BSL Play-Off Yarı Final 4. Maç | Galatasaray Odeabank 75-82 Fenerbahçe

2 sene önce Ataşehir de yapılanlara hiç ceza vermeyip bize o sene 2 maç verip şimdide daha ilk çeyrekte 2. anonsu yapmayla başlayan seriye Cenk Renda nın tahrikiyle buraya gelinen durum. O maddeler atılmasaydı da küfürden 3. anonsu yaparlardı yine ceza alırdık.

Hakemler bizi doğramazsa pazar gününde daha rahat kazanırız. Pazar günü taraftarda , takımda gergindi.

Hepsini üst üste koyucak Ergin hoca ve aslanlarımız. Bu şeref yoksunu camiaya yapılan her şey hoştur bence. Hak edene hakkı verilir, ne deplasmanlar bilirim neler neler yaptılar bize omurgasızlar. Obra da adam olsun pao oly maçlarını oynamış adamsın derbi nedir bilirsin. Haaaa şu var obra pao ile olyi deplasmanda yenmiştir ama bizi yenemez oda biliyor bunu kişisel kompleks yaptı bu işi. Aramızda da yok hak ettik filan diyenler var neyi hak etmişiz? Ya karşı salonda her türlü ahlaksızlığı yapıyorlar tık yok neyin kafası bu? Siz hangi takımı tutuyorsunuz???

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tüm yönetici kadrosu maça gidip gerekirse içeri sokulabilecek görevli adı altında ne kadar insan varsa bir tribün yaratıp tezahürat yapıp mümkünse hakemleri bağırarak çağırarak baskı altına almalıdır.Fazla birsey istemiyorum sanırım yöneticiler bunu yapabilir diye düşünüyorum.

Maça çıkmadık, TBF denen kurum sizi Euroleague'e göndermeyeceğiz dedi ama Euroleague'e gittik. Bunların yaptırım gücü ancak burada o da tek taraflı.

Elin Podolski'si TBF'yi protesto ediyor. Bizim taraftarımız halen çiçek dağıtmakla meşgul. Camia spor kulübü değil de sanki Cennet'e adam toplamakla görevli kurum. Hoca, Obradoviç'e atılan sıvıyı atana laf eder. Ama aynı Obra, Ergin Ataman çelik şapka giyip salondan polis eşliğinde çıktığında laf etmez. Sinan Güler, takım arkadaşının anasına küfür edenlerin kendini alkışlamasına teşekkür eder. Melih, ortada birşey yokken tuhaf açıklamalar yapar. Amerikalı oyuncusu Twitter'dan yalan söyler. Musluksever Dursun Başkan şikeci iması için özür diler, başşikeci parmak sallar. Bizim yöneticiler çay ikramı için darılırlar, adamların menajeri hakem masasına çullanır, şov yapar. Anlayın artık, bu adamlar sen ne kadar iyi niyetli olursa ol; AN-LA-MI-YOR-LAR. Anladıkları dilden konuşmak lazım. Bunu yönetim yapamıyor, yöneticiller yapamıyor, iş taraftara kalmış durumda.

Göksenin 3 yapar teknik,

Hoca anons ister teknik,

İtiraz etse teknik,

Oyuncuların sevinmesi yasak,

Obradoviç ve tüm yedek kulübesi hakeme itiraz eder hiçbir yaptırım yok,

Anons istediler hiçbir yaptırım yok,

Basket attıktan sonra sevinenlere hiç bir yaptırım yok(Zaten olmamalı da çifte standart yaptırılmamalı)

Kulübün başkanı bile hakemleri tehtid eder, hocamıza hakaret eder, hiç bir yaptırım yok.

Çifte standartın ağa babası olduğu yerde o seyirci de patlar, federasyon ve hakemler seyirci olay çıkarsın diye zaten teşvik ediyor ortamı yaratıyorlar.

4. maçı alalım önce bakalım ondan sonra kimin ayakları titriyor, bu takımın 2-2'den sonra kaybedecek bir şeyi yok, ezikler bakalım ne yapacaklar, hakem, federasyon ne yapacak ?

