BSL Play Off Yarı Final 3.Maç | Galatasaray Odeabank 65-63 Fenerbahçe

Önce senin bir yönetici ekibin çıkar ve adam gibi "Ha, Fenerbahçe yönetici beyefendi, senin maçta sahayı geren sendin, ligdeki maçta Göksenin'e haksız çalınan teknik faulun benzeini sizin oyuncular yapınca niye çalınmıyor desin bakalım" Kuzu olma hikayesi senin tependeki yöneticilerde. Sahaya ve oyunculara yaralayıcı madde atılacaksa ben yokum. (7-8 tane bardak su ve sayabildiğim 3 tane UFO'dan bahsediyorum.) Bunlarla yenmiyoruz Fenerbahçe'yi. Küfürü de kime ediyon onu da anlamıyorum. Zaten varlığı yokluğu belli olmayan Melih ve oynamayan Berk dışında hepsi yabancı, küfür etsen sanki anlayacak. Ettiğin küfür ancak ceza olarak geri dönüyor. Küfür dediğim de koro halinde yapılan. Yoksa bir iki pozisyonda hakeme ben de küfür ettim.

Sadece bu şekilde yeniyorsak da finale çıkmayı haketmiyoruz. CSKA'ya, Olympiakos'a su fırlatmadan da galip gelebiliyorsun.

Bizim seyircimiz diğer takımlardan farklı. İyi tezahüratla rakip şaşırıyor, takımımız şahlanıyor. Ama bir yere kadar. Savaşmıyoruz burada. Bu yöneticilerin oynadığı bir oyun. Fenerbahçe bu oyunda kazanma stratejisini Ülkerle birleşmelerinden çook zaman önce uygulamaya başlayıp şirket takımlarına karşı başarılı olamadılar. Ülker otobüsüne atlayıp, siyasal bağlantılarla elde ettikleri Ataşehirde stad yaparak, hem paralı taraftar edindi, hem geleceği kurtardı. Tabi bu gelen paraları har vurup harman savurmazlarsa gelecekleri parlak. Bizde ise önüne baktığında ne görüyorsun?

Eurolig şampiyonu dahi olsan bu salondan çıkamazsın! Küfür ve maddeler iyi oldu bence. Kimse bizi kuzu sanmasın, o korkuyu bi tatsınlar bakalım şikeciler.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün sahaya atılan maddelere, edilen küfürlere destek olan, sebep bulan, hatta sessiz kalan herkes benim gözümde bu olayları yapanlar kadar suçludur. Ben üniversiteyi Trabzon gibi bir yerde okuyan biri olarak çok rahatlıkla şunu söyleyebilirim ki Türkiye'deki taraftar profili git gide buradakilere daha da yaklaşıyor. Bunun ne kadar iğrenç bir şey olduğunu söylememe gerek yok sanırım. Özellikle olaylara sebep bulmak en tehlikelisi. Çünkü bir şekilde kendini inandırıyorsun ve asıl olayı kaçırıyorsun. Gayet aklı başında ve bilinçli arkadaşlarımda bile bu sıkıntı öyle bir yer etmiş durumdaki hala ara ara şok oluyorum. 'Duyar kasmak için yapıyor.' diyebilirsiniz. 'Hadi lan sen de' deyip okuduklarınızı göz ardı etmek isteyebilirsiniz. Tercih tabi ki sizde. Ama ben buradaki renkdaşınız olarak tecrübelerimi size aktarmak zorunda hissediyorum.

"Galatasaray taraftarı hiçbir zaman saldırgan olmamıştır. Ama kendisine saldırıldığı zamanda en sert tepkiyi ortaya koymuştur." ALPASLAN DİKMEN.

Varsa tükürme olayını ki sanmıyorum öyle birşey olduğunu, sahaya yabancı madde atılmasını ve küfürleri savunmuyorum. Olmasaydı daha iyi olurdu diyorum ama...

Karşında futbolda ve basketbolda her türlü andavallığı yapan, futbolda bizzat futbolcularımızın üstüne tahrip gücü olan bildiğin ses bombası atan, kendimde gittiğim Kadıköy'de maçtan önce yönetimlerinin izni ve bilgisiyle koltuklarımızın üstüne içi sidik dolu poşet ve saman bırakan, basketbolda bizim şampiyon olmamamız için sahadan çekilen, başkanları maçtan önce hakemleri tehdit eden, Ülkerspor tesislerinde basketbolcularımıza ve antrenörümüze ana avrat küfürlerle eğlenen bir takıma karşı anladığı dilden cevap verdik bugün. Ve biz böyle yapınca iyice kuduruyorlar. Zannediyorlarki her türlü pisliği,küfürü ve üstüne şikeyi dahi sadece biz yaparız gibi yaşarsan sanada böyle karşılık verildiğinde kudurmayacaksın. Türkiye kupasının acısı da var taze taze tabiki...Nokta.

