• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Şimdi girdim baktım ikiside açık . Bu sefer birini kullanıcağım

509 kapasiteli Alt tribünün fiyatını 55$ yapmıştım.Acaba fazla mı yaptım?
Bi tek o tribün dolmuyor...

Deniz teklif yaptığım oyuncunun neden fiyatını yükseltiyorsun.Kızdırma kafamı, hiç transfer yapamazsın oyunda! 8)

İlk maçımda 18-12 öndeyim :) güzel bir kadrom var . İnşallah devamı gelir.

26-13 ilk çeyreğin sonucu rahat galip gelirim lig sonuncusuna karşı...

55-30 ilk devre bitti.SG %100 şut isabetiyle 18 sayı kaydetti.

Devreyi 33-31 önde kapadım . 2. çeyrekte çok top kaybettim .

Ligdeki 9. maçımda ilk galibiyetimi AkademiFb karşısında almak üzereyim.25 sayı önde gidyorum.
Erdal'dan aldığım guard ilk maçında inanılmaz oynadı .

23 sayı 13 asist 6 ribaund.

Gsbasket19 ise her zaman ki gibi dolu dizgin yoluna devam ediyor rakibi karşısında 20 sayı önde.maçı tamamlıyor...

Edirnespor'u 97-67 yendim.Tüm maç tek oyun kurucuyla oynadığım için önemliydi bu galibiyet.Teklif yaptığım 2 oyun kurucu umarım yarın takıma katılır.
İlginç bir şekilde takımdaki herkes hücum reboundu almış bu maçta.

Karşı konferansın liderine evimde son saniye basketiyle 74-72 yenildim.21 saniye kala 3 sayı gerideyken bir üçlükle eşitledim sonra turnikeleri girmedi aldıkları hücum ribaunduylada beni yenmeyi başardılar...

Hüseyin bana hazırlık maçı teklif eden sen misin?

97-83 maçı kazandım.

Sg 39dk 26sayı 4as 5tç oynayarak beni kararsız durumda bırakıyor.Ama bench veya ilk beşe bir tane skorer guard almak zorundayım 300k satan olursa alırım.

Ta kendisi...
İnsan alttaki başlıkta kimin hangi takımla olduğuna bakar Hüseyin.(:

Rahat şekilde kazandım. Son periyoda 25 farkla önde girdim. 80-64 kazandım.

3 maçtır salonum tıklım tıklım, full oynuyorum. Salon 5280 kişilik ama. Biletler de 15,60,200 dolar. 112bin dolar alıyorum her maç. Mis :)

Bir de 2 haftadır tamamlanamayan salonumun genişlemesi bitse. 4 günde tıkanmıştı, şimdi düzeldi yarın bitecek. Bitince 120 bin olacak yeni gelirim bu performans ile gidersem.

Hazırlık maçı yapmak isteyen varsa takımım ismi EKOTOU

Bende maçımı zor da olsa. S.G 23 sayı 8 asıst 7 r. 2tc

Erdal Avcı' Alıntı:
Ta kendisi...
İnsan alttaki başlıkta kimin hangi takımla olduğuna bakar Hüseyin.(:

Gsbasketten olanlara (Kerem Seçer,Tolga Kaplan) şansım tutmuyor ama hadi bakalım... : )

Benim için çok süpriz galibiyet aldım ama bu maçı tamamen taktik kazandı..

Rakip hep koş ve vurla oynuyor ve bende ona karşı 1-3-1 alan yaptımn yüksek sayı potansiyeline karşı da sabırlı ol dedim..

Ve diğer konferansın 3.sünü deplasmanda yendim (ben 7.ydim) skor 104-96 süper bir galibiyet oldu benim için..

Ligde sonuncuydum.0-8 ile.Ayrıca 8 maçtan 7 sinde hükmen mağlup sayılmışım.Anlıyacağınız averaj felaket.Böyle bir takımı aldım.

İlk maçımda diğer konferansın 2.takımı Beşiktaşk'ı 93 - 85 yendim evimde.İyi de seyirci geldi.Takımdan umutluyum.Ligde kalırım bu gidişle.Koçda süre dağılımını iyi yaptı.Dedik o kadar planı takip et diye :)

Bu arada SarayınSultanları.com hangimiz ? Kendileriyle hazırlık maçı ayarladım.

Geri