Önemli değil ben sadece bir düzelteyim dedim. Zaten o kadar da önemli bir oyuncu değil. Ama şut ritmini bulduğunda iyi şut atan bir uzun.
O zaman sana katılmıyorumKutay Çamcı' Alıntı:Benden başka diyen olmadı henüz .
BJK bizi zorlayacan bence en son takımdır. Yabancı olarak baktığımızda Austin, Chatman ve Faison var. Geçen seneden kalma Apodaca zaten evlere şenlik. O da bizim Dee gibi oldu. Büyük umutlarla gelip sonunda hayal kırıklığı... Yerliler ise her ne kadar beğensemde eski Haluk olmayan bir Haluk Yıldırım. Haluk artık o işlevini kaybetti. Güçsüzlükten mi bilinmez saçma sapan şutlar atıyor. Muratcan ise iyi bir transfer. Uyum sağlarsa iş yapar fakat ondan verimi alacak hoca Hakan Demir??? Geçen seneki gibi başlarında Ergin Hoca yok. Yani oyunculardan max. verim alan bir hoca. Onların işleri oldukça zor. Pota altında ise İki yabancı uzuna bütün yük binecek... Kısacası onlar şuanda en dezvantajlı takım...Ali - Ihsan Baytar' Alıntı:Bence en cok bizi Besiktas C.T. zorlar hem yerli hemde yabanci transferde cok iyi oyuncular takviye ettiler bir eksi leri var
takim birbiriyle oynamaya alisik degil ki takimin yüzde 70 deyisti
ya aynen öyle dostum bizi kimse zorlamaz biz kimi zorlarız diyorum bende yani en iyiyi zorlarız efes'i ..Tolga Kaplan' Alıntı:Valla bizi kimse zorlamaz biz efesi zorlarız.
Uğur YILMAZ' Alıntı:Dudley eğer Türk olursa alacakları oyuncu da önemli(Eğer alırlarsa). .