Bu "Sessizlik" Neden? Unutturamayacaksınız!

Yaklaşık 2 hafta önce yaşanan malum olayla ilgili olarak Türkiye'de her platformda sık sık başvurulan "unutturma politikası"na girişilmiş durumda. "Hiç ses etmeyelim, nasılsa zaman içinde unutulur gider, biz de bu işten yara almadan sıyrılırız" diye düşünülüyor herhalde.

Pek çok taraftar tarafından defalarca dile getirildiği gibi şu saatten sonra kimsenin derdi İlkan falan değildir, mevzu Galatasaray Camiası'na bu skandalı yaşatan insanların hesap verme, bedel ödeme zorunluluğudur ve ne hikmetse bu konuda şu ana dek en ufak bir hareket olmamasıdır!

Önce bunu diyorsun: http://www.galatasaray.org/kulup/haber/14178.php
Sonra TBF bu kararı veriyor: http://www.salsabasket.net/turkiye-...i-verdi-ilkan-karaman-fenerbahce-ulkerde.html

Ve bu TBF kararından sonra ilk gün "gider yapan" kulübümüzden tek bir çıt bile çıkmıyor! Kulübün şube koordinatörü olarak atadığı, bu iş için maaş verdiği insandan tek bir ÇIT bile çıkmıyor! Ve kendisi de hayatına gayet güzel bir şekilde devam ediyor. İnsanda biraz utanma, sıkılma duyguları olacak! Ayıptır, yazıktır bu taraftara.

Tabi İlkan olayının yanı sıra bir de Milli Takım'da Galatasaray oyuncularının ayartılma rezaleti var. O konuyu da ilk olarak Murat Özyer ima etti fakat olayın detayları ortaya çıkınca bu defa hemen geri vitese takarak mevzunun üzerinden yumuşak geçiş yaptı. Mesela Furkan, Milli Takım'da hiç süre alamaz oldu ama olsun Şube Koordinatörümüz olayı kapadı, öyle bir şey yokmuş nasılsa!

Sözün özü; yaşanan, Galatasaray'a reva görülen bu rezillikler karşısında bürünülen sessizliği hazmediyorum. Öyle resmi siteden giderler yaptırıp, Twitter'da imalarda bulunup sonradan kafayı kuma gömmek yok! Resmen aptal yerine konuluyoruz.

Son söyleyeceğim; kimse Galatasaray taraftarının zekasını bu kadar hafife almasın; hesap versin! UNUTTURAMAYACAKSINIZ!

Yani yorum yapmayalım susalım bu adamlarda en az bizim kadar galatasaraylıdır vardır bildikleri birşey, bizden saklayacak halleri yoktur diyorum amaaaaa..... nereye kadar... yeter artık bu olay artık kabak tadı vermeye başladı... mesele ilkan'ın kim olduğu yada nasıl oyuncu olduğu değil... mesele herşey son derece şeffaf olacak gizli birşey kalmayacak denilmesine rağmen olayla ilgili hala çıt çıkmıyor. Beni Murat Özyer'in bu saatten sonra yapacağı açıklama zerre kadar enterese etmiyor açıkçası... Çocukken onu izleyerek büyüdüğümüz ve basketbolu sevdiğimiz Lütfü Arıboğan'ın bu konu hakkında açıklama yapması gerekmektedir. Yoksa ikinci bir Adnan Polat-Adnan Öztürk vakasına doğru gittiğimizi düşüneceğim...

Mithat abi kusura bakma ama bunu da unuttururlar bu forumda diye aklınca laf soktuğun forum olmasaydı şimdi kimsenin ruhu bile duymayacaktı olanı biteni. Daha doğrusu herkes her şeyi bilecekti ama kimse dile getiremeyecekkti. Lütfen. ;)

Mithat abi kusura bakma ama bunu da unuttururlar bu forumda diye aklınca laf soktuğun forum olmasaydı şimdi kimsenin ruhu bile duymayacaktı olanı biteni. Daha doğrusu herkes her şeyi bilecekti ama kimse dile getiremeyecekkti. Lütfen. ;)

