• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Deniz Yasan' Alıntı:
Ligde sonuncuydum.0-8 ile.Ayrıca 8 maçtan 7 sinde hükmen mağlup sayılmışım.Anlıyacağınız averaj felaket.Böyle bir takımı aldım.

İlk maçımda diğer konferansın 2.takımı Beşiktaşk'ı 93 - 85 yendim evimde.İyi de seyirci geldi.Takımdan umutluyum.Ligde kalırım bu gidişle.Koçda süre dağılımını iyi yaptı.Dedik o kadar planı takip et diye :)

Bu arada SarayınSultanları.com hangimiz ? Kendileriyle hazırlık maçı ayarladım.

Benim deniz :)

Bana 3 numara pozisyonunda oyuncu lazım. Elinizde güzel varsa talip olabilirim :)

Tamamdır Enes.Bari hazırlık maçlarını tanıdıklarla yapalım :)

93-81 kazandım.

Draftan gelen uzun forvetimi satılığa çıkarmıştım.Sonra hazırlık maçında çok iyi oynadı.İlk 5`te başlatiyim dedim.26 sayı 11 ribauntla oynadı.
1.000.000`a satılığa çıkarmıştım ve biri almış.3-4 tane iyisi bir tanede güçlüsü vardı.Sizce iyi mi yapmışım ?

Canberk Işcan' Alıntı:
93-81 kazandım.

Draftan gelen uzun forvetimi satılığa çıkarmıştım.Sonra hazırlık maçında çok iyi oynadı.İlk 5`te başlatiyim dedim.26 sayı 11 ribauntla oynadı.
1.000.000`a satılığa çıkarmıştım ve biri almış.3-4 tane iyisi bir tanede güçlüsü vardı.Sizce iyi mi yapmışım ?

Canberk tam olarak yaşı kaçtı neleri iyi ve güçlüydü ve en önemlisi potasiyeli neydş o önemli?

Potansiyeli All-Star`dı.Yaşı 18`di.
Ribaunt alması güçlüydü.İçeriden şut iyiydi.Pas verme iyiydi.Uzaktan şut iyiydi.
Ribaunt alma zayıftı.

Canberk Işcan' Alıntı:
Potansiyeli All-Star`dı.Yaşı 18`di.
Ribaunt alması güçlüydü.İçeriden şut iyiydi.Pas verme iyiydi.Uzaktan şut iyiydi.
Ribaunt alma zayıftı.

ribaunt alma güçlü mü zayıf mı ayrıca iç defansı ne bloğu nasıl??

Enes Aygan' Alıntı:
Bana 3 numara pozisyonunda oyuncu lazım. Elinizde güzel varsa talip olabilirim :)

Benim satılığa çıkardığım bir oyuncu var Enes 3 numara için...Blok dışında hiçbir özelliği zayıftan aşağı değil.Blokta Kf için fazla önemli değil zaten.Özellikleri;

Uzaktan Şut: iyi Şut Menzili: vasat
Dış Defans: vasat Top Tutma: iyi
Top Sürme: iyi Pas Verme: zayıf
İçeriden Şut: vasat İç Defans: vasat
Ribaunt Alma: zayıf Blok Yapma: berbat
Kondisyon: güçlü Serbest Atış: güçlü

Potansiyel: yıldız
Form: zayıf
Haftalık Maaş: $ 4 908

500.000 den koymuştum satış listesine...

Veysel Kaya' Alıntı:
[quote="Canberk Işcan":11fuel7f]Potansiyeli All-Star`dı.Yaşı 18`di.
Ribaunt alma zayıftı.

ribaunt alma güçlü mü zayıf mı ayrıca iç defansı ne bloğu nasıl??[/quote:11fuel7f]

Pardon ribaunt alma güçlüydü.İçeriden defans zayıftı.Blokta zayıftı

Bu oyuncuya ihtiyacım olsa 90000 verir alırım.Kimi kazıklıyorsun sen Hüseyin?

