BSL Play Off Yarı Final 3.Maç | Galatasaray Odeabank 65-63 Fenerbahçe

Bu arada nerede ise 35 yasında yaklasik 175 boyunda pek güçlü olmayan ve kariyeri boyunca hücum yönü on planda olmuş bir oyuncun forma degistirtikten sonra bir anda acayip savunmaci olmasi bu acayip.savunmayi yaparken de beş faulle maci tamamlayamak şöyle dursun pek nadir faul almasi çok ilginç

Hürriyetin haberi basın etiğine aykırı ama çıkıp da o tükrük değil ayran demek -bence- yüzsüzlük olur. yapmayacaksın böyle işler. zaten spor basınının fener sempatisi var, üstüne bir de "bakın ülkemize 2 defa f4 oynatan antrenöre ne yapıyorlar, işte böyledir bunların taraftarı" algısı oluşturuyorlar. biz de malzeme veriyoruz adamlara.

Aziz Yıldırımın kupa finali sonrası açıklamalarından sonra emin olmuştum ki, fener bizi eleyecek. zaten güçlüler, üstüne türlü yöntemlerle finale çıkacaklar. finalde de şampiyon olmaları için elden gelen yapılacak.

Önce bizden başlayalım.Bir şeyi kabul etmesi lazım taraftarın.Adamlar bizden kadro olarak iyi mi iyi.Kimin elemesi süpriz olmaz tabii ki onların Salı günü baktın olmuyor.Senenin son maçı.Sana Eurocup getirmiş takımı tezahüratlarla alkışlarla göndersek süper olmaz mı?Fenerbahçe sahaya çıktığı anda ve maç başlar başlamaz sürekli sahaya para çakmak vs attık mı attık.Fener'e küfür ettik mi ettik.Bunlar anons gerektirir miydi evet.sen bunları atarsan adamlar bunu sonuna kadar dünyanın her yerinde kullanır mı evet.Murat Murahatoğlu'na bir kaç kişinin yanına gidip tepki gösterdiğini gördüm küfür de etmişlerdir belki ama eğer doğruysa devre arasında tuvalette tartaklandığı söyleniyor e yuh kardeşim.Tamam beni de pozisyonlara yaklaşımları rahatsız ediyor CSKA maçında hakem hakem dedikçe komik oldu doğu ama adamı dövmeye kalkmak nedir.

Karşı taraf ise her zamanki gibi.Ayran değil balgam attılar diye resmi siteden bariz yalan açıklamalar yapmalar.Cenk Renda'yı çok net gördüm 2.ananston sonra yanındaki antrenöre döndü bu 2.anons devam diye işaret yaptı sonra masa hakemine yaptıkları malumunuz.Ancak yine söylüyorum bu imkanı biz veriyoruz atma bir şey sahaya ya atma.Bu zamana kadar ne zaman faydası oldu.

Salı gününe gelirsek.Ben yine yeneceğimizi düşünüyorum.Ataşehir nasıl olur bu kadar olaydan sonra bilmiyorum ama Ergin Ataman'ın Efes'te yaptığı gibi geriden gelip son maçı deplasmanda alıp bu işi bitirebileceğine inanıyorum bütün kadro zafiyetine rağmen.O zaman centilmen Avrupa'lı Fener seyircisini görürüz.

Dursun Özbek nerelerde bu arada bilen var mı?

Dixon gerçekten çok ciddi kollanıyor. Tüm maçları açıp izleyelim en az 2 faulü es geçilmiştir. Ama yok tabi çok iyi savunma yapıyor, hatta müthiş bir karakter. Biz mi görüyoruz sadece çok merak ediyorum?

Öncelikle sonuna kadar savaşan, mücadeleyi asla bırakmayan oyuncularımızı tebrik ediyorum. Fenerbahçe gibi bir takımı 63 sayıda tutmak büyük başarı. Hücumda biraz daha üretken olabilseydik ligdeki gibi farklı bitebilirdi.

Olaylara gelirsek, bilhassa salon sporlarında sahaya yabancı madde atılmasını asla tasvip etmiyorum. Küfürün bu ülkede engellenebilecek bir şey olduğunu sanmıyorum ama hiç değilse yabancı maddeden kurtulmamız lazım. Evet Cenk Renda orada ortamın gerilmesini sağladı, ben de maçtayken sinirlendim ama bunun çözümü bu değil. Orada doğru baskıyı oluşturarak teknik faulü aldırabilirdik, hakem çalmıyorsa bile baskıyı maçın geri kalan kısmı için arttıracak başka yöntemlere başvurmak lazım. "Ama" ile başlayan cümleler kurarak bu yapılanı savunmayalım, en basitinden seneye Fenerbahçe ile burada Euroleague maçımız var, bir benzeri yaşansa geçmişi parlak olmayan sicilimizi önümüze koyarak ömür boyu Euroleague yüzü göstermeyebilirler bize. Hakemi baskı altına alman gereken ortamda önce kendi agresifliği arttırmalısın, dünkü atmosfer bir derbi maçı için maalesef sıradandı.

