Buluşma...

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
G

Guest

Misafir
Arkadaşlar bugün Doğan le msn de konuşurken birden aklıma geldi.

Biz niye buluşmuyoruz?

Ben böyle bir organizasyon düzenlemek istiyorum.Yerimizde hazır.Daha konuşmasam da Eyüp abinin kafesinde (beyoğlu-tasksim) de görüşebiliriz diye düşünüyorum.Doğan da bu önerimi onayladı.Bir çok İngiltere anısı anlatacakmış bize. :D

Gelmek isteyen arkadaşlar buraya yazsınlar.Kimseyi ayırt etmeden buyrun gelin,kapımız her zaman açık size.

Ayrıca karşıda yani Anadolu yakasında oturan arkadaşlar...Sizinde aramızda olmanızı istiyoruz.Özellikle yöneticilerden birilerinin gelmesi güzel olur. :) Ömer,Önder abi ve başkanımız Arda Ezer'i de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Ömer olum yol korkutmasın seni. :) Seninde gelip şu Cüneyt konusuna bir açıklık getirmeni istiyorum. :D

Evet arkadaşlar ne zaman görüşülecek daha belli değil,Doğan bey İngiltereden daha dönecek.Ve umarım çoğumuz belirlenen tarihte İstanbul da oluruz.

Bu arada Ankara da olan Onur abim,Semih abimin de eğer imkanları olursa gelmelerini istiyorum.Ama masrafları kendilerini karşılıcaklardır. :D Burağı da Trabzondan çağırcaktım da 15 saat yol kasar biraz kardeşimi. :D

Umarım beklediğimden çok dilediğim bir kalabalık olur...Saygılar

Çabamızın adı GALATASARAY...

ohho benim anilarim icin boyle bulusmadan ziyade kamp ayarlamamiz gerekird 2-3 gunluk ama nese ozet gecerim bende :)
dondukten sonra belirlenen tarihte istanbulda olursak lutfen katilalim bu bulusmaya heleki admin abilerimiz,Onur Uncu kardesim,Goker Abi,Onur Abi ve digerleri.Eyup abi zaten orada olur buyuk ihtimal.Gokce seni saymiyorum artik gelmezsen obur tarafta guzel bi bulusma ayarlarim sana :D
keyfli bir GS muhabbeti guzel bir gun gecirelim.
ayrica transfer dosyasini aydinlatmak ve aydinlanmak adina Omer'ide ozelikle bekliyorum
gorusmek uzere

Gelmek cok ısterdım ve o sehırde olsam emın olun kı bu tur organızyonalarda cok sıklıkla bulunurdum ki ama cok haklısın Gokce 15 saat fena kasar :D
Ayrıca orda akrabam olmadıgı ıcın de parkta yatmak cok daha kasar :D

Zor gibi görünüyor ama zaman ve şartlar uygun olursa gelmeye çalışırım.

Burak uçakla 15 saat sürmez kanımca. Ama tarifeli uçağa binmek istemiyorsun anlaşılan, özel uçak için de baban nazlanıyor galiba :)

Re:

Onur Yavuz' Alıntı:
Zor gibi görünüyor ama zaman ve şartlar uygun olursa gelmeye çalışırım.

Burak uçakla 15 saat sürmez kanımca. Ama tarifeli uçağa binmek istemiyorsun anlaşılan, özel uçak için de baban nazlanıyor galiba :)

149 Ytl gıdıs :D 149 gelis :D Gerısını sayıyım abi :)

Re: Re:

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Onur Yavuz":459fc]Zor gibi görünüyor ama zaman ve şartlar uygun olursa gelmeye çalışırım.

149 Ytl gıdıs :D 149 gelis :D Gerısını sayıyım abi :)[/quote:459fc]

Bu ara Bol Bol magnum dondurma ye gidiş dönüş uçak bileti veriyor :)

Bi yerde kalman problem olmaz zaten en kötü bizde kalırsın :)

gelebilen herkes gelsin.
şubeyi masaya yatıralım:)

Arman'a sözüm vardı ne zamandır bu konuda bir topic açmak için. :) Gökçe hızlı davrandı benim suçum yok. :)
Gayet güzel olur,Klan zaten evimiz gibi Eyüp abimiz sayesinde...

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Onur Yavuz":6d111]Zor gibi görünüyor ama zaman ve şartlar uygun olursa gelmeye çalışırım.

149 Ytl gıdıs :D 149 gelis :D Gerısını sayıyım abi :)[/quote:6d111]
hemen su koyverdin be Burak tamam istemez gelme :D :D :D
senin istanbula tasinman farz oldu be Burak
karadenizdesin mutahitlik vardir kaninizda birde siz dikin bi gece kondu istanbula

Onur ve Arman geliyor ozamn ben,Gokce,Eyup Abi
Emre tabiki sende gelebilirsin sorulurmu hic
Onur Abi ile Goker Abi yide bekliyoruz artk.
adminlerden hic ses cikmiyor ilginc :)

Beyler tarih daha belli değil.Ama tahminimce Temmuz'un sonlarına doğru olur.Tabi hepimize uyarsa...

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
senin istanbula tasinman farz oldu be Burak
karadenizdesin mutahitlik vardir kaninizda birde siz dikin bi gece kondu istanbula

Doğan gökdelen demek istedin sanırım :) Barut Holding tarafından aleyhine açılacak olan tazminat davasına hazırlıklı ol :)

Ben bu yaz İstanbul'a geleceğim büyük ihtimalle ama Ağustos ortasında olacak sanırım. O zamana kadar sizlerde buluşmuş olursunuz herhalde. Ama ben geldiğimde eğer uygun olursanız sizleri görmek ve tanımak amacıyla yine bir buluşma düzenleyebiliriz tabi sizlerde isterseniz.

Gökce Başaran' Alıntı:
Bu arada Ankara da olan Onur abim,Semih abimin de eğer imkanları olursa gelmelerini istiyorum.Ama masrafları kendilerini karşılıcaklardır. :D Burağı da Trabzondan çağırcaktım da 15 saat yol kasar biraz kardeşimi. :D

Umarım beklediğimden çok dilediğim bir kalabalık olur...Saygılar

Çabamızın adı GALATASARAY...

bu semih ben miyim yoksa başka semih var mıydı forumda :)

Doğan teklifin için teşekkürler.Şu stajıda atlattım mı benden özgürü yok.Ama mutlaka gelmeye çalışırım.Daha Utah ve Detroit ile ilgili konuşacağımız bir sürü ''dosya'' var ;)

Göker sen gel abi ben sana Detroit ve gerçekleri hakkında bir sunum hazırlıcam. :D