Beşiktaş
C Stanojevic , Adem
PF Austin , Cevher , Cem
SF Fashion , Haluk
SG Apodaca , Muratcan , Ömer
PG Chatman , Mehmet
5 numarada Bjk'den iyiyiz.Hüseyin orayı domine ediyor Zizic'in de oraya kaymasıyla Bjk'den 5 numarada çok üstünüz
4 numara ise en büyük soru işareti benim için Ausitin(yanlış bilmiyorsam) ayakları hızlı bir oyuncu bizim için handikap doğurabilecek bir sorun.
3 numarada ise AVRUPA'nın en iyi oyuncusu bizde sahaya kafasını verirse sorun olmaz ezer geçeriz.
2 numarada şu belirtilen 3 lüden bizim oyuncularımız çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.
1numarada ise Chatman Strcikland karşılaştırmasında Chatman çıkar,Cüneyt Mehmet karşılaştırmasında Cüneyt çıkar
Bjk'den son transferlerimizden sonra çok üstünüz.
Efes Pilsen
C Kaya , (yabancı)
PF Kerem , Kakuisis
SF Smith , Mustafa
SG Thorton , Sinan
PG Vujanic , Ender , Engin
Efes'in önce koç bakımından bizde önde olduğunu kabul edelim
5 numarada onlar üstün görülüyor yapacakları transfer ile birlikte Hüseyin'in gücü bellidir.
4 numara ise bence orta da bir bölge Kerem'in olması onlar için avantaj fakat bizde de Milojeviç var.
3 numara da ise kesinlikle bence gene öndeyiz.207lik oyuncuyla uğraşmak kolay iş değil.
2 numarada onlar biraz daha önde bence.Sinan'ın savunması bazen bezdiriyor fakat bizim takımı durdurmak için 5 oyuncuya da iyi savunma şart.
1 numarada onlar önde görülüyor fakat Engin ve Ender'in formları beni memnun ediyor.
Fenerbahce
C Semih , Ömer , Vidmar , Oğuz
PF Rasim , Mirsad
SF Preldzic
SG Ömer , Smith , Mrsic
PG Green , Hakan
5 numarada kadro zenginliğinden üstünler
4 numarada biz üstünüz
3numarada gene üstünüz
2 numarada bence üstünler
1 numarada üstünüz
Türk Telekom
C Asım , Dudley , Lang
PF Wright
SF Winston , Bekir
SG Serkan , Barış
PG Tutku , Blakney , BarısE
5 numarada üstünler
4 ayakları çabuk oyuncu olduğu için ortada
3 numarada üstünler
2 numara ortada gibi
1 numarada üstünler
Bizi en çok zorlayacak takım Telekom olacaktır.Onlarında koç problemi gerçekten başa bela.İyi kadro yanı sıra çok alternatifli kadro kurmaları en büyük avantajları
Türk Telekom
Galatasaray
Efes Pilsen
Fenerbahçe Ülker
Beşiktaş Cola Turka
Bizim en büyük avantajımız Galatasaray Taraftarı olmalıdır.