Her şeye rağmen iğneyi kendimize batıralım da çuvaldız boşta durmasın. Obradovic Avrupa basketbolundaki saygınlığını kullanarak hadsiz açıklamalar yapmaya devam ediyor. Camianın suyundan içen sanırım bu hale geliyor. Kendi lehine olan hakem hatalarından bahsettiğine pek şahit olmadım ama canı yandığında olayı hakeme bağlayıp işin içinden sıyrılabiliyor. Keza dün de yaptığı "Seneye burada Euroleague maçları nasıl oynanacak merak ediyorum" açıklaması dangalaklık örneğidir. Sen ki Partizan'ı, 13 sene Panathinaikos'u çalıştırmış adamsın. OAKA'da Euroleague maçı nasıl oynanırsa Abdi İpekçi'de de öyle oynanır. Ergin Ataman da artık Milli Takım sevdasına duyar kasma işine bir son versin. Yahu değerli meslektaşın Obradovic, sen polis şapkasıyla maça gittiğinde yorum yaptı mı? Sana ve Göksenin'e ana avrat küfür edildiğinde, Aziz Yıldırım sana parmak gösterdiğinde duyar kasarak ortamı sakinleştirmeye çalıştı mı? Eleştirinde haklısın ama tutarsızsın, değerli meslektaşın Obradovic kazanan her zaman haklıdır mantığıyla hareket ediyorsa sen de aynısını yap, bir tık fazla adamlık yapınca sana Ataşehir'de zeytin dalı uzatmıyorlar, uzatmayacaklar da.

Önce bizden başlayalım.Bir şeyi kabul etmesi lazım taraftarın.Adamlar bizden kadro olarak iyi mi iyi.Kimin elemesi süpriz olmaz tabii ki onların Salı günü baktın olmuyor.Senenin son maçı.Sana Eurocup getirmiş takımı tezahüratlarla alkışlarla göndersek süper olmaz mı?Fenerbahçe sahaya çıktığı anda ve maç başlar başlamaz sürekli sahaya para çakmak vs attık mı attık.Fener'e küfür ettik mi ettik.Bunlar anons gerektirir miydi evet.sen bunları atarsan adamlar bunu sonuna kadar dünyanın her yerinde kullanır mı evet.Murat Murahatoğlu'na bir kaç kişinin yanına gidip tepki gösterdiğini gördüm küfür de etmişlerdir belki ama eğer doğruysa devre arasında tuvalette tartaklandığı söyleniyor e yuh kardeşim.Tamam beni de pozisyonlara yaklaşımları rahatsız ediyor CSKA maçında hakem hakem dedikçe komik oldu doğu ama adamı dövmeye kalkmak nedir.

Karşı taraf ise her zamanki gibi.Ayran değil balgam attılar diye resmi siteden bariz yalan açıklamalar yapmalar.Cenk Renda'yı çok net gördüm 2.ananston sonra yanındaki antrenöre döndü bu 2.anons devam diye işaret yaptı sonra masa hakemine yaptıkları malumunuz.Ancak yine söylüyorum bu imkanı biz veriyoruz atma bir şey sahaya ya atma.Bu zamana kadar ne zaman faydası oldu.

Salı gününe gelirsek.Ben yine yeneceğimizi düşünüyorum.Ataşehir nasıl olur bu kadar olaydan sonra bilmiyorum ama Ergin Ataman'ın Efes'te yaptığı gibi geriden gelip son maçı deplasmanda alıp bu işi bitirebileceğine inanıyorum bütün kadro zafiyetine rağmen.O zaman centilmen Avrupa'lı Fener seyircisini görürüz.

Dursun Özbek nerelerde bu arada bilen var mı?
Ankara'da cemiyet açılışında büyük başkan :)

Dün maçın tekrarını ntvspor da izledim. İsmail Şenol micov'a çalınan 3. Faule çok ucuz bir faul dedi. Lasmenin 4. Faulünede faul yok dedi. Dixon'ın Davis'den çaldığı top da çizgide dedi ve öyle zaten. Gördüğünü tarafsız olarak anlat yeter muratanoğlu. Biz var ya çok acaip bir yapılanma ile mücadele ediyoruz. İşimiz çok zor.

