uAtahan' Alıntı:Yarın Türkiye 8 sayı Farkla Kazanıcak
Geliriz Geliriz Ben Tekde Gelirim 8iğneyi Olmaya işin Ucunda Sen Varsın :muhaha

turkıye macını da morfınelrın acısı gecınce cırlamayla beraber ızlerım artık

uAtahan' Alıntı:Yarın Türkiye 8 sayı Farkla Kazanıcak
bugun burakcım ameliyatını oldu.. şu anda gayet iyi.. öyle bir ay flm da aramızda olmayacagını düşünmüorum.. bir hafta ya kalmaz yine bizimle.. kardeşim çok geçmiş olsun sana .BuRaKGS' Alıntı:uAtahan' Alıntı:Yarın Türkiye 8 sayı Farkla Kazanıcak
![]()
valla cok saol atahancm ama doktor cın gıbı adam affetmıo yarın bakalım nolcak
turkıye macını da morfınelrın acısı gecınce cırlamayla beraber ızlerım artık![]()
margo' Alıntı:bugun burakcım ameliyatını oldu.. şu anda gayet iyi.. öyle bir ay flm da aramızda olmayacagını düşünmüorum.. bir hafta ya kalmaz yine bizimle.. kardeşim çok geçmiş olsun sana .BuRaKGS' Alıntı:uAtahan' Alıntı:Yarın Türkiye 8 sayı Farkla Kazanıcak
![]()
turkıye macını da morfınelrın acısı gecınce cırlamayla beraber ızlerım artık![]()
bu arada o sekiz iğnenin hesabı er geç sorulur.. misal 23 ünde yada 24 ündeydi TS GS maçıeheh :atki
amanda maşallah kimler gelmiş.. büyük büyük gecmişler olsun cnm bnm.. işallah en kısa zamanda çok daha ii olcaksın..BuRaKGS' Alıntı:margo' Alıntı:bugun burakcım ameliyatını oldu.. şu anda gayet iyi.. öyle bir ay flm da aramızda olmayacagını düşünmüorum.. bir hafta ya kalmaz yine bizimle.. kardeşim çok geçmiş olsun sana .BuRaKGS' Alıntı:uAtahan' Alıntı:Yarın Türkiye 8 sayı Farkla Kazanıcak
![]()
bu arada o sekiz iğnenin hesabı er geç sorulur.. misal 23 ünde yada 24 ündeydi TS GS maçıeheh :atki
bugun amelıyatın 10. gunu oldu ve yuzde 70 ıı durumdayım gezebılıom yataga mahkum degılım ayaga kjalkar kalkmaz da ılk yazılarımı buraya yazmak ıstedım esra ablacm cok saol 1 hafta sora tamamen duzelrım ole umud edıoz.herkese ıı aksamlar gorsumek dılgyıle
margo' Alıntı:bizim yaşımızda güzel
şükür Allah a imkanımızda var.
yaşıoz ne güzel ya..
bezmek yok
...