• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Bugün kazandım ama takviye takviye takviye. Kaç maçtır söylüyorum ama daha alamadım adam ya. İstediğim gibi birini bulamıyorum bir türlü.

Benim durumum 4-4. Gruptaki durum ise;

Lider 6-2
İkinci 5-3
Üçüncü 5-3
Dördüncü 4-4
Beşinci 4-4
Altıncı 4-4
Yedinci 2-6
Sonuncu 2-6

Rakip sahaya 4 kişi çıkmış. anlamadığım şekilde. Galiba oyuncusu sakatlanmış takip etmemişte.
Rahat galibiyet oldu. 6-2 yaptık. Bu gidişle play off a doğru bir iki takviye yapıp şansımı denemek zorunda kalıcam :)

çok kötü bir sezon geçiriyorum sadece 2 galibiyet napcam bilmiyom

Dün itibariyle bende oyuna başladım.Oyun sardı daha ilk günden.Yalnız takım 0 galibiyet 8 mağlubiyet.Feci bir durumda takımı almışım.

Hoşgeldin Deniz.Eğer 3-4-5 numaralarda sorun yaşıyorsan yedeklerimi cüzi fiyattan satarım sana.( :

Valla Erdal öncelikle sağol.3 numaraya adam lazım gözüküyor.Yardımcı olursan mutlu olurum :)

Uzun forvete ihtiyacı olan var mı :)

İçerden şut:Güçlü(8)
İç Defans:Güçlü(8)
Ribaunt:İşe Yaramaz(4)(Buda iyi olsaydı satar mıydım seni be!!)
Blok:İyi(7)
Pas Verme:İyi(7)
Top Tutma:İyi(7)
Uzaktan Şut:Vasat(6)
Dış Defans:Zayıf(5)
Top Sürme:Değersiz(2)
Serbest Atış:İşe Yaramaz(4)
Kondisyon :Güçlü(8)

Yetenekleri böyle güzel güzel açıkladım keşke ribaunt almasıyda iyi olsaydı da kalsaydı takımda..Kendisi 20 yaşında antremanla vasat yaparsınız en kötü ribauntunu potansiyeli görev adamı..

Ribauntunun işe yaramaz oldupuna bakmayın pek geçen sene 5 6 defa 16 üstü ribaunt almışlığı var ayrıca iyi skorer.

Bu seneki ortalamaları 27 dakikada 10,6 sayı 6,2 ribaunt 2,4 asist 1 top çalma 2 blok

Geçen sezon 24,9 dakikada 10,8 sayı 8,1 ribaunt 3,8 asist 1 top çalma 1,8 blok

Geçen seneki istatatislikleri daha iyi görünsede bu sene 3.ligde bu istatislikleri yaptı..

Herkes met ediyor oyunu :) bende şimdi üye oldum . 24 saat içerisinde başlarım :)

Veysel Kaya' Alıntı:
Uzun forvete ihtiyacı olan var mı :)

İçerden şut:Güçlü(8)
İç Defans:Güçlü(8)
Ribaunt:İşe Yaramaz(4)(Buda iyi olsaydı satar mıydım seni be!!)
Blok:İyi(7)
Pas Verme:İyi(7)
Top Tutma:İyi(7)
Uzaktan Şut:Vasat(6)
Dış Defans:Zayıf(5)
Top Sürme:Değersiz(2)
Serbest Atış:İşe Yaramaz(4)
Kondisyon :Güçlü(8)

Yetenekleri böyle güzel güzel açıkladım keşke ribaunt almasıyda iyi olsaydı da kalsaydı takımda..Kendisi 20 yaşında antremanla vasat yaparsınız en kötü ribauntunu potansiyeli görev adamı..

Ribauntunun işe yaramaz oldupuna bakmayın pek geçen sene 5 6 defa 16 üstü ribaunt almışlığı var ayrıca iyi skorer.

Bu seneki ortalamaları 27 dakikada 10,6 sayı 6,2 ribaunt 2,4 asist 1 top çalma 2 blok

Geçen sezon 24,9 dakikada 10,8 sayı 8,1 ribaunt 3,8 asist 1 top çalma 1,8 blok

Geçen seneki istatatislikleri daha iyi görünsede bu sene 3.ligde bu istatislikleri yaptı..

Abi ne kadara satıyorsun ?

Veysel ver bana elemanı zaten takım kötü :D

Başladım ve bana çok kötü bir takım verdiler :) 1-7 gidiyor . IV.36 ligindeyim :) hiç birşey bilmiyorum :shock:

Oyuncunun ismi bile güzel Despot Aksovic 400000den açtım alan olmassa diğer hafta daha uyguna sayarız :)

Enes Aygan' Alıntı:
Başladım ve bana çok kötü bir takım verdiler :) 1-7 gidiyor . IV.36 ligindeyim :) hiç birşey bilmiyorum :shock:

Ya size niye 4. ligden takım veriyorlar ben kuzene hesap açtım 5. ligde sonuncu takım oyuncular da berbat 34 35 yaşında 8 9 oyuncu var :)

Bende 4. ligden takım aldım ama sonuncu 8de sıfırla.Kadro gençlerden oluşuyor genelde.Bakalım yarın hazırlık maçı var ne yapıcaz.Tahminim fark yerizde.Performansı görelim bakalım.

İsteyenle hazırlık maçı yapabilirim :)

Kupada, Türkiye sıralamasında 10.sırada yer alan II. Lig ekibi ile oynuyorum. Tur için umudum olmadığı için süresi az olan oyunculara şans vereceğim mecburen :) Gelecek haftadan itibaren hazırlık maçlarına başlarım bende artık..

Oyun kurucum Giantukas'ı 18.000'e sattım Burak Barut'a.
Al hayrını gör Burak... :P

Ben yeni bir hesap açtım . Bu sefer güzel kadro geldi. Ligde 4-4 gidiyorlar. IV.35 ligindeyim

Ne yaptın sen.Aynı IP adresiyle açtıysan ceza alabilirsin yönetimden.

Ya ayın 5'inde salon genişletmesi yaptım. Hala 4 gün var diyor. Aslantepe'yi geçti valla. Niye hala güncellenmedi bu.

Geri