Candice Wiggins

Re: Candice Wiggins Galatasaray'da

Bu transferle Tamika'nın sonradan da olsa takıma katılmayacağını varsayabilir miyiz acaba? Yabancı kadrosu şişecek yoksa.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Bu transferle Tamika'nın sonradan da olsa takıma katılmayacağını varsayabilir miyiz acaba? Yabancı kadrosu şişecek yoksa.
Bencede Tamika gelmicek heralde.
Avrupada 2 amerikalı oynayabilcek. bizde oldu 3 tane augustus fowles şimdide Candice.
Bakalım

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Avrupadaki istatisiklerini bulan varmı acaba?

evet ya onu merak ettim eğer uyum sağlamışsa avrupaya augustus fowles wiggins skor yükümüzü çeker bir de kimse dikket çekmiyor bu konuya ama şampiyonluğu türk oyuncular getiriyo önemli türk isimleri almamız lazım

avrupada 29dk ortalamayla 15.1 sayı 2.6 asist ortalamyla oynamış

hayırlı olsun, jia perkins tarzında bir oyuncudur kendisi, biraz daha skoreri ama savunması biraz daha zayıf.

Madem 2008 draftından gidiyoruz...
2. ve 3. sıradakini aldık,1. sırada seçileni neden almayalım... :)

Bu arada tşekkür ederim Ozan...

resmi sitede Wiggins transferi çok havalı açıklanmış bana sanki çok iyi bir oyuncuyu kadroya kattık havası gelmeye başladı. yani; açılış sayfasına resmi konuluşu ve kesin anlaşmaya vardık denilmesi...

Fatih Sinan DURAK' Alıntı:
[quote="Kerem BOZGEYİK":pe7yloop]Madem 2008 draftından gidiyoruz...

kim seçildiki birinci sıradan :roll:[/quote:pe7yloop]
Candace Parker :p

Fatih Sinan DURAK' Alıntı:
[quote="Kerem BOZGEYİK":ukrnmngd]Madem 2008 draftından gidiyoruz...

kim seçildiki birinci sıradan :roll:[/quote:ukrnmngd]

yanılmıyorsam Candace Parker olması lazım

sophia yerine candace parkeri da alabiliriz bence :p :) benim için avrupadan daha önemli bu sene fbyi geçip türkiyede şampşyon olmamız

Hayırlı olsun istatistiklere ve yüzdelerine bakarsak genç ve iyi bir oyuncuyu almışız. Seimone ile de takım arkadaş olması ayrı bi güzel. Tek dezavantajı avrupa pasaportunun olmaması.

Ya herkes takmış Avrupa vatandaşlığına.Bırakın şu Avrupa'yı.Artık önceliğimiz lig olmalı bu aşikar.Avrupa'ya sonra bakarız.Hayırlı olsun.

Belkide 5 yabancı ile sezona gireceğiz..İki avrupalı daha alacağımızı düşünüyorum...Eurolig ve Türkiye için ayrı senaryolar olabilir...

:) anlaşılan Seimone nin arkadaşlarını toplama stratejisi var, Slyvia da Wiggins de Seimone nin en iyi arkadaşları wnba de.