Bu sezon takımımızın durumu(anket)

Bu sezon takımımızın durumu...

  • C - Aynıyız.

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    49
Re: Gidenler, Gelenler ve Sezona Başlarken...

Gaines o kadar buyuk bir kayıp olarak gormuyorum. Calıskanlık, sureklilik gibi ozellikleri dısında aynı tipte Gaines'ten daha kalitelileri mevcut.
 
Re: Gidenler, Gelenler ve Sezona Başlarken...

öncelikle şunu belirtmem lazım ki 1 haftadan beri siteye üye olmaya çalışıyorum 3 farklı mail adresi denedim en sonunda üye olmayı başardım:))

konuya gelirsek bende artık her sene tüm yabancıların değişmesinden bıktım.. başka bir arkadaşımızın dediği gibi ya sezon başında onlar alınmakla hata yapıldı ya da şimdi gönderilmekle hata yapıldı.. ben burda yeni ve eski transferleri karşılaştırmayacam..ama şunuda aktarmak isterim: asvel maçındayken bi ara hite ellerini kaldırdı ve ayağa kalkın bağırın tarzında hareketler yaptı aklımdan ilk geçen ' vaayy be bu adamı özleyecem' çünkü artık kanıksanmış GS de bir yabanc oyuncunun iki sezon oynayamayacağı.. tek temennim gerçekleşmeyeceğini bilsen bile bu sene iyi oynayan yabancıların elde tutulması ve artık GALATASARAYIMIZIN yap boz takım olmaktan çıkması..

hayatınızdan basketbol ve galatasaray sevgisi eksik olmasın...
 
Re: Gidenler, Gelenler ve Sezona Başlarken...

Henüz erken diye düşünüyorum.ama gecen seneden farklı bi tablo çizmeyecegiz sadece uleb cup 'ta ileriye gidemeyiz gibime geliyo ligdede sakatlıklar rotasyon performanslara göre yarı final bekliyorum.
 
Re: Gidenler, Gelenler ve Sezona Başlarken...

bence hersey icin erken bi bakalım opel türkiye kupasında izleriz takımı ona göre karar veririz
 
Re: Gidenler, Gelenler ve Sezona Başlarken...

oyuncularin parkedeki performansini gormeden karar vermek haksizlik olur. kagit uzerinde, gelecek yeni yabancilarin yaratilan imajlarina bakarak, ayniyiz diyebilirim. ama asil onemli nokta, yine kagit uzerinde, rakiplerimize karsi gorece zayifladigimiz gercegi. telekom'a oldukca saygi duyuyorum, efes'in de (olmayan) tek eksigi mario kasun !!! pres gucu zayiflayan ulker cok kaliteli yerlileriyle, bjk de tecrubesiyle ligi sonuna kadar goturur. acigi kapatmak yine biz taraftara dusuyor ki motivasyonumuzu ust duzeye cikarmaliyiz acikca!..
 
Re: Gidenler, Gelenler ve Sezona Başlarken...

Çok güç kaybettik.Bunun nedenide yönetimsel.Lig bittiği gün hocaya gelecek sene beraberiz veya yaptığın herşey için sağol seninle devam etmiyoruz gibi bir açıklama yapıp önceden herşeyi kuracaktık.Geçen sene plansızlığın geç kalmışlığın cezasını bir kupadan elenerek çektik.Bu sene de aynısı olursa tek suçlu yönetimdir.beşiktaş yerli transferi bitirdikten sonra biz hocayı seçtik bu kadar yanlış bir yol izlenmemeliydi.En azından Kaya veya keremden birini alabilmeliydik.

Alamadık bunun dışında + olarak iyi yabancılar koyamadık.İyi den kastım geçen seneden extra oyuncular alamadık.Kalbim hala Gaines ten yana savaşcı ruhu yeter diyorum ayrıca yeni gelen 4 numaranın uyum süreci filan derken gaines çok daha fazla katkı yapabilirdi ama takım kalitesinden önce parayı öncelik olarak tutması onun eksisi.