Onların yanlışinı ornek verip kendi hatamizi görmezden geliyoruz.Ben basketbolseverim ve takimimi Avrupanin en ust liginde mucadele ederken izlemek istiyorum.Ama sagolsun dun o birkaç maganda yuzunden uzun yillar Euroleague organizasyonuna alinmayacağız.Adamlar zaten lobi olarak ULEB'de guclu ustüne dünden beri Obradovic'i kullanarak tum yabanci basinda kulubumuzu kotuletiyorlar.ULEB zaten bizi almamak icin her yolu denerken ekmeklerine yağ sürdük.
Futbol magandalari butce dustugu yada Ataman gittigi anda ilgiyi kesecek şubeye.Biz yine burda kalacagiz ve tesekkur ederim kendi adima subenin gelecegini mahvettiginiz için

Nedense fb ile yaptığımız maçlarda bazı arkadaşların üzerine fair-play ruhu çöküyor!! Resmen bizim taraftara laf söylemek için sırada bekliyor gibiler..GS taraftarı hak edene doğru yerde ve zamanda gereğini yapmıştır bence.Arkadaş karşındaki rakip düzgün,centilmen bir rakip olur, maçta biz hata yaparız o zaman geliriz hep beraber eleştiririz ama karşımızda öyle bir rakip yok..

Adamlar bize balta çıkarmışlar ama bazı arkadaşlar el sıkışalım diyor..Tabi ki bizde istiyoruz barış içinde,dostluk içinde geçsin maçlar ama bunlarla olmuyor!! Özellikle başlarında bu başkanları varken..Aziz Yıldırım elini spor camiasından çekmediği sürece bu barış ortamı oluşmaz..

Burada uzun uzun yazmaya gerek yok herkes biliyor geçen senelerdeki maçlarda başımıza gelenleri çok çabuk unutuyorsunuz sanırım..

Biz niye sürekli kendimizi savunan ileti yazıyoruz? Fark etmediniz mi adamlar suçlu olsa bile bir şekilde kendimizi, savunan yada olayın öyle olmadığını anlatan mesaj vermeye çalışırken buluyoruz. Göksenin'in 3 hareketinden sonra önce küfür etti dediler, küfür etmediği ortaya çıkınca silah işareti dediler. Bir şekilde boşa çalınan taraflı teknik faul unutuldu, bizim hiçbir suçu olmayan oyuncumuz açıklama yapmak zorunda kaldı. Bunlar işte hep çiçek dağıtan Galatasaraylılar, pasif yöneticiler yüzünden. Onlar nasıl saldırıyorsa, biz de öyle saldıracağız başka yolu yok.

Obra'nın suratına gelenin tükürük yada ayran olmasının bir farkı yok. Onların yanlışı da yanlış bizim yanlışımız da yanlış. Sorun, onların yanlışında herhangi bir yaptırımın olmaması, bizim yanlışımızda yayıncı kuruluş, federasyon ve basın dahil tarafsız olması gereken herkesin yaptırımın bize çıkması için çabalaması, sonucunda yaptırımın sadece bize uygulanması ve bizim de buna boyun eğmemiz. Buna karşı beraber durmazsak bize karşı gösterilen tutum artarak devam eder.

Uzun yıllardır bu foruma üyeyim ve hemen hemen hergün her yorumu okuyorum. Bu sitenin amacı biz galatasaraylıların yorumlarını paylaşması, fikir alışverişi yapmamız. Zorla birbirimize düşüncelerimizi kabul ettirmek değil. Daha önce de burda bir kaç kez yazdım, eleştirmek herkesten çok bizim hakkımız, çünkü biz karşılıksız sevenleriz. Her fenerbahçe maçında burda olsun deplasmanda olsun buna benzer olaylar çıkıyor. Bizim şubenin vasıfsız ve yetersiz insanlar tarafından yönetilmesinden dolayı çoğu zaman haklı iken bile haksız taraf oluyoruz. İlk maçı salondan izleseydiniz ne demek istediğimi anlardınız. Sadece Göksenine değil tüm takıma dakikalarca küfür edildi. Maç bitti salonda yöneticimiz olmadığı için açıklama yapılmadı. Sinan teşekkür etti, Melih Mahmutoğlu anamız bacımız kalmadı dedi. Halbuki ilk iki maçtada ne ana ne bacı kalmıştı. Ergin Hoca son 1 aydır avrupanın en iyi takımı, avrupanın en iyi koçu dedi, övdü durdu, başarılar diledi. Obradoviç bu salonda eurolige nasıl oynanacak merak ediyorum dedi. Spiker alanen taraf tutuyor, yorumcu bizim için onlar diyor. Yazarlar görmezden geliyor ordaki maçları, federasyon ellerinde...
Şiddeti, sahalardaki holiganizmi destekleyecek halim yok ama bir de gerçek varki sürekli tokat yiyorsun, hakarete, haksızlığa uğruyorsun, ceza veren merciiler adamların elllerinde ee susup oturulsunmu? Ahirete mi kalsın bunların cevabı ? Hakikaten soruyorum arkadaşlar bu soruları cevaplarınızı bekliyorum. Çünkü şu an aklımla yüreğim farklı düşünüyor.