BSL Play Off Yarı Final 3.Maç | Galatasaray Odeabank 65-63 Fenerbahçe

Ikinci mac oncesi cok umutluydum ancak sonucu gördük ne yazikki bu mactan once hiç umidim yok

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İkinci maç 3.periyodun ortasi maç koptu sonra kötüydük. Ama ilk maçtan hiç bir şikayetim yok benim baştan sona savaştık hakem i aşamadık.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EL'de F4 oynamışsın falan dinlemez İpekçi! Adamın aklını alır. O salon dolsun, istatistikler sadece kağıt üstünde kalır. #SaldırGALATASARAY

Beyler kimse kusura bakmasın ama biletlerin bitmemesi bir sorun değil, bir kabulleniş. Takım tam elinden geleni yapmasada uğraşıyor yalan yok. Ama taraftarın bir ümidi de yok gibi. Bu iyi gün, kötü gün taraftarlığı değil. Bu sene kaç maça gittim sayamam ama bu son mağlubiyetten sonra benim bile maça gidesim yok. Yani yolun sonu görünüyor biraz. Serinin 2-2 olması biraz zor. Belki zorlasak 3-1, yani o da zorlasak. Belli rotasyon sorunları var, yapacak bişey yok. Umarım döner seri, dönmesini herşeyden çok isterim ama pek olacak gibi değil. Bu seneyi kapatıp önümüzdeki seneye bakalım. Saha avantajını almadan 30 milyon euroluk takımı yenmemiz, hemde ezeli rakibimizi, hemde türkiye kupasını kaybettiler, bize normalden fazla istekliler, çok zor olacak gibi.

Allah'ın izniyle bu seri 2-2'ye gelecek.
Sonra da Allah'ın izniyle orada kazanıp finale kalacağız...

Kardeşim bu söylediğine gerçekten inanıyor musun.?,inanıyorsan güzel.çünkü herşey inanarak başlar.
Ben senin kadar iyimser değilim doğrusu,bence mevcut şartlar ve son form durumlarıyla arada çok ciddi bir güç farkı var,sanmıyorum ama eğer 2-2'ye gelirse bile bir şekilde 3-2 ile ülker geçecektir.
Benim tahminim 3-1 ile biter bu seri..ki hatta 3-0 bile çok sürpriz olmaz benim için.

Kendisi maçlara gitmeyen, Galatasaray baketbolu ile ilgili toplantılara katılmayan Can Topsakal maç biletlerini 40 TL yaparak insanların da gitmesini istemiyor anlaşılan. Bugün salon dolmazsa ki biletler hala satışta ve az sayıda satılmış, tek sorumlusu kendisidir.

Ben gidiyorum. Kazanırız kaybederiz önemli değil sırf bu sene yaptıkları için bile gidip orada olunmalı.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Ben bu serinin 2-0dan döneceğini düşünmüyorum ama yine de evimizdeki yenilmezligimizi sürdürmek fena olmaz.

Eğer yenilirsek de taşkınlık yapmamak çok önemli. Adamlar ellerini ovuşturarak fırsat kolluyor, sahamizi birkaç mac kapatmaya. Malzeme vermemek lazim

Kendisi maçlara gitmeyen, Galatasaray baketbolu ile ilgili toplantılara katılmayan Can Topsakal maç biletlerini 40 TL yaparak insanların da gitmesini istemiyor anlaşılan. Bugün salon dolmazsa ki biletler hala satışta ve az sayıda satılmış, tek sorumlusu kendisidir.
Fener maçı ya akıllarınca kurnazlık yapıp para kazanacaklar. Ya da cidden taraftar ilgi göstermesin isteniyor.

Ya siz nediyorsunuz, bu takım 40 dakika benchte sadece Kerem Gönlüm değişikliği ile yendi geçen sene Fb'yi, 6 kişiyle. İkinci maçın 3. periyodu beni de üzdü ama İpekçi de bi başka oynadığımızı hepimiz biliyoruz.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rakibin salonundaki seyirci nüfuzunu bilemem lâkin bizim salonumuzdaki taraftarın, oyuna direkt tesiri olduğu yadsınamayacak bir hakikattir.
Evvelki sezon; 6 kişi ve ciddi sürelerle sahada kalan oyuncuların getirdiği bir muzafferiyet vardı. Taraftarın destekleyici kudretiyle oynayan takımlar, hususen bizim takım; kat'iyen pes etmez lâkin koltukların dolması da, bu şahsi tasavvurumun tahakkuku içi elzem çünkü Doğuş maçında bu müşahade edildi.
İnşâallah, en azından saha rüçhaniyetin olduğu rakibimiz kazandı diyebileceğimiz bir tablo yani 2-2'ye getiririz; bu benim için kâfidir.