Torrent'i de göndermeli.
Yoksa taraftar gerekeni yapacaktır...
Yoksa taraftar gerekeni yapacaktır...
Ama kendileri ibra edilmeyip göreve devam etmiş seçim kararı alındığında da voleybol şubesinde transferleri yapmıştı. Şimdi de çıkmışlar transfer yapmayın diyorlar. Futbolda uzun süre olabilir ancak basketbol ve voleybolda mayısa kalırsak zaten bitik şubeler tamamen dibe çöker.
Çok güzel bir noktaya değinmiş.
Olması gereken tamda budur...
Son yaptigi aciklamalarda samimi olduguna inanan var mi ? Sahsen ben asla inanmiyorum.
Burada bAŞKanım yazan arkadaşların değişimini gördüm ya gülüyorum. Geçen seçimde de bu adaylar yetersiz dediğimde şuncu buncu olmakla itham edildim.
Divan'a katılamama rezaletini de gösterdi beyefendi ve ekibi.
Secim tarihini 11 Haziran olarak acikladi.Hayirlisi olsun kulubumuz icin..Sanirim bugunku basin toplantisinda secim tarihini aciklayacak veya istifa edecek.Yine yalan yanlis aciklamalar yapacaksa zaten hic cikmasin basin toplantisina.
Yanılmakta sıkıntı yok herkes yanılabilir ama sıkıntı şurda ki sen o dönem babanın oğlunu savunur gibi savunuyordun. Bu adam kolpacı dikkat edin diyenlere de şu’cu bu’cu diyordun. Beni de şardancı yapmıştın. Halbuki ben şardanı hiçbir zaman bu şekilde savunmadım ve o gün de her adayla ilgili inandığım şeyi söylüyordum. Mentalite bu olduktan sonra çok yanılırsın. isimler değişir benzer postları görmeye devam ederiz. BAşkanımdan önceki motton da inan edindi sonra ondan da vazgeçtin. Yani önemli olan kimseyi babanın oğlu gibi savunmadan gerçekleri ortaya koymak.
ayrıca kolpacı Başkan ben bırakıyorum ha, seçim yapıyorum ha, ha yaptım ha yapacam derken sanırım bir transfer sezonu daha geçirmek istiyor sonra bizim için karikatür yaptılar diye ağlamak kolay tabi. Bugün olanlar gösteriyor ki sıka sıka başkanlığa giderken demek ki farklı gizli ajandalar varmış.
ne diyordu o meşhur karikatür ‘’ birlikte çok şey aşıracağız’’
Istifa etse idi 28 mayıs olurdu seçim kararı aldığı için tekrar 45 günlük süre başladı o nedenle 11 hazirana denk geliyor imza toplanırsa da aynı tarihte seçim olacak zatenO iş bence temmuz bulacak gibi hayırlısı olsun art Niyetli görüyorum iyi niyetli olsaydı 21 28 mayıs derdi
Seçim kararı alması bile önemlidir Volkan. Albayrak bugün B.Elmas kulübü kaosa sürüklemiştir demiş bir Allahlın kulu da demiyor ki ya sen ibra olmadın kulübü mahkemeye verdin üstüne bir üç yıl kulübü yönetmeye devam ettin. Üyeler de artık 11 hazirana bırakmadan 4 haziranda gidip bu işi bitirsinler. Ancak tüzük değişmediği sürece bu tarz işler hep devam edecek.O iş bence temmuz bulacak gibi hayırlısı olsun art Niyetli görüyorum iyi niyetli olsaydı 21 28 mayıs derdi
Tabi ki zamanında MC yönetiminin yaptığı da doğru değildi ama adamlar en azından netti. Ben bu kararı tanımıyorum mahkemeye gidicem seçime de gitmicem dedi. Şimdiki başkan ise bence daha tehlikeli konuşurken genel kurulun kararına saygı duyacağım ve kulübü en kısa zamanda seçime götüreceğim diyor ama iş eylem noktasına geldiğinde bence kesinlikle ayak sürüyor. Yani bence Elmas en başta dürüst davranmıyor. Kulübü seçime götürmek konusunda samimiysen istifa edersin. 28-1'den karar alıp şerh düşmezsin mesela. Mesela defalarca aday olmayacağım dedi ama bir seçim olursa şayet aday olmasına da şaşırmam. Çünkü bence tutarlı ve samimi değil.Seçim kararı alması bile önemlidir Volkan. Albayrak bugün B.Elmas kulübü kaosa sürüklemiştir demiş bir Allahlın kulu da demiyor ki ya sen ibra olmadın kulübü mahkemeye verdin üstüne bir üç yıl kulübü yönetmeye devam ettin. Üyeler de artık 11 hazirana bırakmadan 4 haziranda gidip bu işi bitirsinler. Ancak tüzük değişmediği sürece bu tarz işler hep devam edecek.