Candice Wiggins

Re: Candice Wiggins Galatasaray'da

Skorer guard :) Bu transfer bir kaç gün önce önceden belliydi. :)

Erdal :p

Selim Aktepe' Alıntı:
Ya herkes takmış Avrupa vatandaşlığına.Bırakın şu Avrupa'yı.Artık önceliğimiz lig olmalı bu aşikar.Avrupa'ya sonra bakarız.Hayırlı olsun.

Avrupa'nın en ciddi bütçeye sahip takımlarından biriyiz. Neden boşverelim Avrupa'yı?

Bu transfer çok karıştırdı kafamı açıkçası. Bir numarada risk almak neleri getirecek göreceğiz. Bir de Sophia?

Jo' nun gelmesinde ne hissettiysem aynılarını hissettim. Avrupa pasaportu olan ve takımı çok iyi yönetecek bir guard bekliyordum. Gerçi piyasada o kalibre de bir oyuncu kaldı mı bilmiyorum ama. Neyse daha gelmeden olumsuz mesajlar vermeyelim. Penetre edecek oyuncu sıkıntısı çekiyorduk, en azından bunu giderebilir. Türkiye Ligi için iyi bir transfer. Hayırlı olsun. Umarım hem kendisi hem de takımımız için harika bir yıl olur.

Hocanın planlarını bilmiyoruz tabi ama bu transfer kafamda soru işaretleri bırakmadı değil,boşverelim avrupa'yı filan diye bir görüş oluşmamıştır umarım...

Bu sene ilk hedef Türkiye şampiyonluğu, sonra ne kadar ilerlersek Avrupa'da yapacağız.10 senedir(11.sezon) şampiyon olamadığımız için böyle bir şey düşünülüyor.

Emre gibi benimde kafamı karıştırdı bu transfer.Sophia türk olmuyor diye Avrupada oynamayacak gibi gitsin diyoruz.Burda Euroleauge hedefimizi apaçık belirtiyoruz ve herkesin tabiki beklentisi olarak avrupalı iyi bir guard beklerken yine amerikalı bir oyun kurucu geliyor.Çok çelişkili bence amerikalı alcaktık o zaman neden 3 senedir takımımızda canla başla savaşan Sophia kalmadı takımda? (gerçi belli değil ama)Bu arada oyuncuyu biliyorum Wnbade takip ettiğim oyuncu iyi bir skorerdir zaten Lynx de 2 oyuncu skor yükünü çekiyordu biri Seimone biri Wiggins di 2side bide şuan.

Seimone Agustus'un takımdan arkadaşı olması iyi aslında.Ama beklenmedik bir transfer bu sene 15,6 sayı ort yapmış galiba.

Bayağı sürpriz oldu bana.

Aslında geçen sene istediğim bir isimdi. Forumda da dile getirmiştim. Seimone'un takım arkadaşı olması avantaj tabiki. Çok iyi bir oyuncu ama tek dezavantajı Avrupa pasaportu olmaması.

Lige yöneleceğimizi anlıyoruz burdan ama Sophia'nın kalması imkansız oldu artık bana göre. Lige yöneleceğiz diye Avrupa'yı boşlamayız, son gelen yabancı(lar) Avrupalı olur artık.

Hayırlısı olsun, güzel transfer lig için.

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Hocanın planlarını bilmiyoruz tabi ama bu transfer kafamda soru işaretleri bırakmadı değil,boşverelim avrupa'yı filan diye bir görüş oluşmamıştır umarım...

Sarp da yazmıştı zaten ben de katılıyorum hem ona hem sana. Bütçemiz Ruslardan sonra FB ile birlikte ilk sırada geliyordur belki de. Belki Casares'i de sayarız o kadar işte. Bence hedef kesinlikle Final Four olmalı. Ayrıca Avrupa'da galibiyet oranımızı arttırmadıkça da hep güçlü rakiplerle karşılaşırız bu da bir gerçek.

