Re: Gidenler, Gelenler ve Sezona Başlarken...
Sürekli forumda tartışmalarda kendi adı geçtiği için Kaan Duran(Mithat Duran'ın abisi) foruma bir açıklama göndermiş, bu tartışmalarda kendi adının geçmesinden dolayı cevap hakkını kullanması gerektiğine inandığım için foruma koyuyorum.
EYÜP YILDIZ
--------------------------------------------------
MERHABA
Yukarıda yazdğım gibi bütün Galatasaraylı dostlara tekrar merhaba !!!!
Şimdi beni ismen tanıyor olabilirsiniz.Bir dönem Radyospor'daki asist programının müdavilemrinden Kaan DURAN aslında uzun süredir sizlerle yazışmak istiyordum.
Fakat işlerimin yoğunluğu hemde ülke dışında olmam nedeniyle imkanım olmadı.Beni aranızda tanıyanlar sıkı Murat özyer muhalifi olduğumu bilirler hatta bazen İsmetin de(BADEM) dediği gibi Murat hoca düşmanı sanabilirler, öncelikle açıklamak istiyorum ki kesinlikle Murat hoca ile şahsi bir kavgam yoktur!!! vede insanlığına asla laf ettirmem ben hocanın koaching'ini beğenmiyorum, hepsi bu.
Şimdi diyebilirsiniz beğenmemek için basketboldan anlıyormusunuz diye, cevap vereyim evet basketbol alt yapım gayet iyidir.
Şimdi sevgili dostlar kendimden bahsedeyim 5/06/1969 doğumluyum Bulgaristan ve Romanyada işletmelerim var aslen Arnavut göçmeniyim, üniverste mezunuyum 1.96 boyunda 110 kiloyum neyse konu ben değilim.
Bundan sonra imkan bulduğum sürece sizlerle yazışıp görüş alış verişinde bulunmak isterim tabi önce foruma üye olmam gerekiyor.
Kendilerini tanımasamda Önder ve Eyüp beylerin bu konuda yardımcı olacağını umuyorum, kardeşimi zaten tanıyorsunuz forumun kavgacı abisi Mithat DURAN, hemen söyleyeyim okul hayatında da aynen böyle kavgacı bir tipti disiplinden çıkmazdı.
Bir laf vardır can çıkmayınca huy çıkmaz diye bu tabir ona çok yakışıyor.
Ben bu sene ki transferlerden bahsetmek istiyorum.
Alınmış oyuncu her zaman iyi oyuncudur çünkü kimse kötü oyuncu almaz eleştiri her zaman olur nasıl iyi olduğu dönemlerde alkışlıyorsak kötü dönemlerde de eleştirmeliyiz.
Bu gayet normal ama dozunda ve abartmadan,
Birde bir konuya açıklık getirmek istiyorum asiste her duyduğunuz mesaj bana ait değil bazen adıma yazılmış mesajlar olduğunu duyuyorum.
Yalnız sevgili dostlar unutulmamalıdır ki yanlışı savunmakla doğruyu bulamayız,o zaman hataları kabullenip doğru için arayış içersine girmek lazım, Murat hoca konusunda ben baştan sona kadar hep aynı düşüncedeyim.
Henüz Galatasaray için hazır olmadğı görüşündeyim, tabi bu görüş beni bağlar bence bu kulüp için en az 5 seneye daha ihtiyacı var o zaman içersinde basketbol bu kulüpte bir düzene oturtulur.
Murat hocada kendini geliştirirse iki iyiden mükemmel doğar sözünden yola çıkarak uzun süreli ve başarılı bir birlikteliğin adımları atılmış olur.
Neyse şimdilik benden bu kadar tanımasam da bana yerini veren Sevgili Eyüp'e çok teşekkür ederim.
Daha sonra görüşmek üzere şimdilik sevgiyle kalın.
Kaan DURAN