BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Ed Willett (10593858)
Oyunkurucu
Sahibi: ERENSPOR

Haftalık Maaş: $ 5 723

DMI: 20200
Boy: 6'8" / 203 cm
Potansiyel: yıldız
Form: iyi
Uzaktan Şut: iyi Şut Menzili: güçlü
Dış Defans: güçlü ? Top Tutma: iyi
Top Sürme: iyi Pas Verme: güçlü
İçeriden Şut: iyi İç Defans: işe yaramaz
Ribaunt Alma: iyi Blok Yapma: işe yaramaz
Kondisyon: güçlü Serbest Atış: güçlü

Tecrübe: değersiz

bu adama 450 bin verdim.arkadaşlar sizce bu adamın fiyatı iyi mi?

Tugay; senin bulunuduğun ligden Club Buiz'i ben eledim geçen perşembe günü. Club Buiz'e bakarken, Erenspor'u görmüştüm, burada da görünce dikkatimi çekti. :)

Kupada 6. turdayım. Bu turu da geçmek istiyorum. Bundan sonra ileri gitme niyetim yok. Zaten gidemem. Kesin 1. lig takımı falan gelir...

Çekindiğim bir takıma karşı rahat galibiyet aldı oyuncularım. Salı günü yine rahat maç olmayacak. Bunu ve karşı grubun liderini yenersem namağlup bitiririm ligi diye düşünüyorum.

Salonun % 98'inin dolması da, yeni bir inşa gerektiriyor gibi geldi bana. :)

En iyi savunmacımı yedekte bırakmama rağmen 53 sayı yedim.. İkinci periyot sadece 2 sayı atabildiler.. Fark 45 oda son periyot sağolsun yoksa 45 sayıyı geçemezlerdi..

Geçen seneki 5. likten sonra bu sene nerdeyse aynı 5 devam etmeme rağmen(şg hariç ama ondanda verim alamıyorum) bu sene averajla 3.lükteyim.. Beni şaşırtan maçları bu kadar kolay almam.. Bench gerçekten çok etkili bu oyunda..

Uzaktan şut: Güçlü
Şut menzili : Becerikli
Dış defans : üstün
Top tutma :güçlü
top sürme :zayıf
Blok :iyi
.
.
.

Böle bir şutör guardım var ama savunma hariç hiç verim alamıyorum sene sonu satacam..

Rahat maç olmayacak, dediğim takımı da çok rahat yenmişim. Hatta bu sezon ligde en çok sayı attığım maç...

Karşı grubun liderini bekliyorum sadece. Büyük konuşmak iyi olmasa da, onu yendiğim takdirde, yenilgisiz bir şekilde final oynamak zevkli olacak.

Bu arada, eskisi gibi durumundan bahseden pek yok. Sanırım sıkıldı herkes oyundan ya da bir ümitsizlik var.

Yoksa, play-off'ları mı bekliyorsunuz? :)

Taraftarlarım dışarıda kalmasın diye paraya kıydım yine. :)

Jose Ramos Martin

Uzaktan şut: güçlü
Şut menzili: becerikli
Dış defans : üstün
Top tutma: güçlü
Top sürme : zayıf
Pas verme : işe yaramaz
.
.
.
Blok yapma : iyi

Dışardan oynayan takımlar için süper hem defansı çok iyi hem şutları çok etkili.. Ben içerden oynadığım için pek yararlı olamıyor..Yaş 22 altıncı adam potansiyeli var.. Açılış Fiyatı:800000

Victor Parda Bazan

.
.
.
.
İçerden şut: becerikli
İç defans :üstün
Ribaunt alma : güçlü
Blok: işe yaramaz
Pas verme :zayıf

diğer özellikleri de işe yaramaz falan.. Pivot oynuyor yaşı 21 ve süperstar potansiyeli var elimde bol pivot olduğundan satıyorum.. Açılış fiyatı:800000

İnşallah gider de güzel bir oyunkurucu ile normal bir şg alırım tabi bir e yedek pivot..

