Caner Topaloğlu

Re: 8 # Caner Topaloğlu

bence geçen senenin en kötülerinden biriydi,cem akdağın bu haliyle verdiği uzun süreler sayesinde sanki başarılıymış gibi gözüktü,bu seneki takımda hiç fayda sağlamaz,böyle bir oyuncudan ömer onan çıkmasını bekleyen arkadaşlara ise şaşmamak mümkün değil,tufan ile murat kayayı beğenmeyenlerin caneri övmeleri ise tam komedi,anlaşılan o ki canerin gs da bayağı bir tanıdığı var,bu kadar kötü bir sezonun ardından bu kadar övgü alıp,takımda tek sözleşme uzatan oyuncu olması bunun kanıtı..

Ali Rıza Gürsoy' Alıntı:
bence geçen senenin en kötülerinden biriydi,cem akdağın bu haliyle verdiği uzun süreler sayesinde sanki başarılıymış gibi gözüktü,bu seneki takımda hiç fayda sağlamaz,böyle bir oyuncudan ömer onan çıkmasını bekleyen arkadaşlara ise şaşmamak mümkün değil,tufan ile murat kayayı beğenmeyenlerin caneri övmeleri ise tam komedi,anlaşılan o ki canerin gs da bayağı bir tanıdığı var,bu kadar kötü bir sezonun ardından bu kadar övgü alıp,takımda tek sözleşme uzatan oyuncu olması bunun kanıtı..
gelecek görüldüğü için..tufan ve murata bu taraftar en az 3 yıl sabır etti.daha canerin kredisi var

Hem savunmada Hem hücümda bugün çok iyi işler yaptı.
İstatistik'e bakmayın dicektim ama son periyot 3lük şovu vardı.
Devamını bekliyoruuz :)

4 Yıl once Bandırma'da Fitch'i bu ligde en iyi tutan birkaç oyuncudan biri oldugunu fazlasıyla gostermişti. Hiçbir zaman gereksiz zorlamalara gitmeyen, benchte oturmayı sorun etmeyen, oyuna ısınması için bir suru sartın biraraya gelmesi gerekmeyen, belli bir pas ve sut vasatı olan, duzgun karakterli iyi bir 6.adamdır benim için.

Geçtiğimiz zamanlarda Caner'i beğenmeyen arkadaşlar vardı forumda ama Caner her zaman faydalanabileceğimiz iyi bir yedek,görev aldığı zaman en iyisini yapar.

Sezon bittiğinde mutlaka takımda kalması gereken oyunculardan biri olarak görüyordum ve beni yanıltmadı rotasyanda her zaman görev alması gereken oyuncu dünkü maçtada bunu kanıtladı

Performası o günle sınırlı kalmazsa,bu senenin güzel sürprizlerinden birisi olabilir.Ama benim bu konuda ilk beklentim Melih'ten.

Hic begenmedigim bir oyuncuydu. Beklentimin cok üzerinde iyidi dünkü macta umarim böyle devam eder.

Caner candan oynuyor...

Caner Topaloğlu, son dönemde ki performansı ile, bence forum tarafından onore edilmeyi haketti.

İnanılmaz bir çıkış içerisinde, bu performansı ile takımın ve hocanın vazgeçilmezleri arasına girdi.

Herşeyi yapıyor, savunma ve hücum ribaundlarını topluyor, rakibin skorer oyuncusunu kilitliyor, uzunlara yardım ediyor, kısalara yardım ediyor, buda yetmiyor, gidiyor ceza şutlarını sokuyor, oda olmuyor, top çalıp smacı basıyor....

KISACA CANER CAN'DAN OYNUYOR
BİZDE ONU GÖRÜYORUZ!

Not:Bir Caner konusu var biliyorum, ama bu başlık açılmalı diye düşündüm, oyuncumuzun burayı okuduğunu biliyorum, ve böyle bir başlık onu dahada motive edecektir. Ricam bu konunun bir müddet burda kalıp, daha sonra diğer konu ile birleşmesi.