O gün de söyledim, kendisine en büyük zararı "Seçilmezse kulüp satılacak" korkusunu yayanlar verecek.. Normal bir tepki bile katlanacak onlar yüzünden.
Ne abarttınız yahu?
Çoğu kişi bu Vakfı daha 1 saat önce öğrendi.
Eminim Burak Elmas bile şimdi öğrendi.
Bir arkadaşı sayesinde kurumsal değil kişisel bir ziyaret olmuş.
O şahıslar daha sonra haber vermeden vakıf ziyareti gibi lanse etmiş.
Abartılacak bir şey yok yani.
Başka bahane bulun...
Ne abarttınız yahu?
Çoğu kişi bu Vakfı daha 1 saat önce öğrendi.
Eminim Burak Elmas bile şimdi öğrendi.
Bir arkadaşı sayesinde kurumsal değil kişisel bir ziyaret olmuş.
O şahıslar daha sonra haber vermeden vakıf ziyareti gibi lanse etmiş.
Abartılacak bir şey yok yani.
Başka bahane bulun...
Emlak AŞ’ye atadığı ya da atayacağı SK adlı kişi vakfın gönüllüsüymüş sanırım.ekipçe uzun süredir çalıştıkları için başkanın bilmemesi diye bir durum olduğunu sanmıyorum.Emlak AŞ üyesi yani Elmasın ekibinden biri zaten vakıfla iltisaklıymış.Görüşmeyi organize eden de o zaten. Vakıfla iltisaklı olduğunu bilmiyor idi isen artık öğrendin derhal neden görevden almıyorsun. Vakıfla bağlantılı olması sorun değil diyelim e vakıf üyelerini iş adamı diye tanıtıp sonraki sürecin gelişmesine neden olduğu ve seni ciddi şekilde zor durumda bıraktığı için neden direkt görevden almıyorsun.Madem "kandırıldın" Olayla ilgili tüm olasılık kombinasyonları ciddi şekilde skandal. Muhtemelen kimlerle görüştüğünü de en azından üç aşağı beş yukarı biliyordu derneğin adını bilip bilmemesi çok önemli değil. Derneğin tam adı da mehir derneği değil zaten.
Bence hepsine dönmese daha doğru olurdu yoksa valiliği ziyaret etmek 1 ordu komutanını ziyaret etmek hep oluyor mc de bunu yapıyordu sonuçta o yanlışı anlamış olmasi onemli gerisi onemli degil benceŞu dönemde olumsuz görüşleirm hep oldu lakin İstanbul Valisini ziyaret etmesini eleştirmem en nihayetinde devlet erkanını ziyaret bir âdet olmuş. Benim için zerre problem değil. Lakin bir çok arkadaş hatırlatmış Ekrem İmamoğlu'nun tebriğine neden dönmüyorsun? İBB ile işin olmayacak mı?
Emlak AŞ’ye atadığı ya da atayacağı SK adlı kişi vakfın gönüllüsüymüş sanırım.ekipçe uzun süredir çalıştıkları için başkanın bilmemesi diye bir durum olduğunu sanmıyorum.