• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

İki oyuncumun uzaktan şutu arttı. Biri güçlü, diğeri becerikli oldu. Haftaya da bu oyunculara menzil vereceğim.

Hazırlık maçı yapmak isteyen var mı ?

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
[quote="Canberk Işcan":3mo5w6sp]Hazırlık maçı yapmak isteyen var mı ?
Ben varım ama biraz beklemek gerek :)[/quote:3mo5w6sp]

Evet :)

herkese başarılar.maçlar 10 dk sonra başlıyor.

Karşı konferansın 7. sine karşı Rahat Ol la çıktım.Çok düşündüm ama isteklilik artsın diye bunu yaptım.İnşallah bir kaza olmaz...

21-13 deplasmanda yeniliyorum.Bir süpriz olmaz inşallah...

İlk çeyrek bitti
24-16 öndeyim.

Karşı konferansın 3. süyle oynuyorum. İlk periyodu 38-25 önde bitirdim . Son saniyede adamlar dualar eşliğinde orta sahadan attılar :D

41-37 ilk yarıyı geride bitirdik ama maçı kazanacağıma eminim...

Devreyi 86-56 önde bitirdim .

doğunun birincisi hysteria adlı takımla karşılaşıyorum.ilk yarıyı 47-37 önde tamamladım.

Bazen maçlarda yok artık dedirtecek şeyler oluyor ki bu ara oldukça fazlalaştı bunlar :) Gerçekle pek alakası kalmıyor, space jam moduna geçiyor oyun.

Hazırlık maçı için tekliflerinizi bekliyorm : )
Buraks Spurs . : )

Maçı 135-117 kazandım . Kolay bir maç oldu.

Yok, bu antrenörlerle anlaşamayacağım ben. Öncekinden daha iyisini aldım sözde.

İlk üç çeyrekte yedekleri bir saniye oyuna sürmüyorlar, son 15 dakika yedeklerle götürüyorlar maçı ve son çeyrekte farkı eritiyor rakip takım.

94 - 78 kazandım; ama daha farklı olurdu maç.

Tek tesellim, draft'ten gelen pivotumun 17 ribaunt, 7 asist, 8 top çalmayla oynaması. Gerçi bu da diğer pivot gibi pek fazla sayı atamıyor; ama iyi oldu yine de.

*

Hazırlık maçı alabilirim. Bir iki haftadır son anlarda buluyordum, perşembe günü yapamadım ilgisizlikten. :)

doğu birinci hysteriayı evimde 95-79 yendim.ama çok zorlandım.çok ribaunt verdiğim maçı kazanmak benim adıma çok güzel oldu.

Geri