Ben alenen laf sokuyorum bunu anlamak için akıllı olmaya gerek yok.Siz değilmisiniz açılan her istifa başlığını kapatan,en son baktınız bu başlığı kapatırsak tepki olur,haksızlık olur, o zaman ne şiş yansın ne kebab başlığı başka bir başlık altında birleştirelim. Madem sen taraftarsın bu forumda yöneticisin ne özyer hakkında ne yaşananlar hakkında tek satırın yok. O yüzden amiyane tabirle bırak bu kızılderli numaralarını ben eski komançiyim yemem bana laf atarak ancak prim yaparsın cevabını alıca da orasını senin haleti ruhiyen bilir.:)

Benim Murat Özyer ile hiçbir bağlantım yok sen inanmasan da. Ne telefonu var bende ne de yıllardır görüşmüşlüğüm var ve son yaşananlar hakkında senden çok daha fazla eleştiriyi de kendi kişisel hesaplarımdan yapıyorum, sen merak etme abi. :)

Benim asıl anlatmak istediğim açılan konuya yazdığın yorum. İlkan olayı ilk defa bu forumda dile getirilmişken sen nasıl bu forumda unutturuluyor bu olaylar diyorsun anlamıyorum. :)

Son olarak da bu konuyu unutturanlar bizzat bizim kendi içimizdekiler. Anlam veremiyorum. Yazık diyorum sadece.

Benim Murat Özyer ile hiçbir bağlantım yok sen inanmasan da. Ne telefonu var bende ne de yıllardır görüşmüşlüğüm var ve son yaşananlar hakkında senden çok daha fazla eleştiriyi de kendi kişisel hesaplarımdan yapıyorum, sen merak etme abi. :)

Benim asıl anlatmak istediğim açılan konuya yazdığın yorum. İlkan olayı ilk defa bu forumda dile getirilmişken sen nasıl bu forumda unutturuluyor bu olaylar diyorsun anlamıyorum. :)

Son olarak da bu konuyu unutturanlar bizzat bizim kendi içimizdekiler. Anlam veremiyorum. Yazık diyorum sadece.
Sen bu forumda yönetici değilmisin niye tek satırın yok bu forumda tweetr dan da bakıyorum orda suya sabuna dokunmamışsın,Kerem İlkan olayı bu forumdan önce biliniyordu sen burdan değil tweetr dan öğrendin

Son soru kim O içimizdekiler??????? pardon sen bunada cevap veremessin.

İçimizdeki İrlandalıları mı arıyoruz? :)

Mithat Duran ben seni şahsen tanımıyorum ve görmedim de benim gözümde oluşturduğun intiba da şudur:
Galatasaray Basketbol Şubesi yönetimine ve teknik heyetine kim ya da kimler gelirse gelsin hoşuna gitmeyip eleştirmeyi ve bir şekilde bahanesini bulduğu anda istifa beklentisine girip bu isteğini çok açık seçik biçimde gösteren hızlı bir forum yazarı :)

Bu önsöz sonrasında konu hakkında yorum yapmak gerekirse; Öncelikle konu ile ilgili sessizliği forum hiyerarşisinin eseri olduğunu düşünüyorsan herşeyi geçtim bizlere haksızlık etmiş olursun. Bizleri ne kadar kaale alırsın bilemem ama Önder ile benim bu konudaki keskin eleştirilerimiz ve düşüncelerimiz var. İnsanlar; eşlerini, analarını, babalarını dahi eleştirebiliyor ve bizler de bu doğrultuda şube ile alakalı ikili ilişkilerimizin olduğu Murat Özyer' i elbette ki eleştirebiliriz. Kısacası yukarıda belirttiğin gibi ne şiş yansın ne kebap misali düşünüp hareket edecek insanlar değiliz.

Velasıl kelam çok uzatmaya gerek yok; İlkan Karaman 20 yaşında daha çocuk diye nitelendirebileceğimiz bir basketbolcu ve o yaştaki birinin her türlü yönlenmeye açık olabileceği aşikardır. Ve tabi ki hiçbir profesyonelden de bizler gibi Galatasaray aşkıyla yanıp tutuşmasını bekleyemeyiz. Bu doğrultuda bir takım yönlendirmeler ve hatalar neticesinde İlkan Karaman bu yolu seçmiş olabilir ancak pek tabi yazdıklarına katılıyorum, bu konuda kapıda karşısına çıkması gereken kişi Murat Özyer olmalıydı.

