BSL Play Off Yarı Final 3. Maç | Galatasaray NEF - Anadolu Efes

60-58 iken Göksenin'in kaçırdığı turnike kırılma noktası oldu. Sayı olsaydı havaya girecekti takım ve farklı sonuç olacaktı.

Bu seviyede turnike kaçıramazsın, kaçırıyorsan eğer Galatasaray'da oynamaya hakkın yok. Ne formayı hakediyorsun ne Galatasaray'dan kazandığın parayı.
 
Kravish, Sadık ve Göksenin boş turnike ve çember altıları, bunlara rağmen son hücumda KErry'e net çalınmayan faul ki tartışmaya gerek yok bozuyor kontrolsüz gelip, karşı taraftar Dunston ve Braynt'ın ekstra oyunu böyle yenilmeye üzülüyorum, kaldı ki 1 top dışında Micic'i muhteşem savunan Göksenin'den vazgeçmemiz Göksenin savunmadığında adam kendine geliyor resmen
 
Maçın başına dönecek olsak,Singleton erken faul problemine girecek,Micic ve Larkin çember dövecek,Efes skor bulma konusunda ciddi problemler çekecek deseler maçı ağır farkla biz mi kazanacağız derdik.Ama olmadı işte.

Canaan'a yeteri kadar iyi pozisyon sağlayamadık.Her pozisyonun değerli olduğu anlardada Kravish ve Göksenin olumsuz etki ettiler.Zorlama atışlarımızda cabası oldu.

Efes çoğu zaman boşu kaçırırken,kendi stiline uygun denemeler yaparken biz çoğunlukla zorlama atışlara kaldık.

Bu sezon bize pota altımız ders olmalı.Ne Ndour ne de Kravish pota altında tek başına güven vermiyorlar.
 
Hâlâ bu iş bitmedi ama iki gün sonraki maçi alırsak son maçta iki kisamizin gününde olmasına bakar son topa kadar pes etmemek lazım
 
Neye göre Kravish sorumlu oluyor pardon ? Bu adamın 2.20'lik Pleiss'a karşı savunması, baksları, ribauntları olmasa zaten kafadan 10 sayı geriye düşeceksin, hallaç edecekler savunmanı. 2 gün önce ''niye oynamadı bu kral'' denen adam bir anda çöp oldu, vay be...
Yukarıda bir arkadaş yazmış, güzel de yazmış; Efes Eurolig savunması yapıyor diye. Gerçekten de öyle oldu. Ama biz de Eurolig savunması yaptık. Bizim saçmaladığımız kadar onlar da saçmaladı. Airball attı Larkin falan.
Göksenin ... yani eline gelen topu bomboş yerde elinden kaçırıp dışarı kaçırıyor her maç. Bir basketbolcunun otokontrolü nasıl 0 olur anlam veremiyorum.
Micic + Larkin'i seri boyunca bu kadar düşük skorlarda tutup 2 maç kaybetmek kötü oldu. Asıl kilit nokta da Dunston'dan gelen 20 sayı oldu.
Bir diğer dikkatimi çeken kısım da ribauntlarda onları seri boyunca ezmemiz. Bugün de 39-19 gibi tuhaf bir üstünlük kurmuşuz.
Bence de seri henüz bitmedi. Son maça kalır gibi. Zaten biz perşembe günkü maçı kazanırsak o iştahla final gelebilir.
 
Ndour mu olsaydı acaba? Kravish en basit atışları bile kaçırdı 3/10, toplam 7 sayı ile tamamladı...
Sadık son derece sıcakken kenara alınıp unutuldu...
Blackshear 62-64 iken açık bir faule maruz kaldı, dönen top ile 3 sayı yedik...
Göksenin'in Micic'i kaçırıp bom boş bıraktığı, 60-56 iken kaçırdığı bom boş turnike maçın kader anlarıydı...
Dış atışlarda da facia idik...
Sezon başında bu duruma geleceğimiz söylense inanamazdım...
Her şeye karşın tebrikler bizim takım...
 
Evet kalbimiz kırıldı lâkin bu maç özelinde kimseye kızamam. Biz buyuz, rakip de bu. Bütçe ve kalite farkı maçın kritik anlarında tokat gibi yüzümüze çarptı ne yazık ki.

Bryant bu yüzden Bryant, Micic bu yüzden Micic.

Bize kurdurduğu hayaller için teşekkürler takıma ve koça.

Bu arada son yıllarda izlediğim en zevkli müsabaka olabilir.
 
Abi bence her zaman Ndour ya.Rakip kim olursa olsun Ndour’un topculugu Kravish’in zekatini verir.
Belki de Blacksair den vazgeçip, Sadig'a güvenerek ikisini de kadroya almak gerek ama deneme yapılacak zaman değil. Ben kaybetsek bile takımı seviyorum, hatta Goksenin bile elinden geleni yapıyor, Micic gibi EL sayı kralını iyi tuttu ,son üçlükde sahada yoktu sanırım.
 
IMG_20220531_223253.jpg

Müthiş görüntü. Müthiş atmosfer. Bu taraftar Euroleague hak ediyor. İnşAllah kısa sürede hak ettiğimiz yerde olacağımızdan şüphem yok.
 
Belki de Blacksair den vazgeçip, Sadig'a güvenerek ikisini de kadroya almak gerek ama deneme yapılacak zaman değil. Ben kaybetsek bile takımı seviyorum, hatta Goksenin bile elinden geleni yapıyor, Micic gibi EL sayı kralını iyi tuttu ,son üçlükde sahada yoktu sanırım.

Yoktu, Canaan savunuyordu. Ama Kravish ile başbaşa kalıp attı.
Bu maç şansızdık. Boş turnikeler kaçtı, Larkin yerde iken top eline düştü asist yaptı, Micic çok kötü şut atıyorken üst üste 2 üçlük soktu vs vs. Sağlık olsun...
 
Gerçektende hem şu anki seri,hemde önce Nef'in katkıları sonrada basketbolu gerçek anlamda bilen Pistoilis hocanın gelişiyle birlikte heyecan yaşatan saygı duyulacak takıma dönüştük.

En basit örnekle gsbasket forumu bile çok daha aktif son birkaç aydır.Bu oluşum insallah devam eder,her sezon sil-baştan kadrolar kurmayacak duruma gelmeliyiz.

Kendi adıma Bost-Canaan ve Kerry takımda kalırsa mutlu olurum.
 

Üst