BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

bu arada bende buzzer oynuyorum.takımımın adı modernspor. :)
bana bu yıl draftan harika bir adam geldi ve inanılmaz gelişti.işte pivotum.oydan Gökdogan (13253738)
Pivot
Sahibi: Modernspor

Haftalık Maaş: $ 5 076

DMI: 53300
Boy: 6'9" / 206 cm
Potansiyel: daimi all-star
Form: güçlü

Uzaktan Şut: berbat Şut Menzili: iyi
Dış Defans: zayıf Top Tutma: iyi
Top Sürme: zayıf Pas Verme: zayıf
İçeriden Şut: verimli İç Defans: sansasyonel
Ribaunt Alma: verimli Blok Yapma: heybetli
Kondisyon: iyi Serbest Atış: iyi

Tecrübe: korkunç

milli takım adayı.seneye maaşı seneye 50 bin veya 70 bin arası olacakmış. ;)

4.ligdeyim.oyuncuyu biraz daha geliştirmeyi düşünüyorum.şimdi satılığa çıkartsam 2-3 milyon dolara arası bir para gider.20 ye kadar geliştirip daha yüksek fiayata satma hedefim var.

Maaşı 5 bin falan olduğu için muhtemelen bu önemli özellikleri hepsi iyi falandı.. Şimdi ise verimli en az yani her biri en az 4 5 kademe artmış buda demektir gelişmesi yavaşlayacak.. Ayrıca şimdi satışa koy ben 3,500 den zaten 20 ye kadar geliştirsen yine aynı fiyata falan satarsın yine de sen bilirsin..

olabilir.3 milyon dolara alıcı çıkar mı sence?
draft olduğunda pota altı özellikleri ribaunt hariç hepsi vasattı.bir tek ribaunt alma iyidi.zaten 3.lig şansım çok yüksek.bütçede 450 bin para var.bu adamı satsak 3 milyon dolar civarı bir paraya sonra daha iyisinide alabilirim gibi.

Mustafa EREN' Alıntı:
bu arada bende buzzer oynuyorum.takımımın adı modernspor. :)
bana bu yıl draftan harika bir adam geldi ve inanılmaz gelişti.işte pivotum.oydan Gökdogan (13253738)
Pivot
Sahibi: Modernspor

Haftalık Maaş: $ 5 076

DMI: 53300
Boy: 6'9" / 206 cm
Potansiyel: daimi all-star
Form: güçlü

Uzaktan Şut: berbat Şut Menzili: iyi
Dış Defans: zayıf Top Tutma: iyi
Top Sürme: zayıf Pas Verme: zayıf
İçeriden Şut: verimli İç Defans: sansasyonel
Ribaunt Alma: verimli Blok Yapma: heybetli
Kondisyon: iyi Serbest Atış: iyi

Tecrübe: korkunç

milli takım adayı.seneye maaşı seneye 50 bin veya 70 bin arası olacakmış. ;)

Hocam geçen sezon son periyotta 24 sayılık farkı indiren Modernspor senin takımın mıydı yani ?? :) :) :) Anaaa :)

Veysel Kaya' Alıntı:
Erkin Abi cidden kaça satmayı planlıyon?? Bence 4 5 eder en az..

Bu guardsa bizimkiler ne :D
Hehe bundan daha iyi olacak adamım var bir de maaşı çok şişecek gelecek sezon elden çıkarmak lazım. İsteyen arkadaslarım var 7m falan öneren oldu. En kötü 6m getirir Veysel :)

Burak Barut' Alıntı:
Yok ben almam o oyuncuyu kondisyonu zayıf :)

Hehe 50bine fitim vereyim sana Burak :p

Ligi üçüncü bitirmiştim ve bugün ikinciyle karşılaştım. Maç içinde önemli farklara ulaşsam da maçı deplasmanda 77-64 kazanmayı başardım. Konferans finalinde en çok savunmama güveniyorum.

Maçı 136-135 kaybederek elendim.Maç 2 uzatmaya kaldı ve en güvendiğim oyuncum son 2 saniyede top kaybederek maçı bitirdi.Bir diğer kötü tarafta uzatmaların ikisininde karşı takımın son saniye basketleriyle gelmesi.Elimden kaçırdım konferans finalini.Çıksaydım büyük ihtimal kaybedicektim ama burdada elenmemek lazımdı.Yeni sezon öncesi coach değişikliği yapıcam.Yeniden yapılanma bekliyor takımı.

Ligi 3. bitirmiştim 2.yle karşılaştım ve doğal oalrak yenildim :) Ama rakip çok güçlü 2.ligden bu sene düştü ve düşme nedeni takımıyla ilgilenmemesi yoksa çok rahat kalırdı.. Şu an 1. yi yenen tek takım o zaten nüthiş bir konferans finali bekliyor bizi :)

Bu arada draftlar başlamadı mı? Başlaması lazım bakıyorum ama bende yok bu sene geciktiler galiba..

Normal ile çıktığım maçta lig 4. sü rakibimi 101-69 yendim.Konferans finalinide normal ile oynamayı düşünüyorum,yenerim büyük ihtimal ama diğer konferanstaki takımlar çok güçlü.İsteklilik şuan 12 ne kadar artarsa o kadar avantaj.

Bu arada hazırlık maçı ayarladım ama pişman oldum.Oyuncuları sahaya çıkarmasam ceza falan almam değil mi?

Zar zor play off'lara kalmıştım,lig lideriyle oynadım başa baş bir maç geçti ama son periyotta onlar üstünlüğü ele geçirdiler ve ben bu sezon'u kapatmış oldum.

Şuan kadrom'da sadece 9 oyuncu var.Yeniden yapılanmaya gittim,drafttan gelecek oyuncularımın çok kaliteli olacağını düşünüyorum,1 tane'de süper yıldız alacağım oyun kurucu pozisyonuna.

4 EKO 78
1 SW 116

İlk defa hareketli taktiğini denediğimiz maçta taraftarımın önünde rahat bir galibiyet aldım. Konferans finalini de taraftarımın önünde kazanıp finale çıkmak istiyoruz.

Yenilgisiz girdiğim play-off'larda rakibimi rahat bir şekilde yendim. Normal isteklilikle maça çıkmama rağmen, isteklilik sayısı artmış; sevindim. Önümüzdeki maçı da alırsak, finalde bir çiğneme yaparız. :)

Bir de oyun kurucu aldım. Bakalım yeni sezonda ne kadar faydası olacak.

Normalle çıktığımızı maçı 40 sayı farkla kazandık.

Şimdi size danışmak istediğim şey, Konferans finalindeki rakibimin 5 oyuncusu var.Bu oyuncular iyi istatistiklere sahip ve içeriye bak sistemiyle oynuyorlar.

Maç benim sahamda ve bende 10 kişilik geniş rotasyon kullanıyorum.Sizce çiğneme zamanıyla mı çıkmalıyım , yoksa normalle mi ? İstekliliğim 10.

Onur BALCI' Alıntı:
Normal isteklilikle maça çıkmama rağmen, isteklilik sayısı artmış; sevindim.
Onur play offlardaki normal şıkkı, normal sezondaki rahat ol a denk geldiği için istekliliğin arttı. Aslında play offlarda çiğneme zamanı diye birşey yok. Play off çiğneme zamanı da normal sezonda ki normale denk geliyor. Oyüzden dikkat edin kesin galip gelirim diyemediğiniz en azından tereddüt ettiğiniz maçlarda normal sanıp rahat ol çıkmayın :)