Bu senenin statüsü

Bir süredir konuşuyoruz, playoff a kim gidiyor, playout var mı vs. Ayrıca bu sene çok enteresan bir lig oluyor, puanlar ilk 5 dışında çok ama çok yakın. Bu durumda düşene yazık olacak diyordum.

Bugün TBF nin sitesinden girdim baktım. Seneye lig 16 takımlı olacak. 1-8 playoff a gidecek. 9-12 seneyi bitirecek. 2.ligin 1 ve 2si 1.lige çıkarken, 1.ligin 13 ve 14 ü, 2.ligin 3 ve 4 ü ile tek devreli lig usulü maçlar yapacak. 4 takımdan ilk 2 ye girenler 1. ligde olacak.
 
İTÜ ve Telekom maçlarını kazansaydık çok rahattık ve playoff sıramızı kolluyor olacaktık. Oysa şimdi play-out maçları var neyse ki deyip kendimizi avutabiliriz ancak.
Maalesef üsüste ikinci kez playoff oynamadan sezonu kapatacağız gibi gözüküyor.
 
13 veya 14. olucagımızı tahmin etmiyorum ama sanırım 9 ve 12 arasında ligi bitirip play-off ta diğer takımları izlemek zorunda kalıcaz
 
Önder abinin temennisine katılmamak mümkün değil.Ama bu şanssızlıklardan ve yaşanan olaylardan sonra temenni olarak kalacağını düşünmeye başladım.Bana da play-off'a kalan takımları izleyeceğiz gibi geliyor.
 
Ayrıca Galatasaray'ın katılmadığı play-off'lardan zerre kadar zevk almıyorum.Geçen seneki play-offlar başlı başına rezaletti.
 
Ben bu sezona üç ihtimalli bakıyorum playoff, play aut ve ligi doğrudan da
bitirebiliriz. önümüzdeki Daçka, Karşıyaka, Tekel, Erdemir bu dört maçı kayıpsız geçip Beşiktaş karşısına moralli çıkarsak başarılı oluruz. bu dört maçı ne pahasına olursa olsun almalıyız takımın özgüvenini kazanması açısından çok önemli maçlar.
 
dşk karşisinda da mağlup durumdayiz 7 nokta 24 sanie icinde farki kapatip öne geçip bu maçi da kazanmasak..
durum kritik olmaya baslicak acikcasi
buyuk kolej süpriz galibiyetlerle geliyo..
insallah 13 bitirip kümeye oynamayiz..
 
playy-offf

play-off katılma statüsünü bilen bi arkadas yazarsa cok sevinirim ben 1.10 arası takımlar katılacak diye biliyorum.
 

Üst