Dayanamadım yaptım transferimi.
1 numaraya şutör guard aldık bakalım nasıl olucak. Tecrübesine güveniyoruz :)

Şutör Guard

DMI: 45700
Boy: 6'6" / 198 cm
Potansiyel: all-star *
Form: iyi

Uzaktan Şut: heybetli Şut Menzili: güçlü
Dış Defans: iyi Top Tutma: iyi
Top Sürme: güçlü Pas Verme: iyi
İçeriden Şut: iyi İç Defans: korkunç
Ribaunt Alma: işe yaramaz Blok Yapma: berbat
Kondisyon: vasat Serbest Atış: iyi

Tecrübe: verimli

All-Star başladı.

İki oyuncum ilk 5'te, ikisi de yedek... Ev sahibiyim.

3 sayı yarışmasında oyuncum finalde aynı sayıyı attı rakibiyle; ama kazanan diğer oyuncu oldu. Sanırım iki sayı değerindeki topu, rakibinden daha az attığı için böyle oldu.

Buraya ilgi kalmamış. Ben devam ettireyim bari. : )

Karşı grubun liderini 20 sayı farkla yendim. Çekindiğim son takımı da rahatlıkla geçmiş oldum. İlginç bir durum olmazsa, ligi namağlup bitireceğim. Play-off'larda da yenmediğim takım kalmamış olacak böylece. 3. lig göz kırpmaya başladı iyice.

Aynen Onur Abi kimse kalmamış buralarda biz devam edelim :)

Ligde 12-3 ile konferansımda 3. yüm ama diğer konferansta olsam 1. olurdum..

Şutör guardımı 800000 e sattım aynı fiyata bir SG aldım ve çok çok daha iyi katkı alıyorum..

Bu arada kuzenimin iki hesabıda bana kaldı ikiside 4. ligde ve ikside 15-0 ile 1. seneye büyük ihtimal 3 takım ile 3. ligdeyim :) Özellikle 1 tanesinden süper umutluyum feci kadro yapmış kuzen allah razı olsun şu an istekliliği 11 :)

Neyse play-off lara doğru giderken artık isteklilik artırmaya gitsem iyi oalcak 2. olma durumum çok zor 4. de olmam artık yenilsem belki draft açısından daha avantajlı olur hemde playoff ta isteklilikle girerim :)

Çok sessiz olmuş buralar cidden.

3. Lige emin adımlarla gidiyorum bende. Uzun rotasyonu yanına soktuğum guardla vites arttırdık. 30+ dan aşağısı başarısızlık oluyor şu anda .

Bir transfer daha yapabilir ya da bekleyebilrim karar veremedim henüz.

4. maglubiyetimi aldım bu gece ve artık 2. lik şansım kalmadığı için artık hep yenileem bilerek ki draftta ii bir yer kapayım.. 2. ligden düşen takıma evimde yenildim ikimizde maça rahat olla çıkmıştık ama fark sadce 8 oda serbest atışlar falan adamın sadce iki oyuncusunun maaşı benim tüm takımın maaşından fazla ama olsun bizim yüreğimiz var :p

bütün maçlara rahat olla çıkacam ve playoffa kadar isteklilik biriktirecem ki bu 2. karşısında bir şansım olsun play-off ta..

Sene sonu kısa forvet ve bir pivotu satıp ortalam bir 1,5m gelir elde edcem 500000de bende olur etti 2m bu parayla bir süper kf bir de normal pivot alacam yedek için ve artık 2. lig için ciddi bir aday olacağımı düşünüyorm..

Ayrıca pivot yetiştirmeye devam edecem inşallah bu son 3 4 haftada iyice gelişirlerde umduğumdan iyi fiyata satarım..

Lig başlarken en düşük bütçeli takımıydım kimse bana şans vermiyordu şu an ligde hiç bir katagoride ilk onda oyuncum yok ama işte takım ruhu ile 3.yüz :)

3. sezonumu geçirdiğim 2. lig'de sonunda korkulan bir takım olmayı başardım :)
Gelecek sezon pivot ve uzun forvet mevkisine yapacağım 2 önemli takviyeyle maaş yükü altına girsekte hedefimiz ciddi ciddi TBL olacak. Üst düzeye atlayan kısalarımla yeni gelecek uzunlarla gelecek sezon II.1 kümesini sarsmayı planlıyoruz.

Tek burukluk ise Pessi ve Oğuz ile yollarımızı ayıracak olmamız.

Merhaba Veysel :)
Uzun süredir yoğundum aranıza uğrayamadım ama hala herkesin bu oyunu oynuyor olduğunu görmek mutluluk verici.

2.ligde gözüm arkada kalmayacak desene ;)