Murat Özyer ise şube koordinatörü görevini yürüttüğü takımdaki bu önemli konudan bi haber olup İlkan Karaman imza attıktan sonra "Nasıl olur böyle birşey" naraları atmaya başladı.

Bu konu ile ilgili Murat Özyer' in herhangi açıklama yapmamış olması da düşündürücü ... (Hoş; açıklama yapmamak bir Galatasaray geleneği oldu artık)

Mithat bey şubenin başına kendi geçmeden rahatlamaz sanırım.

Mithat bey şubenin başına kendi geçmeden rahatlamaz sanırım.

Sevgili Mert benim hayalim biraz farklı,evet bu şubenin başına geçmek isterim,ancak şube özerk olmalı,başkanı farklı olmalı yönetici yerine profesyonellerden olumalı,kendi imkanlarını kendi yaratmalı.Eğer zamanında bu isteğimizi kabul ettirebilseydik idda ederim beni tanıyanlarda çok iyi bilir.Bu gün çok farklı bir durumdaydık,en az 2 lig şampiyonluğu en az 1 final four vardı.Bak burda hayal kurmuyorum gerçekten olurdu.

İçimizdeki İrlandalıları mı arıyoruz? :)

Mithat Duran ben seni şahsen tanımıyorum ve görmedim de benim gözümde oluşturduğun intiba da şudur:
Galatasaray Basketbol Şubesi yönetimine ve teknik heyetine kim ya da kimler gelirse gelsin hoşuna gitmeyip eleştirmeyi ve bir şekilde bahanesini bulduğu anda istifa beklentisine girip bu isteğini çok açık seçik biçimde gösteren hızlı bir forum yazarı :)

Bu önsöz sonrasında konu hakkında yorum yapmak gerekirse; Öncelikle konu ile ilgili sessizliği forum hiyerarşisinin eseri olduğunu düşünüyorsan herşeyi geçtim bizlere haksızlık etmiş olursun. Bizleri ne kadar kaale alırsın bilemem ama Önder ile benim bu konudaki keskin eleştirilerimiz ve düşüncelerimiz var. İnsanlar; eşlerini, analarını, babalarını dahi eleştirebiliyor ve bizler de bu doğrultuda şube ile alakalı ikili ilişkilerimizin olduğu Murat Özyer' i elbette ki eleştirebiliriz. Kısacası yukarıda belirttiğin gibi ne şiş yansın ne kebap misali düşünüp hareket edecek insanlar değiliz.

Velasıl kelam çok uzatmaya gerek yok; İlkan Karaman 20 yaşında daha çocuk diye nitelendirebileceğimiz bir basketbolcu ve o yaştaki birinin her türlü yönlenmeye açık olabileceği aşikardır. Ve tabi ki hiçbir profesyonelden de bizler gibi Galatasaray aşkıyla yanıp tutuşmasını bekleyemeyiz. Bu doğrultuda bir takım yönlendirmeler ve hatalar neticesinde İlkan Karaman bu yolu seçmiş olabilir ancak pek tabi yazdıklarına katılıyorum, bu konuda kapıda karşısına çıkması gereken kişi Murat Özyer olmalıydı.

Murat Özyer ise şube koordinatörü görevini yürüttüğü takımdaki bu önemli konudan bi haber olup İlkan Karaman imza attıktan sonra "Nasıl olur böyle birşey" naraları atmaya başladı.

Bu konu ile ilgili Murat Özyer' in herhangi açıklama yapmamış olması da düşündürücü ... (Hoş; açıklama yapmamak bir Galatasaray geleneği oldu artık)

Ben her oluşuma muhalif değilim,kim gelirse gelsin değişmeyen ahpab çavuş durumuna muhalifim.Ben ne şahsına nede Önder'e yazdım zaten Önder'e söyleyecek olsam açar konuşurum.Zaten kendisi her telefonu kovdum seni forumdan diye açıyor:) Kerem zamanında bu forumda Murat ÖZYER'in en koyu fanı ve savunucusuydu.Pardon her zaman istifasını istediğim Onur YAVUZ oda edecek evel allah,şimdi bu olay patladı Kerem ve Onur'dan ses seda yok onlarda kulübün tutumunu benimsedi bende buna tepki verdim.

