki maçi alırsak son maçta iki kisamizin gününde olmasına bakar son topa kadar pes etmemek lazım
Belki de Blacksair den vazgeçip, Sadig'a güvenerek ikisini de kadroya almak gerek ama deneme yapılacak zaman değil. Ben kaybetsek bile takımı seviyorum, hatta Goksenin bile elinden geleni yapıyor, Micic gibi EL sayı kralını iyi tuttu ,son üçlükde sahada yoktu sanırım.