Bu Yılın En İyi Transferi Kim?

Hüseyin Beşok. Yaşlanmasına rağmen halen sahip olduğu ayak oyunları, fiziği, orta mesafe şutu ve liderlik özellikleri ile Avupa kalbürüstü uzunlarından biri. Üstelik kesinlikle fiyatı yüksek ve Türkiye'ye getirmesi zor bir oyuncuydu. Bunu sağlayan yönetim ve takımımıza katkı bakımından en iyi transfer Hüseyin Beşok'dur.

Bir şekilde buradan sesimizi duyurduğumuzu düşünüyorum. Evet, her ne kadar takımın pota altında sayı üretebilecek bir uzunu olmaması her zaman herkes tarafından görülüyor olsa da, sene boyunca burada yaptığımız eleştiriler Hüseyin Beşok'a yönelmemizde büyük etken bence. Ha, Hüseyin tek başına pota altı sorununa elbette çare olamaz çünkü 40 dakika oynayacağını sanmıyorum maçlarda. Ama bu soruna büyük ölçüde panzehir gibi geleceği apaçık ortada. O otururken Fatih'e (bu sene pota altında ona da güvenmeliyiz) top indirmemezlik yapmamalıyız. Fatih her ne kadar hiç bir zaman istediğimiz düzeye gelecek olmasa da, artık sol alçak postta alıp, topu sağ elle ortaya vurup yarım hook atacak düzeye geldi oyun olarak. Yeter ki kullanalım, ki kullandığımız takdirde 5 ila 10 sayı ortalaması bile tutturması muhtemel bence. İkili oyunlardan sonra onun da orta mesafe şutundan yararlanabiliriz.
 
ikisi de cakma degil gercek anlamda pivotlar. Bence su an milli takim Fatih in caydiriciligini mumla ariyor. Fatih olsaydi turnike maynagi olmazdi o takim. gecen sene hatirlayin ne bloklar yapmisti o kazanilan maclarda. adamlar penetreyi unuttu ve disardan salladi. bazen bu görülmeyen ince ayrintilar oyuncu eksik olunca acikca belli oluyor. Fatih'in degerini bilelim.
 
bence charles gaines bu sezonki en iyi transferimiz yaptığı smaçlarla tribünleri ayağa kaldıracaktır ;)
 
Ayrıca Fatih'in napıp edip hazırlık kampında serbest atışlarını geliştirmesi gerekiyor. Oyunda olduğu süre içerisinde onun fiziğinde olmayan pivotlar Fatih'i genelde faullerle durdurmak zorunda kalacaklardır önceki sezonlarda olduğu gibi ve Fatih'i sık sık serbest atış çizgisinde göreceğiz. Serbest atışlarda gerçekten maçı kazanma adına çok büyük fayda sağlıyor takımlara. Fatih'in de artık mutlaka serbest atışlarını daha yüzdeli atması gerekiyor ve tabi bunun için de hazırlık kampında serbest atış çalışsa çok iyi olur.
 
Bende bu yılın en iyi transferi olarak Ayhan Şahenk'i gösteriyorum.
Çok büyük katkısı olacak takımımıza özellikle oyun olarak zorlandığımız anlarda.
 
boya değil ama bizim maçlarımızda salona sarı-kırmızı görseller yerleştirilecek.
 
keşke sarı kırmızı olsa salon ama taraftar o salonu sarı kırmızı yapacaktır
tüm ayhan şahenk kırmızıya bürünmüş ispanyol boağası girona ayhan şahenkte ne maç olur be :)
 
yonja.comda galatasaray basketbol takımıyla ilgili bir profilim var
orda yaptığım ankette
sezonun en iyi trasnferi
a) hüseyin beşok 69%
b) cüneyt erden 15%
c) william avery 7%
d) charels gaines 7%

bu sezon basket maçlarına kombine alacakmsınız sorusuna
a) evet kesinlikle kaçmaz 40%
b) hayır düşünmüyorum 40%
c) bütçemi birleştirebilirsem almaya çlışacam 20%

bu cevapları aldım
eğer taraftarın cevabını istediğniz sorular varsa ordan yayınlıyabilirm saygılar
 
bence en iyi transfer iyi bir çıkş yakalıyacağını düşündüğüm murat kaya olcak çok güveniyorum tabi gelenlerden hüseyinin faydası büyük olacaktır.
 
bence W.Avery Hüseyin Beşok müthis bir ikili kuracaktır
 

Üst