Şimdi gelecek oyuncuları çok çok extra en az grovic ayarında olması gerekiyor.Ayrıca cenk faktorü çok önemli.Ligde sürekli sahada 2 yerli tutmak zorundayız.cücü ile hüseyin istikrarlı oyuncular değiller sakatlık sorunları sürekli var keza tufanda öyle tufan ve cücünün aksaması bizi kısa rotasyonunda çok zor durumda bırakabilir Cemalinde ne yapacağı belli olmadığı için başımız çok ağrır.Gerçi unuttuğum bir noktada Teoman.Onun şutu Cenkten çok daha iyi ceza şutu buldumu asar adamı ama içeri penetresi eksi 0.Şutör oyuncuda penetre özelliği çok önemlidir.Onun üstüne gelen savunmacıyı geçmesi pozisyonda ya faul yada basket getirir.Ama teomanda bu yok sadece şut oda yeterince iyi.Ünsal bey diyorsa anlaşmışızdır buda demek oluyorki Cenk kesin olarak olmayacak bir ufak not asvel ve ipekçideki ülker maçını unutmam cenk haberin olsun.
 
Re: Gidenler, Gelenler ve Sezona Başlarken...

5 veya 6. olur play off ilk turunda 3-0 eleniriz rakip farketmeksizin..uleb'te ise geçen sezonki başarının yanına dahi yaklaşamayiz..belki hoca değişmiş olsaydı güzel şeyler olabilirdi tabi..kadronun geçen seneden çok farkı yok zira..
 
Re: Gidenler, Gelenler ve Sezona Başlarken...

karar vermek için erken suanda aldıgımız 3 yabancıdan daha da iyi 2 tane daha yabancı alırsak ve bi tane türk alırsak eskiden kat kat iyi oluruz ama türk alcağımızı sanmıyorm
 
Re: Gidenler, Gelenler ve Sezona Başlarken...

Konuyu açan arkadaş gucenmesin ama biraz mantıksız bi başlık olmuş...

Yani henuz transferler tamamlanmadan nası bir yarında bulunabiliriz ki..

Sen dersin ki Dee tecrubeliydi kolej kariyerinde yıldızdı.
Ben derim ki m.stickerland 2 yıl BBL nin tozunu yuttu, hatırı sayılır istatistikler yaptı.Ligi ve av. basketbolunu ogrendi derim.

Sen dersin ki Hite cok potansiyelli bir oyuncu, kalsa cosardı.
Ben derim ki Graves 1 sene avrupa tecrubesiyle ve 21 sayı ortalamasıyla geldi

Sen dersin Gaines savaşcıydı,azimliydi,yurekliydi.
Ben derim Zizic en ust takımlarda Euroleague tozunu yuttu.Bu takıma LEVEL atlatır.

Ki senin dediklerinde dogru olur, benimkilerde..

Ha elbette en onemli şey istikrardır.
Ama daha 2 yabancı eksikken oyuncuların ismini kağıda yazıp "hımm geçen sezondan gucsuzuz" demek pek dogru bir tavır olmaz sanırım.
 
Re: Gidenler, Gelenler ve Sezona Başlarken...

bence bu sene güç kaybettik.her sene yabancı oyuncuları değiştirerek ztn güç kaybediyoruz.GAİNES kesinlikle takımda kalmalıydı.bu sene ben pek fazla başarı beklemiyorum.
 
Re: Gidenler, Gelenler ve Sezona Başlarken...

Sürekli forumda tartışmalarda kendi adı geçtiği için Kaan Duran(Mithat Duran'ın abisi) foruma bir açıklama göndermiş, bu tartışmalarda kendi adının geçmesinden dolayı cevap hakkını kullanması gerektiğine inandığım için foruma koyuyorum.


EYÜP YILDIZ
--------------------------------------------------

MERHABA


Yukarıda yazdğım gibi bütün Galatasaraylı dostlara tekrar merhaba !!!!


Şimdi beni ismen tanıyor olabilirsiniz.Bir dönem Radyospor'daki asist programının müdavilemrinden Kaan DURAN aslında uzun süredir sizlerle yazışmak istiyordum.

Fakat işlerimin yoğunluğu hemde ülke dışında olmam nedeniyle imkanım olmadı.Beni aranızda tanıyanlar sıkı Murat özyer muhalifi olduğumu bilirler hatta bazen İsmetin de(BADEM) dediği gibi Murat hoca düşmanı sanabilirler, öncelikle açıklamak istiyorum ki kesinlikle Murat hoca ile şahsi bir kavgam yoktur!!! vede insanlığına asla laf ettirmem ben hocanın koaching'ini beğenmiyorum, hepsi bu.
Şimdi diyebilirsiniz beğenmemek için basketboldan anlıyormusunuz diye, cevap vereyim evet basketbol alt yapım gayet iyidir.
Şimdi sevgili dostlar kendimden bahsedeyim 5/06/1969 doğumluyum Bulgaristan ve Romanyada işletmelerim var aslen Arnavut göçmeniyim, üniverste mezunuyum 1.96 boyunda 110 kiloyum neyse konu ben değilim.