Küfür , madde atılması hiçbirimizin tasvip ettiği şeyler değil tabi ki. Ama işleri öyle bir raddeye getirdiler ki ilk kez kendimi "küfür de edin madde de atın" derken buldum. İnsanların damarına basıp sonra köşeye çekilip "bakın bize ne yapiyorlar" demeyi o kadar güzel oynuyorlar ki... her branşta geçerli bu.

algı operasyonu hızla devam ediyor...yabancı ortamlara da servis ediyorlar

Kocun tukuruk mevzusuna baliklama atlamasindan sonrada burada da benzer yorumlari gorunce insan daha da sinirleniyor.

Insallah kaparlar sahayi, mustehak cunku.

Ülker Arenadaki maçtan sonra Hocanın cep telefonuna gelen mesaj için karşı takımdan bir açıklama,kınama gelmişmiydi ya da bu kadar yankı uyandırmışmıydı?

Ama kendi başlarına birşey geldiğinde ortalığı yangın yerine çevirmekte üstlerine yok maşallah.

Ülker Arenadaki maçtan sonra Hocanın cep telefonuna gelen mesaj için karşı takımdan bir açıklama,kınama gelmişmiydi ya da bu kadar yankı uyandırmışmıydı?

Ama kendi başlarına birşey geldiğinde ortalığı yangın yerine çevirmekte üstlerine yok maşallah.

Esek olduktan sonra semer vuran cok olur, herseyi hakediyoruz biz az bile yapiyorlar.

Küfür , madde atılması hiçbirimizin tasvip ettiği şeyler değil tabi ki. Ama işleri öyle bir raddeye getirdiler ki ilk kez kendimi "küfür de edin madde de atın" derken buldum. İnsanların damarına basıp sonra köşeye çekilip "bakın bize ne yapiyorlar" demeyi o kadar güzel oynuyorlar ki... her branşta geçerli bu.

İşte bu çok tehlikeli. Basketbol seyircisi olarak futbol holiganlarına uymamak lazım. Ben benzer şekilde hiç alakasız ortamda babama karşı (galatasaray taraftarı) saygı çizgisini aştığımı farkedip çok pişman olduğumdan beri dikkat ediyorum, baban lan sokayım fenerine de cimbomuna da.... Size de aynı şeyi öneririm. Kazanınca sevinip yenilincede g.tümü dönüp uyuyorum. Tabi, bunu benim için kolaylaştıran aziz faktörü de çok yardımcı oldu, o ayrı. Bu tür muhabbetlere de belli kişiler haricinde girmiyorum.

o attığım mesajda da mccollumla ilgilendiğimi göremiyorsan yapacak bir şeyim yok senin için. maçı kazandık diye özellikle maçın son bölümünde yaptıklarını eleştiremeyecek miyim arkadaş ya?? abi attığı airball, datomenin üzerine gidip blok yediği saçma sapan top, en iyi yaptığı şey denen serbest atışta bile 1/2 atması nasıl rahat olabiliyorsunuz bu kadar ya? bu adamın torpili nereden geliyor gerçekten merak ediyorum.

*maç satmaya oynadı dememden neyi kastettiğimi anlamıyor musunuz ya yapmayın her şeyi tane tane mi açıklayalım. ne hakareti hakaret etmek istesem açık açık ederim önceden ettiğim gibi.

Sevgili kardeşim , ben sana eleştirme falan demiyorum.Verilerini koy istediğin gibi eleştir ama ikidir az ya da çok Eurocup şampiyonluğunda emeği olan bir oyuncumuzla dalga geçiyorsun.Dixon , Mccollum'u madara etti ya da şu mesaj mı eleştiri ?

erick mccollumu bu maçta hangi argümanlarla savunuyoruz beyler? bence zammı sonuna kadar hakediyor koçum benim seneye euroligde bizi başarıdan başarıya koşturacak orta doğu ve balkanların gördüğü en temiz skorer.

Bunlarda son iki aydır forumdaki yegane mesajların.Maç kazanmışız, biz sevinirken sen saniyesinde bu mesajı atıyorsun daha.Yoksa Mccollum'un menajeri değilim.Daha iyisi , daha faydalısı gelecekse gelsin.Ama lütfen oyuncularımızı eleştirirken biraz düzgün üslup kullanalım.Fenerbahçe'nin PG madara etti falan, bu sözler taraftar forumunda benim hoşuma gitmiyor.Sana da bir Galatasaraylı olarak çok daha güzel ifadeler yakışıyor açıkçası.Sen eleştirini yap tabii.Orayı yanlış ifade ettim sanırım.Bu foruma katıldığım günden beri kimseyle tartışmam olmadı, yanlış bir ifadem olduysa da yine de özür dilerim kardeşim.

