Can Akın

Re: Can Akın Galatasaray'da!

Mersin maçı sonrası...

Maçı değerlendiren Galatasaray Cafe Crown oyuncusu Can Akın, ?Şu anda son sırada olmamıza rağmen Mersin deplasmanında bizi destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz ve bu galibiyeti onlara armağan ediyoruz. Maç biraz soğuk başladı. İki ekip de birbirini tartarak başladı maça. Sonradan tempo çok arttı ve öne geçtik. James Baron?u durdurmakta zorlandık ve fark kapandı. Ancak, çok sayıda oyuncu ile oynamanın avantajını kullanarak maçı kazandık? dedi.


Kolay kolay yazmam ama.

Şampiyon olasın diye sevmedikki..
 
Re: 20 # Can Akın

Anlamayıp , dinlemeden yine asıp kesmişisiniz Can'ı.Şu Can Akın konusunda göz ardı ettiğiniz çok olay var.

Öncelikle Can Akın, Haziran'da bizim takıma transfer olduğunda kesinlikle 2. guard olarak alındı.Yıllığı tahminen 200.000-250.000 dolar arası.Kendi gelirkende yedek oyun kurucu olacağı biliniyordu.Buraya kadar tamam.

İşin en önemli kısmı şu:Türkiye Erkekler Basketbol Ligin'de bu fiyata, bundan daha iyi bir yerli oyuncu bulamazsınız.Ligin en iyi yerli oyun kurucularından örnek verirsek:

Tutku Açık:Kendisinin yıllık aldığı para kesinlikle Can'ın aldığının 2 katından biraz fazla.Ve ilk 5 garantisi almadan gelmez.Yani yedek olarak alamazsınız.

Barış Ermiş:Onunda aldığı para Can'ın 1,5 katı.Ve Banvit'de bu süreleri alırken kesinlikle yedek olarak gelmez.

Kerem Tunçeri:Herşeyden önce biz istemiyoruz gelmesini.

Hakan Kösoğlu:Oda yedek kalacağını bile bile gelmez.

Altyapıdan çıkardığımız bir oyun kurucuda yok.Geriye pek de birşey kalmadı.

Bütün bunlar ışığında Can'dan beklentilerimiz çok da büyük olmamalı.
 
Re: 20 # Can Akın

Can kötü oyuncu değil. Bugünkü gibi bir oyuncu da değil; ama sene başından beri ritm tutturamadığı da gerçek. Oyuncuların kötü günleri olur; ama sorun bugünkü tercihleriydi daha çok.
 
Re: 20 # Can Akın

Ben Can'ı 2 sene mütemadiyen canlı izledim. Can bu degil. Cok daha iyi, ust seviye'de oynayan bir oyuncu. Cok daha iyi olacagına eminim.
 
Re: 20 # Can Akın

niyeti iyi oyunu koca bir sıfır...top sürmesini beceremeyen adam'dan oyun kurmasını beklemeyelim...aldığı para az da olsa onun hakkı değil..
 
Re: 20 # Can Akın

Arkadaşlar can akın gibi bir yetenek zor bulunur.Can Akın mutlaka önümüzdeki sezondada GS de forma gıymelı.Can Akın her an patlamaya hazır bir bomba
 
Re: 20 # Can Akın

Faruk Fazlı Solak' Alıntı:
Arkadaşlar can akın gibi bir yetenek zor bulunur.Can Akın mutlaka önümüzdeki sezondada GS de forma gıymelı.Can Akın her an patlamaya hazır bir bomba


murat kayanın kopyası...bugüne kadar neden patlamamış.
 

Üst