Caner Topaloğlu

Re: 8 # Caner Topaloğlu (Geçmiş Olsun)

Geçmiş olsun, bu seneki 'candan' oyunuyla herkeste sempati bırakmıştı. Umarım en kısa zamanda formasına kavuşur.

Beşiktaş deplasmında, tek eli alçılı, diğer eliyle soyunma odasına giden arkadaşlarını tebrik ediyordu.. " Benim elim kırıldı iki gün önce, evde ayaklarımı uzatıp izleyeyim" dememiş.. Bu yüzden lideriz zaten..

Emre Yüksel' Alıntı:
Beşiktaş deplasmında, tek eli alçılı, diğer eliyle soyunma odasına giden arkadaşlarını tebrik ediyordu.. " Benim elim kırıldı iki gün önce, evde ayaklarımı uzatıp izleyeyim" dememiş.. Bu yüzden lideriz zaten..

Çok önemli bir ayrıntı bu,takım olduğumuzun ve oyuncuların birbirine sahip çıktığının en büyük örneği,helal olsun Caner'e...

Bugün Caner'i aramadım dersem yalan olur.Maçın başındaki savunması ve rakip takımın skorer oyuncularını kitlemesini aradım.Biran evvel iyileşir umarım.

Re: 8 # Caner Topaloğlu

Takım savunması için ne kadar önemli olduğu sakatlık döneminde iyice anlaşıldı umarım bir an önce iyileşir

Bugün sakatlığının getirdiği şeyleri üzerinden attığını gösterdi iyi bir performans ve gelecek adına umut vaat ediyor
Senden daha iyilerinide bekliyoruz CANER TOPALOĞLU

Tereddüt etmeden attığı üçlükler hunümda tıkandığımız anlarda bizi düzlüğe çıkardı. Şut stilini Rakocevic'e benzettim. Topu aldığı anda fazla indirmeden hemen şuta kalktı. Maçın geri kalan bölümünde de çok hırslı ve savaşçı bir kimlği vardı. Hep böyle Caner :)

Bir de sanırımı Jerry'nin pasında smaçla bitirip bir de faul aldığı bir pozisyon var. Shipp'in bloğundna sonra maçın hareketidir bana göre :)

İyi günündeydi Beşiktaş maçında hücum anlamında. Hücumda bu şekilde devamlılık yapacağını sanmıyorum ancak ara ara böyle parlamalar yaparsa ve belli de bir standart yakalayabilirse cidden çok hoş olur... Aynen devam Caner...