Üçlük pozisyonu hakemlerin yaptığı en büyük hataydı çünkü onların son saniye şutundaki ribaunt mücadelesinde Fatih'ten dışarı çıktı ama maç bitmişti korna öttü. Hakem saate 0.1 koydu ve oynattı.
Mantıken de o pozisyonda tip ile sayı yapılması gerekir çünkü bilim kurallarına göre topu kontrol edip atman için en az 0.3 saniye gerekiyor (nba'de kuralı var). Richard topu aldı, kontrol etti, dışarıya doğru bir adım çekildi ve şutu attı. Belki de 1 saniyeden fazla geçti, basket girince de hakemler saydı. Büyük bir hataydı. Yine de yukarıda Allah var kazandık
Adamlarda Richard azıttı resmen. Akıl almaz şutlar girdi ikinci bir Muratcan vakası yaşayacaktık.
Tufan ve Fatih en kritik anlarda sorumluluk aldılar. Özellikle Tufan'da büyük gelişme var. Savunması ile Richard'a en kritik anlarda potayı göstermedi. Fatih de iyi boğuştu içeride, özellikle ribauntları çok kovaladı, ısrarcıydı.
Bir parantez de Tolga'ya açmak istiyorum. Murat hoca'nın güvendiği kadar var gerçekten. Uzatmalarda çok kritik bir top çalıp, fast break ile bitirdi ve en kritik zamanlarda 4 tane serbest atış sokarak maçı kapattı.
Fitch'den git gide soğuyorum. Bazen çok gereksiz zorlamalar yapıyor. Çoğu zaman fast break şanslarında frene basıyor. Yine de 17 sayısını çaktı. Ama bu 17 sayıyı gününde olan bir Murat çok rahatlıkla atabilirdi.
Holman hiç konsantre değildi oyuna. Hani bir adam eski kimliğini arar ya, Holman da onun gibi, Arda'nın şu anda bjk'de eski günlerini aradığı gibi ksk günlerini arıyor.
Bu hafta kadromuza katacağımız 4 numara ile çok daha iyi yerlere gelebiliriz