Buğrahan Tuncer: "Elbet bir gün bu formayı giyeceğimi biliyordum. Daha erken olabilirdi ama bu seneye kısmet oldu. Önümüzde uzun yıllar var. En büyük isteğim parçalı formamız altında şampiyonluk yaşamak. İnşallah Allah bana bunu nasip eder.”
Şu transfer olduktan sonra apar topar başlatılan “çocukluğumdan beri x takımlıyım”, “en büyük hayalimdi” vs. muhabbetleri oldum olası hiç samimi gelmiyor bana.
Madem bu kadar fanatiktin; yıllardır neredeydin o zaman diye sormazlar mı insana? Rahmetli Sadri Alışık’ın “Ah Müjgân Ah” filminin final sahnesinde şöyle bir repliği vardır: “Seni anlamayan, Müjgân’lığının farkına varmayan o herif kanatlarını kesmeseydi; gene de düşmezdin buralara.” Kısaca Efes kapının önüne koymasaydı; yine de düşmezdin buralara. Tabii ki “Efes varken Galatasaray tercih edilmez”, “o iş başka, profesyonel hayat başka” diyebilirsin lâkin o zaman da çocukluk aşkı toplarına girmeyeceksin. Başarılar..
Seni kimse sallamadığı için kendin çal kendin oyna kıt beyinli Buğrahan has Galatasaraylıdır!Bu Galatasaray'lılık masalını yemiyorum. 2018'de, 2020'de ve 2022'de 3 kez bizi reddettikten sonra Anadolu Efes'te kapının önüne konulduğunda bize geldi. 2020'de gelse Ertuğrul Erdoğan hala takımın başında olabilirdi ve onunla geçen son sezonumuz daha farklı olabilirdi. Geçen yıl gelse Andreas Pistiolis hala takımın başında olabilirdi ve son sezonumuz daha farklı olabilirdi.
Parkede Galatasaray'lılığını ispatlayana kadar benim için Anadolu Efes'li Buğrahan kendisi.
Parkede gösterdiği 3 aylık performansıyla benim için Galatasaray'lı olmadığını kanıtladı. 3 kere gelmeyip artık posası çıktığında, özgüveni yerin dibine vurduğunda bize gelmesini asla kabul etmiyorum. Bu sezonki rezil performansını asla kabul etmiyorum. Deve yüküyle para aldığı takıma parkeye çıktığında sadece ihanet ediyor.Bu Galatasaray'lılık masalını yemiyorum. 2018'de, 2020'de ve 2022'de 3 kez bizi reddettikten sonra Anadolu Efes'te kapının önüne konulduğunda bize geldi. 2020'de gelse Ertuğrul Erdoğan hala takımın başında olabilirdi ve onunla geçen son sezonumuz daha farklı olabilirdi. Geçen yıl gelse Andreas Pistiolis hala takımın başında olabilirdi ve son sezonumuz daha farklı olabilirdi.
Parkede Galatasaray'lılığını ispatlayana kadar benim için Anadolu Efes'li Buğrahan kendisi.
30 yasina gelmis. Anadolu Efeste bir sürü basarinin tadini yakalmis ve basariya doymus.Göksenin ile Buğrahan'ı kesinlikle bir tutamam. Göksenin yetenek paketi açısından hayli kısıtlı bir oyuncu. Ama sahaya çıktığında elinden geleni veriyor, gamsız gamsız takılmıyor. Hatta minimal ölçekte de olsa gelişim gösterdi. En azından yıllar içinde ceza şutunu geliştirdi, daha akıllı savunma yapmayı öğrendi.
Buğrahan ise belki de ligin en yetenekli yerlisi. Ama pasaportunun avantajıyla yıllarca yüksek paralar kazanmış, havlu sallamaktan gocunmamış bir isim. Bırak gelişim göstermeyi yatarak para kazanmayı tercih ettiği için süre bulamadı ve sürekli geriledi.
Milli takımdaki şu guard yokluğunda havuzun en yeteneklisi Buğrahan'ın kadroya girememesinden utanması lazım. Ama umurunda olduğunu bile sanmıyorum