Caner Topaloğlu

Re: Caner Can'dan oynuyor...

İnanılmaz oynuyor,oynadığı her saniye verim veriyor...Ayrıca burayı okuması güzel ama burdaki Haluk ve Taylor sevgimizi sızdırmasın kimseye :) ...Seneye Schumpert ve Caner ile 3. numaramız yerlilere emanet olur...Caner durmak yok yola devam...

Bi Evren'dir, Tutku'dur almış gidiyor ama bu arada gerçekten giydiği formanın hakkını veren adam Caner. Onunla yerli rotasyonumuz süper oldu.

Ben biliyorum Caner bu forumu takip ediyor bir iki şey söylemek istiyorum kendisine,
Çok mutlu olduk performansından dolayı, aynen devam aslan parçası.

Gerçekten çok yerinde bi konu açıkçası ben canerin geçen seneki performansından dolayı bu adamın bu takımda ne işi var diyodum ama o beni ve tüm benim gibi düşünenleri tabiri caizse şok ama biz halimizden memnunuz :) sen yeterki böyle oynamaya devam et.

Dünkü maçı izleyemesem de Caner´in bu sezon başından beri sergilediği başarımla çok iyi bir çıkış yakaladığı söylemek hiç de yanlış olmaz. Biz işine saygı duyan, giydiği formanın hakkını veren gençleri daha çok severiz.

Sezon sonunda yılın en iyi çıkış yapan oyuncusu, Caner mi Göksenin mi tereddütünü yaşamak dileğiyle...

Caner'in başlığına geçen sene şutlarını geliştirdiğinde iyi bir görev oyuncusu olacak demiştim.

Bu yolda ilerliyor şimdi.

Bu çizgide devam ederse 3-4 sene sonra gençlerin üstüne kuracağımız kadroya abilik yapacak, kaptan olarak kupaları kaldıracak hatta.

Caner'in performansı beni başka sebepten de mutlu ediyor. Tekrar yazmama gerek yok sanırım, herkes biliyor bunu.

Hep böyle devam et Caner.

Caner ilginç oyuncu.Her saniye mücadelesini ortaya koyar savaşır ribaund için fast break için çarpışır durur takıma belli bi sertlik getirir ama tam havaya girmişken sağ taraftan şutu gidip panyanın tepesine de vurdurabilir :)

Al futbol takımının orta sahasına koy oynar diye düşünüyorum.

Yürüyedur Caner.

Geçen sezondan beri yazıyorum. Caner bu takımda olmalı bir ara Aliağa'ya gitme durumu vardı. İyi ki takımda kaldı. Her maç üstüne koyuyor istikrar yakaladı. Bu sezon ben Caner'de geçen sezon ki Mıke Wılkinson'u görüyorum sessiz sakin işini yapıyor. Yeri geliyor mükemmel bir savunma yeri geliyor cezayı kesiyor. İnşallah Milli Takım kadroları Açıklandığında Caner Topaloğlu(Galatasaray) haberini inşallah görürüz.

Çok iyi oynamaya başladı. Motivasyonu üst seviyede. İnşallah bu formunu devam ettirir. Zaten Oktay hocada karşılığını veriyor böyle iyi oynamasının. Nazar değömez inşallah.

Ayhan Çelebi' Alıntı:
Gerçekten çok yerinde bi konu açıkçası ben canerin geçen seneki performansından dolayı bu adamın bu takımda ne işi var diyodum ama o beni ve tüm benim gibi düşünenleri tabiri caizse şok ama biz halimizden memnunuz :) sen yeterki böyle oynamaya devam et.
Aynen ben de ne isi var yuh bir de sözlesme uzatmisiz diyordum :)

Iyiki yanilttin beni Caner, Masallah diyelim nazarimiz degmesin.

Ben bu sene Caner'de kendine güvenen bir oyun stili gördüm.Çok rahat oyun içinde özelliklede şut atarken basket olacağı belli oluyor.Hergeçen gün artan bir performansı var.Nazar değmesin temennim milli takıma kadar yükselmesi.

Geçen sene iyi başlayamasa da 2.yarıda potansiyelinin bir kısmını göstermişti,bu yıl da üstüne koyarak ilerliyor,en önemlisi çok istekli oynuyor,inşallah daha iyi yerlere gelir.

Birçok kişinin dilinde Caner´in milli takıma yükselmesi olayı var ama oraya her hak eden gitmiyor ki.

Başarısının ödülünü milli takıma seçilerek alamasa da, taraftar verir.

Mutlaka bir an önce sözleşmesi uzatılmalı,bir karşılaştırma yapacağım ama inşallah kızılmaz bana...Bizim Ömer Onan'ımız olur inşallah...

Caner sayı atmasından çok ribaund almasına, her şuta el göstermesine, çabasına dinamizmine özetle savaşçılığına ihtiyacımız var. Dün soktuğu şutlar yarın girmediğinde vay şöyle vay böyle diyecekler için yazıyorum bunu. Canerin şutu kaçar ama mücadeleden kaçmaz. Mücadelenle bizleri çok mutlu ediyorsun Caner mücedeleye devam.

Re: 8 # Caner Topaloğlu

Bu sene bambaşka bir Caner var resmen. Oktay hocanın gelişi en çok ona yaramış. Umarım bu performansını istikrarlı bir şekilde sürdürür..

Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:
Caner'in sözleşmesi bildiğim kadrıyla sezon sonu bitiyor. Geçen sezon 2 yıllık imzalamıştı. Bu konuda bilgisi olan var mı ?
Bende bu sezonun başında 1 yıllık tekrar anlaştık diye hatırlıyorum.

Re: Caner candan oynuyor...

Sezon başı Türk rotasyonundaki isimleri sayarken en sona sakladığımız ismi daha sezonun başında en önlere almamız gerçekten sevindirici. Türk rotasyonundan alacağımız verimi kesinlikle 1 kat arttırmıştır Caner Topaloğlu. Oyunda olduğu her dakika işini bu kadar ciddiye alması ve kendisine biçilen görevler dışına çıkmaması en dikkat çeken noktaları kuşkusuz.

Mahmuti yönetiminde takımımızın önemli bir parçası olacaktır ki şimdiden oldu bile. Shumpert'ı bu kadar rahat 4 numaraya çekebilmemizin de sebebidir Caner Topaloğlu'nun bu performansı. Böyle devam etmesi dileğiyle.

Re: Caner candan oynuyor...

Gas Terra Flames karşısında 20dak. 6say. 2rib. 2topçalma ile yine takımımızın kilit oyuncusu oldu. Bu performansını dahada yukarı çıkarır ve hakettiği milli formaya kavuşur.