BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

104-76 kazandım.Son periyotu yedeklerle oynadım.
Ama içimde buruk bir sevinç var uzun forvetim sakatlandı.
Yedek uzun forvetim:18 sayı 13 ribauntla oynadı.
Pivotum:17 sayı 12 ribauntla oynadı.
Şutor Guardım:18 sayı 6 blok :shock: 5 ribauntla oynadı.

Deplasmanda 118-73'lük bir galibiyet aldım bu maçta. Bu arada kadroda bazı değişiklikler yapacağım, bu maçta temellerini attım, devamı Canberk ile oynanacak hazırlık maçında olacak. Oyuncuları farklı pozisyonlarda oynatıyorum, şimdilik sıkıntılı maçlar olacak ve muhtemelen kaybedeceğim hazırlık maçını ama play-off'a iyi bir kadro ile girmek için antrenmanları iyi ayarlamam gerek, bu yüzden şart..

149-94 kazandım.

5 Maçtır kazanıyorum,Sakatlarım iyileşti,tüm transferlerimi yaptım,ve artık play off'ları bekliyorum,büyük ihtimal final'e kalacağım ama şampiyon olurmuyum bilmiyorum.

Maçı bir açtım, 16 - 3 gerideyim. Ne oluyor derken 26 - 10 bitti ilk çeyrek. Sonra toparlayıp 101 - 67 kazandım. 2 galibiyeti bulunan, genel ligin son sırasındaki takıma yenilseydim, istifayı basardım.

Son anda taktiği değiştirdim, sanırım afalladı takım. :)

Bilet fiyatlarını da yükseltmiştim. Salon yarı yarıya boşaldı. :? Fiyatlar için ay başını beklemek kötü bir şey.

113 - 55 kazandım.Geçen maç sürpriz bir şekilde lig sonuncusuna mağlup olmuştum.Takıma yaptığım takviylerle playoff hesapları başladı.

Hazırlık maçında ispanyol takımını deplasmanda 125-118 yenmişim . Aldığımdan beri hazırlık maçları dahil 1 yenilgi aldım . Bir de eren abiye yenildiğimi varsaysam :) play-off lara 3. sıradan gırebılırım :)

Ben uzaktan şut idmanı veriyorum onların top sürme özelliği artıyor : )
2 oyuncumun da top sürme özellikleri artmış.Zaten bu seneyi onların ikisine yatırım olarak geçirme kararı aldım.

Ben de uzaktan şut verdim. Hazırlık maçı yapmadığımdan 2 oyuncum antreman aldı. Birinin top sürmesi ile uzaktan şutu, diğerinin de top tutması arttı :)

3. periyot skoru deplasmanda lig 3. cüsünü 20 sayı farkla yeniyorum.Bu maç takım çok önemliydi o yüzden çiğneme zamanıyla çıktım.
Takım olağanüstü mücadele gösterdi şimdiye kadar.

Konferans 4. sünü deplasmanda 111-95 yendim.Maça Çiğneme Zamanı ile çıkmıştım.İstekliliğim 7 den 3 e düştü.Çiğneme Zamanı ile çıkmanın isteklilikten bu kadar götürdüğünü bilmiyordum... :?

103-57 kazandım.
2.periyotta süper bir savunma yapmışım.(2.periyod skoru 21-2)
Uzun Forvetim 18 sayı 18 ribaunt 6 asistle oynamış.
Bu arada bir sorum olacak.Benim grubun 2.si 1.yi 23 sayı farkla yenmiş.Bir kaç maç sonrada 3.yle maçım var.Yenersem büyük ihtimal play-off`ta 2.yle eşleşicem.yenilirsem 1.yle eşleşicem.Sizce yenmeye mi çalışayım?Yenilmeye mi ?