Bu sezon takımımızın durumu(anket)

Bu sezon takımımızın durumu...

  • C - Aynıyız.

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    49
Re: Gidenler, Gelenler ve Sezona Başlarken...

Onur Yavuz' Alıntı:
Mustafa, "Henüz karar vermek için erken" seçeneği mevcuttu anketin koyulduğu zamandan beri. Yoksa pişman mı oldun : )

Dereyi görmeden paçaları sıvamamak gerek...
aynen ama tekrar olsa iyi olur eskisinden cok güclendik cünkü.!
 
Re: Gidenler, Gelenler ve Sezona Başlarken...

Onur Yavuz' Alıntı:
Mustafa, "Henüz karar vermek için erken" seçeneği mevcuttu anketin koyulduğu zamandan beri. Yoksa pişman mı oldun : )

Dereyi görmeden paçaları sıvamamak gerek...

Abi zaten ben o seçeneği işaretledim :)
 
Dogan Ucar' Alıntı:
Strickland'in yerine takima hukemeden orta sinif bir guard bile olsa suan sampiyonlugun en buyuk adayi olurduk.

öyle isimler alındıki kimse Strickland'dan maçı koparmasını sayı rekorları kırmasını beklemez topu diğer potaya kadar getirsin yeter sayı atacak oyuncu ziyadesiyle mevcut takımda diye düşünüyorum
 
Yeni transferlerden sonra güçlendik diye bilirim :).Gurovic ve Milojevic gelmeden önce Güç kaybettik demiştim ama şimdi güçlendik diyorum.Bu 2'si bizi çok yüksek yerlere taşıyacak kapasitede.Ben bu sene iyi işler yapacağımızı düşünüyorum,ümit ediyorum.
 
son 2 transfer belirleyici olacak beklemek lazım demiştim ve haklı çıktım son 2 transferden sonra güçlendiğimizi düşünerek oyumu verdim
 
Bir restorana gidiyoruz şef önümüze sushi,işkembe ve kurbağa bacağı getiriyor.İşte takımımızın bu seneki durumunu böyle özetliyorum.
 
Tufan nin sakatlanmasindan sonra (bunu yazarken icim cayir cayir yaniyor :( ) artik rotasyon bence söyle olusacak:

PG: Strickland ve Cücü oyun kurucu pozisyonunu tasiyacak. Hem Graves hem de Murat Kaya gerekirse bu pozisyona yardim edecek.

SG: birinci opsiyon burda kesinlikle Graves. tahminim Tufanin da olmamasindan dolayi burda 30 dakka süre alacaktir. hem Murat hem de zaman zaman Cücü burda 2 oyun kuruculu bir besde burda görev alir.

SF: burda Gurovic zaten takimin bir numarali sutörü konumunda. Erdem Türetken bence gecen yildan fazla süre almali. süre aldigi zaman cok faydali oluyor. gecen yil Dee-Hite-Erdem üclüsü oynadigi zaman Erdem'in istikrarsiz sutu göe batiyordu. ama Graves ve Strickland oynarken Erdem'in skor üretme zorunlulugu ortadan kalkar bence ve cok faydali bir yedek olur. Polat veya Murat Kaya da burda oynayabilir zaman zaman.

PF: Milojevic burda bence 1. tercih ve 25-30 dakka arasi süre alacaktir. burda hem Zizic ile savunma dozajini arttirabiliriz, Polat ile dis sut tehdidi yaratabiliriz hem de zaman zaman'da kisa bir besde Erdem oynayabilir.

C: Hüseyin burda takimin en büyük skor gücü. gece sene onu yedekleyememistik. bu sezon o isi Zizic rahat yapacaktir. Milojevic i de burda oynatabiliriz.
 
Sevgili arkadaşlar sizden bazı kişisel sebeblerden 1 hafta daha uzağım sorun değil şimdi takımımız bu sene kalbur üstü üç tane yabancı oyuncu alıp iddalı bir takım haline geldi yalnız bu hepimizi sevindirsede büyük hayallere kapılmamak lazım şimdi başka bir sıkıntı bizi bekliyor nasıl bir takım uyumu sağlayacağız vede rotasyon nasıl olacak malum ligimizde 3 yabancı oynayacak o zaman kalan 2 yabancı kim olacak şimdi 1 numara marshall olursa 2 numara yerli 3 numara guroviç olursa 4ve 5 numaraların hangisi yabancı olacak şimdi son 2 senede otarite sıkıntısı yaşadığımız bir gerçek hadi o oyuncular fazla tanınmış değildi fitch hariç bu kalbur üstü lider oyuncuları nasıl üzmeden kenarda bekleteceğiz şimdi ya mithat sende hep muhalifsin diyebilirsiniz ama bu benim söylediklerimi değiştirmez özellikle böyle kaliteli transfer yaparsanız bir takım zorluklarda bu transferlerle birlikte gelir yazılanları okuyorum yok guroviç çetnikmiş yok zizicle sorun yaşarmış transfer olmadan önce kendisiyle konuşulmuş zizice sorulmuş sorun yokmuş eğer bunlar doğruysa vay halimize ben yıldız oyuncu alacağım sonra onu almak için kendi oyuncumdan icazet alacağım bunlar büyük kulüplerde olmaz biz bunları gündemde tutarsak rakiplere koz veririz ben 18 ay sırplarla savaştım çetniklerle de savaştım ama o 14 yıl önceydi guroviçin düşüncesi siyasi görüşü beni ilgilendirmiyor ben oynadığı oyuna bakarım takıma katkısına bakarım gerisi tefaruattır sanırım 2001 avrupa finaliydi mirsadla gurovicin arasındaki küfürlere şahit birisi olarak biz oyuncumuzu böyle polimiklerden uzak tutmak için taraftar olarak sağ duyulu olmalıyız aklıma gelmişken babam her zaman söyler araba mercedes ise şöför traktör olmaz hala yeni guarda güvenmiyorum ve takım için yeterli bulmuyorum neyse noktalama işaretlerini bilerek kullanmadım anlayana


M.DURAN

Mithat abinin mesajı varmış. Bana mail attı ben de koyuyorum buraya. Noktasını değiştirmeden ;)
 
Aynıyız...Diyebilirim...

Tbl de şampıyon olmamızın tek bir yolu var oda cücü nün iyi bir sezon geçirmesi....

3+2 kuralı yüzünden cücü ve gravesin yan yana verecegi performans cok önemli bence...Sonucta milojevicde zizicde hüseyinde cabuk yorulan adamlar sayılır...Türkler cok önem arz ediyor...Cemalde performansını biraz yukarı cıkarırsa yani her mac 7 dakka civarı görev alıp bunuda iyi degerlendirirse belki kendi buna inanmıyor ama şampiyonlukta payı cok büyük olur...

Sezon içinde tbl macları esnasında oyuncu döngüsünü size anlatmaya calışacagım...

Şimdi mutemel 5

-Hüseyin,zizic,gurovic,graves,cücü böle bir 5 le maca başlarız cogu maca..

Mac esnasında Hüseyin cabuk yoruldugu icin ya cemal yada milojevic oyuna girer...

-Aslında kısacası GS nin şampiyon olması için iki tane ikili kombinasyonun işlemesi lazım...

---Cücü ve Graves


---Stickland ve Murat kaya...
 

Üst