Çok bilmişler sürekli isyan yapıyorlar da adama sorarlar bu GALATASARAY neden tüm Avrupa Kupalarında başarılı da sizler daha yüksek bütçelerle bi cacık yiyemiyorsunuz diye ? Cevap basit Avrupa'da adil yönetim ve Federasyonlar, Ülkemizde yanlı federasyonlar ve hakemler.

Göksenin in 3 lük işaretine teknik çalındı ya harbi başka bir şey konuşmamak bile lazımdı.
Bence her şeyi ayarladılar, Obra da burada maç kazanmalıyım dedi, mesajı verdi,yönetimde geliyor. Her şey istedikleri gibi ama...
Çok böyle tokat yediler, yine yiyeceklerdir. Allah ın adaleti şaşmaz.
Galatasaray vurur tokatı geçer...

Bu işin grisi olmadı hiçbir zaman; ya siyah ya beyaz.. Ömer Onan'ın dünkü açıklamalarına epey takıldım. Yok efendim Obradovic telefonlarını açmıyormuş çünkü ülkedeki başka takımları Avrupa'da rezil edip ülkeyi itibarsızlaştırmak istemiyormuş :) Ya kardeşim madem hocanızın böyle bir gücü var neden F4'da "hakeeemm, steğğpss" diye inlettiniz ortalığı? Geçen sene Madrid'de bu sene Berlin'de hep aynı şeyi konuşuyorsunuz; hakemler..

Abdi İpekçi'de olanlardan sonra tüm medya, spor siteleri ve siyasi siteler hepsi ortak bir ağızdan konuştu. 2014 yılında üç maymunu oynayanlar bugün medya çığırtkanlığı yapıyor. Cezayı hak ettik mi? Evet hakettik. Ama 2014 yılında bunun üzerine dahi gitmeyenler, Kaan Kural evet Fenerbahçe'ye de seyircisiz oynama cezası gelmeli dediği için TV'lere çıkartmayanlara tek ses etmeyenler bugün sağda solda ahkam kesiyor. Neymiş efendim Murathanoğlu'na yapılan saygısızlık dolayısıyla LİGTV tavır koyacakmış. Peki 2014'te Kaan Kural ceza alırken nerelerdeydiniz? Kaan Kural'ın ekmeğiyle oynandı farkına varın.

Ayran mı? Tükürük mü? İkisinin de tasvip edilecek yanı yok, basketbol sahasına yakışmayan şeyler bunlar. Ama ortada bir yalan var; kulüp doktorumuz Erşan Ateş "hayır,tükürük değildi;yanındaydım ve özür diledim" diyor, karşı taraf tükürük yaygarasını kopararak yerel medya ve dış basına servis ediyor. Hayır zaten Obradovic'in suratına madde gelmiş, bunu bizim savunma olanağımız yok. Neden "Avrupa basketbolunun en büyüğünün suratına tükürdüler" imajı çizmeye çalışıp provoke ediyorsun. Ben görüntülerden ne olduğunu tam anlayamadım ama Ömer Onan'ın " ha tükürük ha ayran" açıklamasına itirazım var. Israrla resmi siteden "koçumuzun suratına tükürdüler" demeyeceksin o zaman.

Bügünkü maça gelirsek taraftarsız zor maç. Takım çok yorgun, mental olarak da öyle. Temennim burada kazanıp Ülker Arena'ya götürmek seriyi.

Euroleague'e alınmamazlık diye bir şey söz konusu olsaydı, yıllardır olaysız maç geçirmeyen Pana ve Oly yıllar önce ihraç edilirdi...Bu FBnin uydurduğu koca ve temelsiz bir yalan...

