BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Rahat olla yenmeye devam ediyoruz.. Son maça girerken liderle ediyorum 3. lüğüm garanti ve adamın ikici lige çıkması nerdeyse garanti demek ki ne yapayıruz rahat ola devam ediyoruz playoff ilk turunda 12 isteklilikle gircem sadce bir tur için bu akdar isteklilik yaptım büyük ihtimal o maçta yenilecem ve sezon bitecek :)

Bu arada 4 tane çok iyi pota altı oyuncum var bunlardan birini satcam ama hangisini karar vermiyorum??? Bunlardan ikisi 21 diğer ikisi 22 yaşında ve 22 yaşındakiler daha iyi.. Şimdi seneye antreamn vermeye devam edeceğim için 22 yaşındakilerden mi satsam yoksa daha kötüler diye 21 yaşındakilerden mi?? ( not arada çok fark yok en fazla bir iki özellikte bir iki seviye)

İnandığın sevdiğin oyuncudan devam et. Emreyle de konuştuk özellik herşey değil. Bende bir italyan pivot var ilk transferim. Özellikleri cidden kötü ama inanılmaz oynuyor. Triple yaptı bugün. Hatta hücum ribını ayrı bir şey sayarsak quadro :)

Liderliğim açık ara devam ediyor. Bende 13 ya da 14 isteklilikle giricem gibi duruyor. Hadi hayırlısı. En iyi oyuncum ancak finale yetişiyor. Tek zorlanacağım yer yarı final.

Son maçlar öncesi 18-3 ile ilk sıradayım.2. sıradaki takım 17-4 ama averajda uçurum var.Sezon boyunca oynadığım 4 maç dışında hepsine rahat ol la çıktım.İsteklilik 12.
Benim sormak istediğim birşey var.867.000 saydığım adamdan beklediğim katkıyı alamıyorum.Özellikleri,potansiyelide çok iyi ama onun yedeği olan adamın özellikleri daha kötü olmasına rağmen daha iyi oynuyor.Yani bu oyunda kimyanın tutmaması gibi birşey var mı? =)

İsteklilik şu anda 7, son maça da rahat olla çıkarsam artar.
Playoff un ilk maçında da normal oynamayı düşünüyorum.
Takım son 10 maçtır yenilmiyor, form düzeyi falan çok iyi.Konferans finaline çıkacağım gibi gözüküyor.

İstediğim ve beklediğim gibi; namağlup gireceğim play-off'lara. Son maçım, 7.'yle... Yenilgiyi göze almadığımdan, 2.'ye karşı normal isteklilikle çıktım. Keşke rahat ol çıksaydım. Neyse, önemi yok zaten. Hepsini yeniyorum. :)

Bence de her şey özellik değil. Bu oyunda oyuncuların birbirleriyle kaynaşması gibi bir durum söz konusu mu, bilmiyorum. :) Ama özelliği iyi olmayan oyuncularım bile gerekeni yapıyorlar maçlarda.

Play-off'larda bütün maçları evimde oynayacak olmak da güzel ayrıca. Gelsin paralar. :)

Konferans finali cıkarım gibime geliyor.
Şuan liderim ikinciyi averajla geçiyorum.
Ama adam beni 2 maçtada yendi.
Sanırım bu sene 4.ligde kalacağım :)

Bence kimya değilde bir oyuncu takımda ne kadar uzun süre kalırsa o kadar fazla katkı veriyor alışma dönemi falan da diyebiliriz :) buda oyunun başka bir güzeilliği olsa gerek..

Alejandro Rigoberto Marcel
21 yaşında Daimi All Star Maaş 6860 ama 10000 falan olur diye tahmin ediyorum.. Pivot mevki yazıyor ama Uzun forvete daha uygun geçen sene zaten uzun forvetti ben halen UF olarak kullanıyorum..

Uzaktan şut: Zayıf Şut menzili: İyi
Dış Defans: Zayıf Top tutma:işe yaramaz
İÇERDEN ŞUT: GÜÇLÜ İÇ DEFANS: ÜSTÜN
RİBAUNT ALMA: ÜSTÜN Blok: değersiz
Serbest atış : Vasat

Bu cuma iç defans antremanı alacak gelişirse ne ala gelişmezse artık satın alan bir daha verirse büyük ihtimal alır çünkü bu 2. iç defans verişim..

Gelgelelim fiyatına.. 21 yaşında ve potansiyelide iyi yetenekleri de iyi 600000 den başladık almak isteyen varsa buyursun :) Para yabancıya gitmesin değil mi :)

Nikolas Tsalamagkas (6820516)
Pivot
Sahibi: ERENSPOR

Haftalık Maaş: $ 11 339

DMI: 73400
Boy: 7'2" / 218 cm
Potansiyel: süperstar
Form: güçlü

Uzaktan Şut: iyi Şut Menzili: berbat
Dış Defans: iyi Top Tutma: değersiz
Top Sürme: berbat Pas Verme: zayıf
İçeriden Şut: verimli İç Defans: heybetli ?
Ribaunt Alma: üstün ? Blok Yapma: üstün
Kondisyon: iyi Serbest Atış: iyi

Tecrübe: işe yaramaz
önümüzdeki sezon yeni takım kuracağım arkadaşlar sizce bu adamı kaçtan satışa çıkarayım.

Milli oyuncum Sarraz'ı satma kararı aldım. gelecek sezon bası satıcam arkadaslar :)

Haftalık Maaş: $ 36 959

DMI: 598400
Boy: 6'2" / 188 cm
Potansiyel: daimi all-star
Form: becerikli

Uzaktan Şut: harikulade ? Şut Menzili: sansasyonel ?
Dış Defans: muazzam Top Tutma: verimli
Top Sürme: sansasyonel Pas Verme: sansasyonel
İçeriden Şut: vasat İç Defans: güçlü
Ribaunt Alma: korkunç Blok Yapma: iyi
Kondisyon: zayıf Serbest Atış: becerikli