biri britton johnsen e oy vermiş :kop :kop
Volkan Demir' Alıntı:biri britton johnsen e oy vermiş :kop :kop
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Volkan Demir":38gp00xe]biri britton johnsen e oy vermiş :kop :kop
Volkan Demir' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe":258o11z7][quote="Volkan Demir":258o11z7]biri britton johnsen e oy vermiş :kop :kop
Volkan Demir' Alıntı:ankete baktıkça gülüyorum yaa :kop :kop :kop :kop
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Volkan Demir":2chvsh0u]ankete baktıkça gülüyorum yaa :kop :kop :kop :kop
Volkan Demir' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe":3qu8qonu][quote="Volkan Demir":3qu8qonu]ankete baktıkça gülüyorum yaa :kop :kop :kop :kop
Volkan Demir' Alıntı:ya ben britton a veren e niye veriyosun mu dedim.sadece bu sezon un en bekleneni veremeyen oyuncusuna oy verilmesi komik geldi.bu benim fikrim.sen "Bu Sezon En İyi Yabancı Performansı Değerlendirmesi" konusuna kendi yorumunu yaz.başkalarının fikirlerinede bu kadar takma.
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Volkan Demir":2mordapc]ya ben britton a veren e niye veriyosun mu dedim.sadece bu sezon un en bekleneni veremeyen oyuncusuna oy verilmesi komik geldi.bu benim fikrim.sen "Bu Sezon En İyi Yabancı Performansı Değerlendirmesi" konusuna kendi yorumunu yaz.başkalarının fikirlerinede bu kadar takma.