BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Benimkilere de top ver, geliştiremezler kendilerini; ama kondisyon ver, tavan yapar hepsi. :) 5 oyuncum birden geliştirmiş kendisini.

Taktik denemesi yapmıştım geçen hazırlık maçında ve yedeklerle çıkıp değiştirmemiştim, kaydetmiştim. Bugün de unuttum. Zaten 2 adamım da sakat üstüne de yedeklerle de çıkınca 40 fark oldu maç. Nasıl yaparım bu hatayı ya.

modernspor olarak finaldeyiz.soğukspor karşısında zorlansakda 101-88 galip geldik.
milli takım adayı pivotum 15 ribaunt yaptı ama 6 top kaybı yapması şaşırttı.
finaldeki rakibim emre doğanın takım the best united olacak.tahminim emre şampiyon olacaktır.inşallah kontenjandan faydalanıp 3.lige çıkarım. ;)

Haftasonu akçay-ören taraflarına kaçtığım için maçı takip edemedim. Sağolsun Emre kardeşim aktardı maçı.

Tecavüzden hallice olmuş maç. Eh hoşgeldin 3. lig diyorum.

Benimde finaldeki rakibim sanırım güçlü ne yapacam bilmiyorum belki rakip için önlemler almak mı yoksa kendi oynumu oynamak mı karar veremedim açıkcası.

Seneye yatırım yapmak lazım hafiften.Seneye 1. transferle çıkarım 3. lige gibi geliyor.

Kuzenimin bana verdiği iki hesapta 3.lig yolunda emin adımlarla ilerliyor biri 30 küsüt biri 48 sayı fark attı :) Zaten iki takımda 22-0 yaptığı iiçn çıkacak ama olsun yenelim biz her türlü :)

Draftı heyecanla bekliyoruz bir türlü gelmedi bu oyuncular :)

Bu arada Erkin Abiye yazık olmuş rakip gerçekten iyiymiş :)

Kontrollü bir şekilde kazandım . 18 sayı vurdum sanırım.

UF i KF de denedim. Evet finalde oyuncu deniyorum :) 8 top kaybetti. Transferin yeri belli oluyor böylece :)

Veysel Kaya' Alıntı:
Kuzenimin bana verdiği iki hesapta 3.lig yolunda emin adımlarla ilerliyor biri 30 küsüt biri 48 sayı fark attı :) Zaten iki takımda 22-0 yaptığı iiçn çıkacak ama olsun yenelim biz her türlü :)

Draftı heyecanla bekliyoruz bir türlü gelmedi bu oyuncular :)

Bu arada Erkin Abiye yazık olmuş rakip gerçekten iyiymiş :)

Veysel öncelikle 1 den fazla oyun hesabın olmasın. Eninde sonunda buluyorlar ve tüm takımlarını kapatıyorlar. Yazık olur.

Benim maça gelince zaten ilk maçı kazanabileceğimi sanmıyordum. Bari rahat ol çıkayım ve dizilişimi de antrenman programıma göre yapayım dedim. Rakipte rahat ol çıkar dedim ama o normal çıkmış ve böyle bir hezimet çıktı ortaya :)

Yeni bir oyun kurucu aldım,yedek oynatacağım,sizce fazla mı verdim bu oyuncuya 460.000 ödedim.

http://www.buzzerbeater.com/player/11147961/overview.aspx

Uzaktan Şut: iyi Şut Menzili: vasat
Dış Defans: iyi Top Tutma: güçlü
Top Sürme: zayıf Pas Verme: iyi
İçeriden Şut: iyi İç Defans: vasat
Ribaunt Alma: değersiz ? Blok Yapma: korkunç
Kondisyon: vasat Serbest Atış: korkunç

Sahibi: Simya1905
Playofflarda oynayamaz.
Haftalık Maaş: $ 5 950
DMI: 19700
Boy: 5'10" / 178 cm