2021-2022 BSL şampiyonunu belirleyecek maç. Bu yüzden önemi çok fazla. Biz alırsak bu moral motivasyonla Fenerbahçe karşımızda duramaz. Keza Efes alsa Ergin Ataman' ı gördükleri an zaten seriye 1-0 geride başlıyorlar. Anadolu Efes normalde 3. periyodun sonlarından itibaren maça asılır ama bence yarın maçın başında savunmayı sert tutup Micic ve Larkin' le maçı koparlamaya çalışacaklar. Bizde Bost ve Canaan' a Melo' da ayak uydurursa işin rengi değişir. Sadık' a özel önlem alacaklarını düşünüyorum.
Bilet konusundaki açıklamaları ise ilginç olmuş. Bu sene Efes' in tüm iç saha euroleague maçlarına giden biri olarak diyebilirim ki, salondakilerin yarısından fazlası Galatasaray taraftarıydı. TBF' nin kararını bahane etmişler ama, salona gelen kişinin hangi takım taraftarı olduğunu nereden anlayacaklar merak ettim. Biletler tükendi, ilginize teşekkür ederiz deyip geçmeleri yeterliydi. Ben Galatasaraylıyım ve yarın salonda olacağım, benim dışımda binlerce Efes kombinesi olan Galatasaraylı taraftar da salonda olacak. Kimseninde Galatasaray basket attığında hoplayıp zıplayacak hali yok, heleki güvenliğin tutumundan sonra.
Biz finale çıkarsak fener serisi farklı olur. Fener taraftarı da oyuncuları da ayrı bir havaya girer derbi söz konusu olunca. Açıkçası Efes serisinden daha fazla şansımız olduğunu düşünmüyorum. Fenerliler net bizi istiyorlar şampiyonluk için.
İllaki Ataşehir'de maç alırız fener kadrosu durağan .Biz finale çıkarsak fener serisi farklı olur. Fener taraftarı da oyuncuları da ayrı bir havaya girer derbi söz konusu olunca. Açıkçası Efes serisinden daha fazla şansımız olduğunu düşünmüyorum. Fenerliler net bizi istiyorlar şampiyonluk için.
Oyun sistemleri efesi yenmeye yetmez bizim gibi takımlar efese net ters geliyorBen açıkçası rakibi kim olursa olsun Fb Beko'yu daha şanslı görüyorum. Hem daha fazla dinlendiler, hem yıpranmadılar, hem yerlilerden daha çok katlı alıyorlar hem de rotasyonu daha geniş kullanmalarından dolayı bence daha şanslılar...
Anadolu Efes yönetimi, bu akşam oynanacak Galatasaray NEF basketbol maçı için Sinan Erdem’e ek polis talebinde bulunup Anadolu Efes taraftarı olmadığı anlaşılan tüm taraftarların anında salondan çıkarılması istedi.
Böyle birşey e hakları var mı?Gidecekler varsa dikkatli olsun.
Sonuçta deplasman yasağı devam ediyor Covid sonrası.Böyle birşey e hakları var mı?