Caddebostan Sahil Basketbol 01 Ocak Pazar saat : 13.00

Arda Ezer

ARdaQue
Arkadaşlar; bugün ( 1 Ocak 2006 Pazar ) saat 13.00' de Caddebostan Sahil' de birkaç arkadaşla basketbol oynuyoruz. Havanın güzel olması birden heveslendirdi bizleri.

Arzu eden herkesi Caddebostan' a bekleriz. Üzerimizdeki tshirt&sweatshirt lerden hemen tanırsınız zaten bizleri ...

Ayrıca bahaneyle henüz sweatshirt almayan insanlara sweatshirtlerini teslim de edebilirim.

Haydi Caddebostan Sahile :)

saat 13.00' den itibaren birkaç saat Caddebostan Sahilde oluruz. Topiği biraz geç açtığım için insanlar biraz gecikmeli olarak konuyu okuyabilirler. Çok geç kalmazsanız biz oradayız ;)

ben de gelebilirdim ama geç açmışın abi yaf :( dün açaydın ben kesin gelirdim hava mava kesmezdi beni :'( 14 yaşındaki bir çocukla oynar mıydınız o da belli değil ya, neyse :muhaha

ultrArif' Alıntı:
ben de gelebilirdim ama geç açmışın abi yaf :( dün açaydın ben kesin gelirdim hava mava kesmezdi beni :'( 14 yaşındaki bir çocukla oynar mıydınız o da belli değil ya, neyse :muhaha
oynarlar kardesm bi önceki sefer bn gitmiştim OYNAMAMISTIM ama bizimkiler yoktu sadece arda abi vardı onn için yoksa gelin oynarsınızRIZ :muhaha

Çok iyi değil ama idare edin şimdilik ;)

caddebostan.jpg

ARdaQue' Alıntı:
uAtahan' Alıntı:
arda abi 1.resmdeki yanındaki ASIM PARS :muhaha dimi
yani asım pars dierek moralman çökerttiin bjkli abi

hahahahahahaha evet evet iyi hatırladın valla ta kendisi :)

hahahahah bu Asım bayaa ünlüymüş yaa :ehue :ehue :ehue

o kadar topic açılmış duyuru yapılmış ama heralde herkes öğle uykusundaydı.Yılbaşı gecesinden dolayı :)

cem1972' Alıntı:
Arda Bey, Ankara'yada bekleriz salon maçına.. ;)

Bayram tatilinde Ankara' da olacagım. İster salon ister sokak ; her şeye uyarım ben .

Çankaya Birlik Mahallesi Zirve Kent' de kalacağım; sitenin açık hava basketbol sahası var. Talep varsa oynarız .