G
Guest
Misafir
Re: Candice Wiggins Galatasaray'da
Skorer guard Bu transfer bir kaç gün önce önceden belliydi.
Erdal
Skorer guard Bu transfer bir kaç gün önce önceden belliydi.
Erdal
Selim Aktepe' Alıntı:Ya herkes takmış Avrupa vatandaşlığına.Bırakın şu Avrupa'yı.Artık önceliğimiz lig olmalı bu aşikar.Avrupa'ya sonra bakarız.Hayırlı olsun.
Kerem BOZGEYİK' Alıntı:Hocanın planlarını bilmiyoruz tabi ama bu transfer kafamda soru işaretleri bırakmadı değil,boşverelim avrupa'yı filan diye bir görüş oluşmamıştır umarım...
Abi hedef ne bilmiyorum ama C.Wiggins beni tatmin eden bir transfer değil açıkcası .Kerem SEÇER' Alıntı:Tabi bir de şu var. Hedefi yönetim belirler hoca hedefe yönelik seçilir ve kendisinden hedefe ulaşmak için çalışmalar yapması beklenir. Mutlaka Avrupa için de transfer yaparız, sadece lige konsantre olacağız deniyorsa, sanmıyorum ama, bunun kararını hoca değil yönetim alır.
Mustafa Kaya' Alıntı:Abi hedef ne bilmiyorum ama C.Wiggins beni tatmin eden bir transfer değil açıkcası .
Ernoyan Çavdar' Alıntı:[quote="Mustafa Kaya":22rmojtc]Abi hedef ne bilmiyorum ama C.Wiggins beni tatmin eden bir transfer değil açıkcası .
Hüseyin Çıtak' Alıntı:Skorer guard Bu transfer bir kaç gün önce önceden belliydi.
Erdal