Sözlerine aynen katılıyorum. Ancak seçimlerde Yiğit Şardan dışında kulübün mali yapısını yapılacak ödemeleri ne kadar olduğunu bilen yoktu Metin Öztürk, Eşref Hamamcıoğlu ve mevcut başkan Burak Elmas üçüde sadece A.Albayrak'ın 300 milyon tl si olan gelmesin sözünü söylüyorlardı. Bu “vay efendim biraz sabır, aslında biz öyle dememiştik vs.” sözüne gelince bu ülkemizde sadece spor da seçim yapılan tüm kurumlar da aynıdır. Bir de aklıma takılan birşey var madem transfer tahtamız kapalıydı Aytaç ve Alparslan transferleri nasıl yapıldı.
Transfer tahtası kapalıydı sadece yalan. Muhtemelen Kap'a sözleşme detayı vermeme izni için beklendi ve bahane olarak ortaya atıldı. Ne de olsa camia ve özellikle ergenus taraftarlar Mustafa Cengiz yönetimine tepkiliydi ve bunu kullandılar. Oğulcan Çağlayan'ın tahkim cezası bize değil Oğulcan'ın şahsına verildi. Yani 1,2 milyon avro ve ayrıca 500 bin tl tazminat kararı Galatasaray'ı değil Oğulcan'ı bağlar ki karar haksız ve ortada Mehmet Aurellio kararı varken verildi.
İgor Tudor kararı da zaten Mayıs ayında çıktı hangi arada transfer yasağı verilecek kadar gecikme oldu?
Ben hala 100 milyon doların üzerindeki stad isim sponsorunu bekliyorum lakin geçenlerde Burhan Can Terzi'nin programına katılan bir gazeteci seçim öncesi görüşmeler yapılıyordu ama seçim sonrası iş ciddiye varınca avukatlarda araya girdiler ve isim hakkının kullanım şekli üzerinde itirazlar oldu diye konuştu.
Henry'nin sözleşmesindeki sonraki transferindeki kâr üzeirnden %50'de Monaco'ya verileceği maddesini piyasaya bonservisinin %50'sinin 4,35 milyon avro olduğu iddiası ile sattılar. Burada bazı arkadaşlar, ismi cismi belli olmayan ilgi orospusu troll hesapları ciddiye alıp bir de üzerinden yorum yaptılar.
Mustafa Cengiz yönetimine trol hesap kullanıyor diyenler Burak Elmas yönetiminin satın aldıklarını es geçiyor.
Faruk Süren yeniden başkan olmak istiyorduysa (ki kendisi de berbat bir ekonomi bırakıp gitmişti unutmadık ASY projesine bayıldığı 10 milyon doları evet Kanadalı mimarlık firmasına proje ve maketi için bu para havaya atıldı) aday olsaydı ama kukla bir başkanı tercih etti.
Fatih Altaylı neden böğürmüyor bu olup bitene? Çünkü onlarında işine gelen kukla bir ekip geldi.
Geçmiş olsun umarım şu Riva ve Florya ve de Kemerburgaz rantları yenirde kulüp rahatlar ve şu kenelerden kurtulur.