Ben Murat Özyer'e de Ergin Ataman'a da Ünal Aysal'a da her türlü eleştiriyi yapıyorum. Sen görmeyebilirsin. Bakıyorum da sen Göksenin olayını yalanlayan Ergin Ataman'a tek kelime edemiyorsun. Ünal Aysal'a tek kelime edemiyorsun. İlkan'a tek kelime etmiyorsun ama Murat Özyer'e ediyorsun. Niye acaba? :)

Ben her oluşuma muhalif değilim,kim gelirse gelsin değişmeyen ahpab çavuş durumuna muhalifim.Ben ne şahsına nede Önder'e yazdım zaten Önder'e söyleyecek olsam açar konuşurum.Zaten kendisi her telefonu kovdum seni forumdan diye açıyor:) Kerem zamanında bu forumda Murat ÖZYER'in en koyu fanı ve savunucusuydu.Pardon her zaman istifasını istediğim Onur YAVUZ oda edecek evel allah,şimdi bu olay patladı Kerem ve Onur'dan ses seda yok onlarda kulübün tutumunu benimsedi bende buna tepki verdim.

Mithat Bey, ben fikrimi bir kere söyleyip kenara çekilmeyi tercih ediyorum, düşüncemi tekrar tekrar yazıp insanları işlemeye çalışmıyorum. İlgili başlığa bakarsanız düşüncelerimi öğrenebilirsiniz.

Ha söz konusu Özyer olunca objektif olamayacağınızı biz zaten biliyorduk, daha gelmeden aleyhte yazmaya başlayınca forumun yeni üyeleri de tanımış oldu sizi.

Unutturmak. Zordur unutmamak isteyene. Galatasaray'da unutulmaz hiç birşey sadece sümen altı edilir ki yıllar sonra kullanılabilsin. Bu olayda tek suçlu yönetimdir. Birini getiriyorsunuz bu kişiye devir teslim yapılırken tüm bilgiler veriliyor mu? Devir teslim sadece makam odasında yapılan bir tören değildir yapılmış ve yapılacak işlerin devridir. Bu yapıldı mı? yeni ve eski şube çalışanları bir araya gelip şu konu şöyle bu konu böyle dediler mi? Görünüşe göre hayır.

Mithat Bey'de ise gördüğüm ben şubeye vaktinde hizmet ettim benim dediğim olsun halleridir. Onlara göre kendi fikirleri eskimez ve hep en doğrusudur. Basketbol şubesinin ayrı yönetilmesi güzel bir fikirdir ama Ülke gerçeklerine aykırıdır. Hiç bir kulüp başkanı elindeki gücü böldürmez. Ki Galatasaray'da zaten genel kurul buna izin vermez. Benimde hayalim kendi bütçesi olan Basketbol ve Voleybol şubeleri ama adı üstünde hayal. Taraftarınız basketbol maçına hala futbol takımının formasıyla geliyor.

Ben Murat Özyer'e de Ergin Ataman'a da Ünal Aysal'a da her türlü eleştiriyi yapıyorum. Sen görmeyebilirsin. Bakıyorum da sen Göksenin olayını yalanlayan Ergin Ataman'a tek kelime edemiyorsun. Ünal Aysal'a tek kelime edemiyorsun. İlkan'a tek kelime etmiyorsun ama Murat Özyer'e ediyorsun. Niye acaba? :)

Göksenin olayını ortay atan kim? Ergin ATAMAN ne cevap verdi inan takip etmedim.Eğer hoca da yanlış yapmışsa yazıklar olsun.Yahu İlkan'a niye laf söyleyim adam bu olayda en masum kişi,adama çık oyna derler herif oynar onun için nerde oynadığı önemli değil ki! adamın hayali başka 1kaç sene burda gelişip nba de oynamayı kafasına koymuş.

Ben burda veya her platformda saygı çerçevesinde başkanı da eleştiririm,ama ben bazı detaylar biliyorum ve bekliyorum bakalım başkan ne zaman masaya yumruğunu vuracak diye.Sen üzülme KAKA olayı bitsin pazartesi,sonra tbl seçimlerinde nasıl bir devrin sonuna geliniyor göreceğiz.