• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bugün...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fırat Uzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Askerlikte gidilen ilin hiç önemi yok arkadaşlar.

Gideceğiniz birlik,karakol,tugay vs.vs.vs ve üstünüzdeki amir pozisyonunda ki astsubay, subaylar önemli.

Takmayın kafanıza. Hayırlısıyla gidip gelin.

Hayırlı tezkereler Yiğit'cim, sağ salim gidip döneceksin inşallah. Allah yardımcınız olsun.

Sana da hayırlı tezkereler Burak, inşallah sende sağ salim gidip döneceksin.

Hayırlı teskereler arkadaşlar.

Hayırlı tezkereler arkadaşlar..Bizimde şu okul bitsede gitsek.. :P

Çok teşekkürler. Zaten öyle bilgiler alıyorum ki, bir an önce gitmek istiyorum. Daha gitmeden tertiplerle Face'den yazışmaya başladık.:) Aman, Uğur okulunun keyfine bak.

Hayırlı teskereler..

İkinize de hayırlı teskereler :)

Tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Sühan abi ben Burdur'un soğuk olduğunu bilmiyordum, çıktıktan sonra öğrendim dediğin gibi harbinden kışı sağlammış. Bende ona göre hazırlık yaptım hayırlısı artık. Uğur bencede okulun kıymetini bil. Okul bitince çok özleyeceksin :)

Çok fazla keyife bakıyorumki 4 senede bitecek gibi değil 5 senede kurtarsak bari :)

Butun askere gideceklere hayırlı teskereler.

Önce askerimizi gönderdik.Şimdi SAMİYENE gitme zamanı.

Askere giden kardeşlerimize şimdiden hayırlı teskereler Allah yardımcıları olsun

Soğuk,çok soğuk.

Yılmaz görüntülere baktım da... Şansın bir ömür boyu yanında olsun.

Çocuk istismarına karşı bilip bilmeden profiline tsubasalar , pikachular koyup bugünün hukukta ''çocuk'' diye tabir edilen canlıları için ne kadar kötü ve acılı bir gün olduğunu bilmeyen gençliğe Türk gençliği denir... anlayana ;)

Onur Yavuz' Alıntı:
Yılmaz görüntülere baktım da... Şansın bir ömür boyu yanında olsun.

Abi benden çok arkadaşlarımın şanslı olduğunu düşünüyorum.O yaşta insanın alkollü şekilde araba süremeyeceğini bimesi gerekir.

Bugün;

acısa da öldürmez cehenneme döndürmez hayatını söndürmez gideni de geri döndürmez . . . !

bugün günlerden ALPASLAN !

Geri