Galatasaray'ın daha iyi olması için;
Bir arkadaş çıkıp sponsorumuzun ürünlerini tüketelim,daha fazla tüketelim diyor ise bu arkadaşın klübün mali konularını ön planda düşünmediğine beni inandıramazsınız.Galatasaray'ın kötü oyunun düzelmesi için sponsorun daha fazla parasına ihtiyaç duymuyoruz.Bu kadro hiç de pahalı bir kadro değil ve ilk yarıdaki galibiyetlerini 2.yarıda da alsa o bjk ile aynı kefede olurdu.Ben Halil Üner'in Gsli olduğunu düşünmüyorum ve tek suçluyu her türlü Halil Üner olarak gösteren arkadaşlara saygım var.
Ben Galatasaray'ımı kimselerle paylaşamıyorsam yanına Cafe Crown gelmesini de içime sindiremem.Buna sanırım Redsong'da katılıyor.İçime sinmesede sadece para için Cafe Crown'dan destek alınabilir.FAKAT;bu sponsoru içine sindiremeyen arkadaşlar,Cafe Crown'a tezahürat yaparlarsa bu onların kolay hazmettiklerini gösterir.
Barcelona'nın aldığı sponsor yine onların taraftandı.Barcelona,Katolonya'nın milli takımıdır.Doğrudur,bu yüzden o formaya reklam dahi almazlar.Basket takımına alınan sponsorda içi karışık olan İspanya'da Katalonya tarafındandır.Onlar takımları için herşeyi yaparlar.Onurlu olmak kaydıyla.
Israrla söylüyorum,basket takımı için fazla para gerekmez.Bu konuda basketten anlayanların tecrübeleri vardır.Hepinizin bileceği bir örnek ise Efes'in Avrupa'da başarılı olduğu senelerdir.Efes'e çok iyi,yıldızlaşmış isimler gelse de Efes,o yıldızlardan yoksun olduğu zamanlarda türklerinin iyi olması sayesinde Avrupa'da başarılı oldu.PARA BASKET İÇİN GEÇERLİ DEĞİLDİR.
Para konuları pis konulardır.İnandıklarınızı kirletir.Taraftarlığınızı da kirletiyor.Burada da benim konuyu başka yere çekmek istediğim söylenmiş.Açık açık söylüyorum o zaman fikrimi ki çekmek istediğim ve çok sinsi olan planlarım ortaya çıksın :muhaha BASKETBOLA VEYA FUTBOLA NE KADAR PARA GİRİYORSA ONLARDAN O KADAR SOĞUYORUM.