Arkadaşlar burda bugün (yani siteye girdiğiniz hatta yazdığınız da yaşayıp paylaşmak istediğiniz şeyleri yazıoz)
Biliom hepiniz olayı çözdünüz ama
Biliom hepiniz olayı çözdünüz ama
hala mektubum gelmedi..
bu beni aşırı derecede üzüo .. mektuplarımın kaybolmasından yada bana ulaşmamasından bıktım..
ama bi yandan mutluyum . biletimi aldım .. 13 ünde evimde olcam..
neyse asıl sevindirici olay sa az önce bi ögrencim aradı ve karne günmüğ okula glip gelemiycegimi sordu.. bu beni çok sevindirdi ilk kez bi ögrencim beni arıo..
ve o kadar tatlıydı ki..ilk kelimesi ögretmenim oldu.. allahım ya o kadar sevindim ki..birden sanki bütün sınıf yanındaymış gibi düşündüm..
sevgi tohumlarım bnm..seviorum onları..
fırat sen anlatma yada hergünü buna +1 koyarak ifade et.. biraz fazla sinir bozucu oldu galba ama neyse :hibitli piYAde Bahtsizbedewi' Alıntı:nöbet ti. yemekti derken akşam oldu iyimi![]()
19onur85' Alıntı:Hoca istedigim notu vermedi, ben de ona güzel dileklerimi ilettim. :kop
Bahtsizbedewi' Alıntı:Ya çok şükür Alay karargah takımında yım keyfim gıcır az kaldı 241...
Netteyim gene biskrem çay msn (aa X de burda ) dewam...
bölüm sınıf ögretmenliği olunca hepsini aynı anda alıosun...buna ek olarak 2 tane tarih bi tane ing .. kimya vs de alıosun matematik bilem alıosun..gordon' Alıntı:Margo üniversite mi okuyorsun? Sorması ayıptır hem Kimya hem Coğrafya veren ayı üniverste hangisi?