BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

İlk 5 oyuncumdan uzun forvetim hariç hepsi girmiş kadroya. İkisi ilk sırada, ikisi ikinci sırada. Uzun forvetim, en beğendiğim oyuncum, çok az oy farkıyla 3. olmuş.

Bu arada en az 1 gün sonra salonumun yeni hali şöyle olacak:

Üst tribün : 4500
Alt tribün : 600
Saha Kenarı : 150
Loca : 5

Taraftarımız için varız efendim :) :)

Karşı konferansın 3. takımından 30 sayı fark yemişim hem de 6 kişilik rotasyonla. Adamlar parçalamışlar beni. Bundan önceki hazırlık maçında da Burak Abi'yi yenmişim geçmiş olsun abim :).

Anıl Mehmet Yıldırım' Alıntı:
Karşı konferansın 3. takımından 30 sayı fark yemişim hem de 6 kişilik rotasyonla. Adamlar parçalamışlar beni. Bundan önceki hazırlık maçında da Burak Abi'yi yenmişim geçmiş olsun abim :).
Niye o kadar ki kadron? Uzun vadede işin zor olur, süreleri iyi ayarlamak lazım form açısından :)

Kasada baya para birikmişti.Bende o paranın bir kısmına salonu genişlettim.(Üst:250,Loca:2)Artanınada yedek uzun forvet ve yedek şutör guardları değiştirdim.Aslında UF gelecek vaad ediyordu ama onu bekleyemezdim bazı özellikleri çok kötüydü.Daha yaşlı ama daha iyi özellikte olanları aldım...

Salonumun yeni kapasitesi genişletmeyle birlikte 5339 olacak(Üst:4750,Alt:509,Saha Kenarı:75,Loca:5)

Bu hafta iki maç olduğundan kadromdaki tüm oyuncuların belli bir miktar süre alması adına dönüşümlü olarak görev vermem gerek formlarının düşmemesi için. Tabi bu da çoğunun aldıkları sürenin 48 dakika altında kalmasına neden olacak. Bu durumda da en mantıklısı antrenmanda takıma oyuncu sürelerinin önemli olmadığı takım antrenmanı (Kondisyon, serbest atış) vermek..

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
[quote="Anıl Mehmet Yıldırım":miewngmj]Karşı konferansın 3. takımından 30 sayı fark yemişim hem de 6 kişilik rotasyonla. Adamlar parçalamışlar beni. Bundan önceki hazırlık maçında da Burak Abi'yi yenmişim geçmiş olsun abim :).
Niye o kadar ki kadron? Uzun vadede işin zor olur, süreleri iyi ayarlamak lazım form açısından :)[/quote:miewngmj]
Yok abi onların rotasyonu 6 :). Benim 12 kişilik rotasyonum var çok şükür :).