Bu Büyük Zaferi Ömür Boyu Yaşatacak Ürünler İstiyoruz

Euroleague Şampiyonu olarak bize büyük onur ve gurur yaşatan kızlarımıza özel hem bize hatıra mahiyetinde hem de şubeye katkı sağlayabilmek açısından ürün çıkartılması gerekiyor ki yetkili mercilere bunun iletilmesini ve bu fırsatı kaçırmamamiz gerektiğini düşünüyorum.

Şampiyonluk başlığına yazacaktım,ayrı başlık daha da yerinde olmuş bence.İlk planda kafayı şampiyonluk tişörtüne taktım.2012 futbol şampiyonluğu tişörtlerinin seviyesine erişemezlerse çirkin olur,umarım paintten çıkma bir ürünle karşılaşmayız.Tişört yapmamaları gibi bir ihtimali düşünmek istemiyorum zaten.Kupa posterinden tutun oyuncuların minyatür figürlerine,magnetlere kadar yapılamayacak şey yok.
Kulüp tarihinin yerine göre en önemli 2. gününü yaşar kılmak kulübün asli görevi.

Uefa kupası için 5 6 yıl sonra ancak birşeyler yaptılar. Galatasaray çok ağır bir yapı ve buna rağmen başarılı. Birde bu ağırlığı üstünden atsa.

Konunun yeri burası değil;ama aklıma takılan bir soru var.Sampiyonlar ligi gibi bir gelir kaynağı yok mu bu lig te.Bir de sampiyon olmuş bu takımın sponsor gelirlerinde de artış olması gerekmiyor mu?Odebanktan bu konu hakkında bir gelişme beklemek yanlış olmaz herhalde.

Kulübe yakın kişiler forumda mevcut. Mutlaka bu talebi iletmeliler. Direkt gider alırım.

Yenilmez Armada tshirti ve şapkası gibi hatıra kalacak birkaç ürün mutlaka satışa sunulmalı.

GSStore forumu takip ediyor sanırım :)

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/456074039228768256

BlRM7BvCIAEWizk.jpg

Daha fazla alternatif güzel olur tabii.

Hiç güzel bir tshrit olmamış açıkcası. Alacağız o başka ama ben zaten almak için tasarıma bakmam. Yani garanti müşteriyim. ( belki de salak müşteri işte ) Ama bu tshirtü çoğunluk almaz. Bi ''Yenilmez Armada'' gibi olmaz.

Iyı bır urun çıkarıp bır rakam( ornek 100000 gıbı)belırtılerek hergun satışlar yayınlanabılır. Subeye taraftar olarak bızde destek olabılırız.

Tişört kırmızı olsun,2012 futbol tişörtlerini yakalasın,mümkünse de sade olsun zira başarı yeterince vurucu.Şu dediğim konsepti tutturmak hepsinden kolay. :)

Sade tasarımlar şahane olabilir, minimalizm candır. Bu kadar yazıya gerek yok kanımca. Bir şeyler yazılması gerekiyorsa, bu, Ekrem Hoca'nın "we are fighting for everything" sözü olabilir misal. Daha etkileyici olur.

Günlük hayatta, iş ortamında da giyebileceğim sade bir tasarımı tercih ederim ben de. Bileyim ki Kadın Basketbol Takımızın başarısı nedeniyle çıkan bir ürün olsun ve Ekatirinburg´dan izler taşısın.