Bir kere sunu anlamamız lazım.
Küfür etmeyeceksin.
Sahaya hiçbir şey atmayacaksın.
Sadece takımı destekleyip, rakip hücumdayken onları tezahüratla boğacaksın.
Tahrik etseler de küfür, yabancı madde atmayacaksın. Karşı salonda olsa da sen yapmayacaksın.
Galatasaraylı duruşu sergileyeceksin. Amaç kazanmaksa, başarılı olmaksa takımla beraber olacak, itici güç olacaksın.
Oysa ki şimdi o güç eksik. Umarım bundan sonra akıllanırız.
Karakterli oyuncularımız bugün salonda olmasak ta kazanacaklar ve geleneği bozmayacaklar.
Ama bundan sonrası için, EL devamlılığı için biraz akıl.

Dursun Özbek’e uyarıda bulunan Ünal Aysal, “Yöneticiler değişir ancak kurumlar prensip ve gelenekleri ile gelişir, yürekli davranışlarıyla büyürler” diyerek ‘cesaret’ çağrısı yaptı.

Devamını getiremediğimiz bir cesaret örneği göstereceksek hiç gerek yok. Çıkıp yenilmek, maça çıkmayıp sonrasında aynı ligde devam etmekten çok daha yerinde bir tercih olur.

Cesur yürek ünal aysal adam olsaydı o son maça çıkmamak yerine oraya takımla gider ve yaşanan ilk olay da takımı sahadan çekerdi. Liderlik sov ile değil yürek ile yapılır. Sonra şubenin içine nasıl ettiğini daha detaylı görmek için bi zahmet fiba nın sitesine girip bakılabilir kime ne borcumuz var!!

Aysal hala şov yapıyor, zor gunde Galatasaray'ı bırakıp giden adam bi zahmet tavsiye vermesin

Sent from my iPhone using Tapatalk

FB, Aziz Yıldırım döneminde bu algı yönetimi işini çok etkili yapıyor. Sahalarında her türlü pisliği yapan kendileri değilmiş gibi, her türlü şike yapma belgeleri ortaya çıkmamış gibi; yavuz hırsız misali yine yaygara kopardılar. TBF malum bu çevrelerin güdümünde ve kararları bu çevrelerin işine geldiği gibi veriyor. Galatasaray taraftarının böyle bir ortamda çok ama, çok uyanık olması lazım. Mesela son maçta sahaya yabancı madde atan FB yöneticilerinin parayla içeri soktuğu provokatöerleri ifşa etmesi lazım.

Ben buradan açık çağrı yapıyorum: Hiçbir Galatasaraylı sahaya yabancı madde atmaz. Sahaya yabancı madde atanları Fenerbahçe yöneticileri sokmuştur. Bu kirli oyunları yapanları gelin imza kampanyası başlatarak Euroleague yönetimine şikayet edelim. Çünkü bu şikeci kulüp, Euroleague'in marka değerine zarar vermektedir.

Bugün Galatasaray takımı bu tezgaha rağmen kazanan taraf olacaktır!..

Türk sporuna senelerdir kin ve nefret tohumları eken ; tribünlere saman içerisinde sidik torbaları koydurtan , kendi kaptanını çapulcularına dövdürten , kulüp içerisindeki muhalifleri yine çapulcularına "tukaka" ilan ettiren , şerefli çocukların , şerefli kapıcı babalarıyla dalga geçen , ırkçı , muz sallamada , yanlış anons ile sahaya giren züppe taraftara sahip , hakem odası basmada uzman , inşaat terimlerini sahaya uyarlamada uzman ve muktedir ! kendini Türkiye Cumhuriyeti'nden üstün görecek kadar uçuk , şartlar değişince "Atatürkçü" olduğunu söyleyecek kadar pervasız , kadın sporculara küfür edecek kadar ahlaksız , şeref tribünlerinde yine kadın yöneticilere parmak sallayarak tehdit edecek kadar ileri giden , 2009'dan beri sermaye desteğiyle basketbol federasyonunu çiftlikleri gibi kullanan , o günden beri lehlerinde sayısız karar aldıran , Kizer olayını lehlerine çevirmeyi başartan , hiç olmayaca 2 devşirme oyuncu kuralını kendilerine göre uyarlatan , Galatasaray taraftarına "zavallı" diyecek kadar ukala Cenk Renda gibi provakatörleri ,Mahmut Uslu gibi pantolon acizlerini, Didem Akın gibi Ekrem Memnun'a iftira atacak kadar müfterileri yanında tutan , ayranı tükürük yapacak kadar medya desteğini arkasına almış haysiyet yoksunlarına yine sadece BİZ DUR DİYECEĞİZ !