Ne yayınlayacaz acaba resmi siteden?Obra'nın suratındaki ayranımı.Tükürük değil bu ama ayran mı diyeceğiz ... Tüy dikmekten başka birşey olmaz aklını seveyim ben onu atananın.Zamanında sahaya girip Ergin Ataman Efesin basindayken ona ve oyunculara saldıranlar ,Sinana tekme atanlar şuan ileri geri konuşuyorlar yabancı basına rezil ediyorlar bizi helal olsun bizi bu duruma düşüren zekaseviyesi minumumlarda olan holiganlara.

Hakkımızı savunması gerekenler savunmadığı,hak yerini bulmadığı için taraftar olarak bunları yapıyoruz ,bir isyan mekanizması yok malesef.Haksızlığa uğrayan koç ve oyuncularımızda polyannacılık oynayınca öfke kontrolü sağlayamıyoruz.

Aynen oyle. Ortaya bir fotograf dusuyor, daha ne oldugu bile belli degil, hemen kinama geliyor. Yahu kardesim ne diye her hiyarim var diyene tuzlukla kosuyorsun, degerli meslektasim bilmem ne. Adamin kariyeri Atina ve Belgrad'da gecmis cikip seneye Euroleague nasil oynanacak burada diyor, sen adami pispisliyorsun. Adamin salonuna polis sapkasiyla girip cikiyorsun, her mac ana avrat kufur ediyorlar, bir kere cikip seni koruyan tek kelime etti mi, yok. Ee sana ne oluyor yahu Avrupa basketbolunun iyi niyet elcisi misin? Ben TBF yerinde olsam Ergin Ataman'in aciklamasindan sonra %100 cezayi keserim bir Allah'in kuluda sesini cikaramaz. Sonra bunlari soyleyince dusman oluyoruz, hatta hasta oldugumuzu iddia eden bir guruh bile var. Hersey mustehak insallah 5 mac kaparlar sahayi. Birde su Ipekci'de seyircisiz oynayalim bakalim Fenerbahce'ye karsi nasil bir mac olacak.

Obradovic Eurocup final maçını izlemişse seneye EL'de nasıl oynayacağımızı ve atmosferi yakından görmüştür.Buraya birçok rakip geldi ama huzurlu ortamın bozulduğu 2 tane maç var.Biri Ksk.Malum her deplasmanda Ergin Ataman'a küfürler ediyorlar.Hoca hem küfür yiyor hem de kötü adam oluyor.Bir de Ülker maçı var.Neden diğer rakiplerle oynarken aynı sorunlar olmuyor.Bunun tek sebebi insanları tahrik eden mağlüm zattır.O elini spordan çekmedikçe bu düşmanlık hep devam edecektir malesef.Daha 3 gün önce kaybettiği kupa maçı sonrası Galatasaray hakkında ağzına ne gelirse söyledi.Hem insanları tahrik et hem de başkalarını suçla.Bu mağlüm zat olmasa bu maçlar belki yine sert geçer ama iş nefret derecesine gelmez 2-3 güne unutulur gider.Bakın adını dahi söylemedim ama hepiniz kim olduğunu anlamışsınızdır zaten kimsenin aklına başkası gelmez..Herşey bu kadar açık ve net.

Ne yayınlayacaz acaba resmi siteden?Obra'nın suratındaki ayranımı.Tükürük değil bu ama ayran mı diyeceğiz ... Tüy dikmekten başka birşey olmaz aklını seveyim ben onu atananın.Zamanında sahaya girip Ergin Ataman Efesin basindayken ona ve oyunculara saldıranlar ,Sinana tekme atanlar şuan ileri geri konuşuyorlar yabancı basına rezil ediyorlar bizi helal olsun bizi bu duruma düşüren zekaseviyesi minumumlarda olan holiganlara.

Senin kocun o salona polis sapkasiyla girip cikarken, 10 metreden ana avrat kufur yerken sen ne yapiyordun, sende yabanci basina servis etseydin?

Bunlar senelerdir Kadiköy'de yapmadığını bırakmayıp, mac ASY'de olunca dostluk mesaji verirlerdi, oltaya düşende her zaman olurdu. Simdi de yine bunların dolmuşuna gelip, kendi taraftarına laf sokmaya calışanlar var. Senaryo hiç değişmiyor.