Bundan sonra imkan bulduğum sürece sizlerle yazışıp görüş alış verişinde bulunmak isterim tabi önce foruma üye olmam gerekiyor.
Kendilerini tanımasamda Önder ve Eyüp beylerin bu konuda yardımcı olacağını umuyorum, kardeşimi zaten tanıyorsunuz forumun kavgacı abisi Mithat DURAN, hemen söyleyeyim okul hayatında da aynen böyle kavgacı bir tipti disiplinden çıkmazdı.
Bir laf vardır can çıkmayınca huy çıkmaz diye bu tabir ona çok yakışıyor.

Ben bu sene ki transferlerden bahsetmek istiyorum.

Alınmış oyuncu her zaman iyi oyuncudur çünkü kimse kötü oyuncu almaz eleştiri her zaman olur nasıl iyi olduğu dönemlerde alkışlıyorsak kötü dönemlerde de eleştirmeliyiz.
Bu gayet normal ama dozunda ve abartmadan,

Birde bir konuya açıklık getirmek istiyorum asiste her duyduğunuz mesaj bana ait değil bazen adıma yazılmış mesajlar olduğunu duyuyorum.

Yalnız sevgili dostlar unutulmamalıdır ki yanlışı savunmakla doğruyu bulamayız,o zaman hataları kabullenip doğru için arayış içersine girmek lazım, Murat hoca konusunda ben baştan sona kadar hep aynı düşüncedeyim.
Henüz Galatasaray için hazır olmadğı görüşündeyim, tabi bu görüş beni bağlar bence bu kulüp için en az 5 seneye daha ihtiyacı var o zaman içersinde basketbol bu kulüpte bir düzene oturtulur.

Murat hocada kendini geliştirirse iki iyiden mükemmel doğar sözünden yola çıkarak uzun süreli ve başarılı bir birlikteliğin adımları atılmış olur.

Neyse şimdilik benden bu kadar tanımasam da bana yerini veren Sevgili Eyüp'e çok teşekkür ederim.

Daha sonra görüşmek üzere şimdilik sevgiyle kalın.

Kaan DURAN
 
Re: Gidenler, Gelenler ve Sezona Başlarken...

kaan beyin mesajlarını çok dinledik asist programında.. soyadını görünce hiç şaşırmadım..şimdi yazdığı şeylere bazı cevaplar yazmak istiyorum ama biliyorumki öyle bir durumda 4-5 sayfada tünelin sonunu bulamayacağız.. galatasarayın iyiliğini safiyane duygularla isteyen herkese saygım var ama bu erman kunter prezentasyonu artık son bulsa iyi olur.. bir ekip , bir güruh uğraştı ama olmadı.. benim için farketmezdi.. sizin için de farketmesin.. biz murat özyer veya erman kunter i değil galatasarayı tutuyoruz.. bunları yazmaktan da okumaktan da sıkıldık aslında.. lig başlasa da işimize baksak..
 
Re: Gidenler, Gelenler ve Sezona Başlarken...

Murat Hocanın kalması cok iyi oldu ama gaines in gitmesi iyi olmadı.. ama eksikler mutlaka giderilir
 
Re: Gidenler, Gelenler ve Sezona Başlarken...

Formun zirvesindeki bir Cenk'imiz gitti..
Aslında Türklerinde sağlamlarını barındırmalıyız..
Bu konuda tek sevindiğim Cügü'nün kalması..
 
Re: Gidenler, Gelenler ve Sezona Başlarken...

vay demek asist teki murat hoca muhalifi kaan mitat abinin abisiymis valla ciddi ciddi merak ediyodum kim bu kaan diye acayip bi tatmin olma hissi kapladı içimi :)
 
Re: Gidenler, Gelenler ve Sezona Başlarken...

Mustafa, "Henüz karar vermek için erken" seçeneği mevcuttu anketin koyulduğu zamandan beri. Yoksa pişman mı oldun : )

Dereyi görmeden paçaları sıvamamak gerek...
 

Üst