Küfür etmeyeceksin.
Tahrik etseler de küfür, yabancı madde atmayacaksın. Karşı salonda olsa da sen yapmayacaksın.
Galatasaraylı duruşu sergileyeceksin. Amaç kazanmaksa, başarılı olmaksa takımla beraber olacak, itici güç olacaksın.
Karakterli oyuncularımız bugün salonda olmasak ta kazanacaklar ve geleneği bozmayacaklar.

%100 katılıyorum. 5-10 kendini bilmez yüzünden bize ceza kesmek için sırada bekleyen Federasyona koz veriyoruz ve bu kendini bilmezler sezonda sadece Fenerbahçe maçlarına gelenler. Bunlar yüzünden ben de kombinem ile maç izleyemiyorum.
Ülkede adalet yok, biz kalkmış Federasyondan adaletli karar vermesini bekliyoruz. Bu da bizim saflığımızdan.

Küfür etmeyeceksin.

- Hocam katılmakla beraber bu ha deyince olmaz. Önce stattaki topluluğu değiştirmek lazım.
- Bunun için kombine almak lazım ki futbol holiganları gelemesin.
- Kombine almak için, planlı yönetim lazım, bütçe antrenör vs belli olması lazım. İzleyici zevk almak için maça geliyor (en azından ben), karanlık ne olacağı belirsiz bir şeye para vermek istemem. Kızan arkadaşlar olabilir. Nispeten iyi gün taraftarıyım. Çünkü spor taraftarlığı maça gelmek bana göre bir hobidir. Hobim de beni eğlendirmeli diye düşünüyorum.
- Sadece kombine almak da yetmez. Yönetimin bu sene yaptığı gibi her yeri satışa çıkarmaması da olmaz. (bir kısmını uaya falan bedavaya dağıtacaklar çünkü)
-Medyada gücün olması lazım.
-Klübün aktif olması hakkını yedirmemesi lazım ki taraftar hak arama yetkisini kendinde görmesin

Gibi daha da şeyler sayabilirim. Söylediğiniz bilincin duyarlılığın olması için temel şartlar yukarıda belirttiklerim. Ama bizde bunları yapacak bir yönetim yok. Dursun ÖZBEK'ten bahsetmiyorum. Ondan önce de yoktu, onda da yok, ondan sonra da çok büyük ihtimalle olmayacak. Sebebini ise hepimiz biliyoruz. Tüyo vermek gerekirse klübün para kazanmasındansa adada ucuz çay içebilmeyi isteyenler.

2 sene önce sus pus oturanlar ahlak dersi veriyorlar. Neymiş efendim Murat M. ülkeye basketbolu sevdirmiş. Biz de izledik ama tarafsızmış mışmış da mışmış. Aradığım şey çok basit:1 tane omurgalı gazeteci, 2 sene önce neredeydiniz diyebilecek biri. Bunu yapmak için Galatasaraylı olmaya gerek yok biraz adalet duygusu olan onurlu olan bunu söyler. Kaan Kuralı silmeye çalıştılar beceremediler ama sindirdiler, o zaman neredeydi meslek etiği ey onursuz omurgasızlar? Şu forumda 1 kişi bulamazsın ceza almamız anormal diyen. Buna dur demenin vakti geldi geçiyor, Galatasaray kulübü kimsenin figüranı olmamalı.

Fenerbahçe Bogdan'ın yerine Kaliniç'i seçmiş bu maç için, bence bizim adımıza iyi seçim, Bogdanovic bu aralar ne kadar kötü oynamış olsada özel bir oyuncu.