Tabi teknik olarak baktığımızda Wiggins hocanın sistemine uygun bir oyuncu gibi duruyor. Savunmasını açıkçası tam bilmiyorum ama ligde FB karşısında yararlı olabilir.

Tabi bir de şu var. Hedefi yönetim belirler hoca hedefe yönelik seçilir ve kendisinden hedefe ulaşmak için çalışmalar yapması beklenir. Mutlaka Avrupa için de transfer yaparız, sadece lige konsantre olacağız deniyorsa, sanmıyorum ama, bunun kararını hoca değil yönetim alır.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Tabi bir de şu var. Hedefi yönetim belirler hoca hedefe yönelik seçilir ve kendisinden hedefe ulaşmak için çalışmalar yapması beklenir. Mutlaka Avrupa için de transfer yaparız, sadece lige konsantre olacağız deniyorsa, sanmıyorum ama, bunun kararını hoca değil yönetim alır.
Abi hedef ne bilmiyorum ama C.Wiggins beni tatmin eden bir transfer değil açıkcası .

Oyuncunun yeteneği hakkında kimsenin şüphesi olmasın, daha önce izledim 8-9 kere, çok beğenmiştim, forvet için alınabilecek en iyi oyunculardan.

Ama işte planlar ne o kısımda biraz düşünmeliyiz.

Mustafa Kaya' Alıntı:
Abi hedef ne bilmiyorum ama C.Wiggins beni tatmin eden bir transfer değil açıkcası .

Bu transferler sizler, bizler tatmin olsun, olalım diye değil, belli bir program dahilinde hedeflenen başarıya ulaşmak için yapılıyor.

SG pozisyonunda yaşadığımız sıkıntıyı Türkiye Ligi'nde rahatlıkla çözebilecek ve bizi rahatlatacak bir oyuncuya sahibiz. Sevinmemiz gerekir.

Emin olun yöneticiler ve teknik heyet bu işleri en az bizim kadar biliyorlar. Güzel hamleler yapılıyor. Önemli olan bu yapılanmanın arkasında durabilmek. Burada bize de iş düşüyor.

Henüz son hamlelerimizi yapmadığımızı da belirtmek isterim.

Ernoyan Çavdar' Alıntı:
[quote="Mustafa Kaya":22rmojtc]Abi hedef ne bilmiyorum ama C.Wiggins beni tatmin eden bir transfer değil açıkcası .

Bu transferler sizler, bizler tatmin olsun, olalım diye değil, belli bir program dahilinde hedeflenen başarıya ulaşmak için yapılıyor.

SG pozisyonunda yaşadığımız sıkıntıyı Türkiye Ligi'nde rahatlıkla çözebilecek ve bizi rahatlatacak bir oyuncuya sahibiz. Sevinmemiz gerekir.

Emin olun yöneticiler ve teknik heyet bu işleri en az bizim kadar biliyorlar. Güzel hamleler yapılıyor. Önemli olan bu yapılanmanın arkasında durabilmek. Burada bize de iş düşüyor.

Henüz son hamlelerimizi yapmadığımızı da belirtmek isterim.[/quote:22rmojtc]
Abi C.Wiggins bence çok savruk oynayan birisi açıkcası .

Takımımıza hayırlı olsun.Görülüyor ki ligde Semione-Candice 2-3 numaraları alacak oyun kurucu yine Işıl Alben olacak.
Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Skorer guard :) Bu transfer bir kaç gün önce önceden belliydi. :)

Erdal :p

Teşekkür ederim Hüseyin.Yeni duyumlarını sabırsızlıkla bekliyorum. :p

Ben valla Wiggins'i pek sevmiyorum. 6-7 tane maçını izlemişimdir top vermiyor kimseye. Wiggins yüzünden Seimone'a top gelmiyor çok kızmıştım kendisine :)

Şimdi 3 yabancımız oldu. Daha 2 yabancı alacağız.
Biri pivot olur. Ann Wauters konuşuluyor.
Eğer Campbell'ı Türk yaparsak bir guard daha alabiliriz. Yoksa 4 numara bir yabancı almamız gerecek.