İlk geldiğinde çok ümitli idim , ama büyük bir hayal kırıklığı oldu. Çok acemi ve işbilmez gibi davranıyor.
Nef kadın basketbol takımına da el atmamış mıydı?Allah sizi bildiği gibi yapsın ! Yeter be ya ! Galatasaray'ın yüz karaları !
Nef kadın basketbol takımına da el atmamış mıydı?
Dinçher Azaphan sadece tekerlekli sandalye basketbol şubemizde Galatasaray Tunç Holding olarak geçiyor. Diğerlerin de sırtta, şortta ve çorapta. Kelsey konusunda transfer olmadan önce adı çıkınca özel sponsorlukları var gelmesi zor denmişti bu olayda o da olabilir ama her gelen yabancı gidince sıkıntı oluyor. İşin tuhafı hep amerikalı oyuncular geri gidiyorlar avrupalı oyuncular da olduysa da hatırlamıyorum.Bende öyle biliyorum,hatta Dinçer Azaphanda kadın basketboluna ve diğer amatör branşlara destek oluyor deniyordu.Daha net bilen belirtebilir.Şu geldiğimiz nokta,Kelsey hakkındaki lig maçlarında oynamayacak haberleri bardağı taşıran son damla oldu artık.
Açıkladı zaten ibra sonuçları sonrasında yaptığı konuşmada hemen bu hafta içi bu yönetim kurulunu toplayıp kararınızın gereğini yapacağız hakkınızı helal edin dedi.İlginç kulübüz. Liseden mezun diye kongre üyesi olmuş BJK'li Begüm Özkan ahlak öğretiyor. Oysa başvuru formunu doldururken başka bir takımın taraftarı olmadığına dair bilgi veriyorlar. Başkan'a, futbolculara hakaret eden şahıs kulüp içindeki "abileri" tarafından affettirilip yine kürsüye çıkıp martaval okuyor. Bakın doğruları söyleselerde bu tip insanların her sözü martavaldır.
Neyse artık Burak Elmas artık ibrasızlık olursa seçime giderim sözünü tutmak zorunda. Hayri Kozak seçim için karar alsın diye erteleme istedi ama tutmadı.
Mesele insanların yanılması değil ki. Hepimiz insanız, elbette yanılacağız. Mesele ''zihniyet''. Bugün Burak Elmas gider ; yarın A kişisi aday olur, ona da tapar bu taraftar. Fikri kendisiyle aynı olmayanları da ''hain, senin isteğin olmadı diye ağlıyorsun'' diye yaftalar mercimek kadar aklıyla. Milyonlarca taraftara kısa zamanda tükürük yalattı Burak Elmas. Ancak ben zihniyetin değişip değişmediğini merak ediyorum. Zira bütün mevzu hoca gönderildikten sonra patlak verdi. Pek umudum yok bu taraftardan ama neden olmasın diye de düşünmüyor değilim. Bu yaşananlar herkese ibret olsun , ibret alsın herkes.
Ek olarak; yukarıda arkadaşın da yorumunda söylediği gibi ; bugün Fatih Terim çıksın Elmas'a destek olsun; bizim taraftar 1 güne olmasa da 1 haftaya ''insandır, hata yapar , zaten pişman da görünüyor'' cümlelerine döner en yakın U kavşağından.