Canberk Işcan' Alıntı:

Hımmm bence 1000000a iyi gitmiş ama keşke iç defans verseydin de 1 2 hafta daha iyi giderdi ama bu durumuna göre çok iyi gitmiş alanda zaten iç defans antremanı vererim diye almıştır..

Ayrıca 1000000nu çok iyi değerlendirmelisin param çok diye bol savurma ve bence tek bir oyuncu yerine 2 hatta biraz daha paran varsa 3 oyuncu almalısın..

Veysel Kaya' Alıntı:
[quote="Canberk Işcan":2u8e6upr]

Hımmm bence 1000000a iyi gitmiş ama keşke iç defans verseydin de 1 2 hafta daha iyi giderdi ama bu durumuna göre çok iyi gitmiş alanda zaten iç defans antremanı vererim diye almıştır..

Ayrıca 1000000nu çok iyi değerlendirmelisin param çok diye bol savurma ve bence tek bir oyuncu yerine 2 hatta biraz daha paran varsa 3 oyuncu almalısın..[/quote:2u8e6upr]

Teşekkürler Veysel Abi.Bana önerebileceğin bir oyunkurucu var mı ?

Erdal Avcı' Alıntı:
Bu oyuncuya ihtiyacım olsa 90000 verir alırım.Kimi kazıklıyorsun sen Hüseyin?
Bi kere yukarıda yazdığım oyuncuya en benzer özellikte olanlar 100.000 ile 650.000 arasında fiyatlara alıcı buluyor.Altındada yazıyor hatta.
Bu adam 400.000 den aşağıya gitmez...

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
[quote="Erdal Avcı":303z7bif]Bu oyuncuya ihtiyacım olsa 90000 verir alırım.Kimi kazıklıyorsun sen Hüseyin?
Bi kere yukarıda yazdığım oyuncuya en benzer özellikte olanlar 100.000 ile 650.000 arasında fiyatlara alıcı buluyor.Altındada yazıyor hatta.
Bu adam 400.000 den aşağıya gitmez...[/quote:303z7bif]

Hüseyin bence yanlış düşünüyorsun evet adamın iyi ama ancak bu kadar olabilir çünkü yaşı 30 100000e falan gider ancak yani bence..

Ben arar bulurum Hüseyin.Gerekirse 1-2 saat ararım.

Adamın adı Johnny Eisenmenger

350.000 den başlatıcam.Bakın görün bu adamı kapışacaklar... : )

Talip bulamazsan bana 80.000'den satabilirsin. :ehue

Karşı grubun sonuncusunu evimde zor yendim.

İlk yarıyı 54 - 30 önde tamamladım. Sonra ne olduysa, takım çöküşe geçti. Rahat ol taktiğiyle çıkmıştım, sanırım fazla rahat oldular.

İlk yarı 54, ikinci yarı 29 sayı. Kulaklarını çekmem lazım.

Valla oyuncuları çok iyi paralara satabiliyorsunuz nasıl oluyor anlamıyorum,o özelliklerde adamlar bende 80000-90000 falan,alanda olmuyor.O özelliklerden daha iyisini ben 150000'e vereyim o zaman alan olacaksa.

Bu arada 116-113 Kazandım,Artık yeniden tırmanışa geçme vakti.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Valla oyuncuları çok iyi paralara satabiliyorsunuz nasıl oluyor anlamıyorum,o özelliklerde adamlar bende 80000-90000 falan,alanda olmuyor.O özelliklerden daha iyisini ben 150000'e vereyim o zaman alan olacaksa.

Bu arada 116-113 Kazandım,Artık yeniden tırmanışa geçme vakti.

Ben alabilirim benimde aradığım 150000-200000 arası fiyatlardaydı .

131-81 yenmişim ben de deplasmanda. Ayrıca maçın skorlarını mesajla gönderen Kerem abime çooook teşekkür ederim. :)

Geri