Cem Akdağ

Re: Koçumuz Cem Akdağ

Okan Çevik olayı ilk ortaya çıkıp teknik heyet kovulduğu gece, yeni antrenörümüz kim olacak konusunda ilk tavsiyem CEM AKDAĞ'dı.
Adam gibi adam olduğunu düşünüyordum, yüreğini ortaya koydu iyi işler yaptı.
Şans da yanında oldu Yürüyedur hoca.

Kerem SEÇER' Alıntı:
[quote="Mithat Duran":2p205ij1]Dün timsah göz yaşları dökenler,bu gün sıkı bir hayranı oldu hocanın.

Beni kastetmiyorsun herhalde :)

Hem methiyeler düzülsün diye de açmadım aslında. Hocanın genel başlığı olsun diye açtım. Bakarsın yeni bir Mithat Duran türer bu süreçte :)[/quote:2p205ij1]

Bu alemde bir mithat Duran vardır.İkincisi asla olmaz,taklitler asıllarını yaşatır asıllarda taklitlerini yok eder.

Bu yaz Onur Abimle Ayvalık'ta iken Cem Hoca'yı bayağı konuşmuştuk. Avrupa kupasının baş mimarı o felan diye. Bende üstüne Okan Hoca değilde Cem Hoca keşke gelse demiştim. Ve bir şekilde geldi. Daha önceden gelseydi böyle iyi gözle bakılır mıydı bilinmez ama tecübesiyle takımı çok iyi ayakta tutuyor. İnşallah böyle devam eder.

Cem hocamız bu gidişle imparator'u da geride bırakır. Ne kadar değerli ve basketbolu bilen bir hoca olduğunu Türk Telekom maçı öncesi mikrofona yaptığı konuşmayı dinleyenler çok daha iyi anlamıştır. İnşallah Cem hocamız ile bu sene ligde kalıp seneye çok daha iyi bir şekilde yola devam ederiz.

Doruk Gölbaşı' Alıntı:
Cem hocamız bu gidişle imparator'u da geride bırakır. Ne kadar değerli ve basketbolu bilen bir hoca olduğunu Türk Telekom maçı öncesi mikrofona yaptığı konuşmayı dinleyenler çok daha iyi anlamıştır. İnşallah Cem hocamız ile bu sene ligde kalıp seneye çok daha iyi bir şekilde yola devam ederiz.

İmparator derken kimi kastediyorsun sevgili Doruk,Fatih hoca ise sorun yok,eğer Murat ÖZYER'den bahsediyorsan,ondan ancak imparator taklitçisi olur.

Zaten bu kulübe tarihin en büyük zararını vermiştir.

lütfen olaya sadece cem akdağ olarak bakmayalım...arkasındaki ekibe haksızlık etmeyelim...cem hoca bulundugu her ortamda sadece kendini önplana çıkarmayı sevmez...cihansever yeşildağ+cem akdağ= istikrar+başarı

Teknik ekip+oyuncu kimyasının tuttugunu salonda görmek zor değil..

Zaferlerle değil kendi içimizdeki değerlere sahip çıkacaksak şimdi çıkalım!

Eğeryönetimde aynı fikirdeyse ,seneye şimdiden aynı teknik heyetle yola devam etmeliyiz.

İstikrar istiyoruz ..

Mithat Duran' Alıntı:
[quote="Doruk Gölbaşı":2fbqchvu]Cem hocamız bu gidişle imparator'u da geride bırakır. Ne kadar değerli ve basketbolu bilen bir hoca olduğunu Türk Telekom maçı öncesi mikrofona yaptığı konuşmayı dinleyenler çok daha iyi anlamıştır. İnşallah Cem hocamız ile bu sene ligde kalıp seneye çok daha iyi bir şekilde yola devam ederiz.

İmparator derken kimi kastediyorsun sevgili Doruk,Fatih hoca ise sorun yok,eğer Murat ÖZYER'den bahsediyorsan,ondan ancak imparator taklitçisi olur.

Zaten bu kulübe tarihin en büyük zararını vermiştir.[/quote:2fbqchvu]

Mithat abim seni uzun zamandır takip ediyorum imparator derkende tabiki Murat hocamızdan söz ediyorum. Murat Özyer'i pek beğenmiyorsun fakat bence takımımıza devrim yaşatmış bir hocamız elindekilerle neler yaptığı ortada bir antrenör. Ülker'in pastanın en büyük payını Aziz babaya yönelttiği dönemde bize verilen cüzi rakamlarla neler yaptığı ortadır.

Eren Bekdemir' Alıntı:
cem hoca iyidir iyi...acaba daha önce erkek takım çalıştırdı mı?

97'den sonra kadın basketboluna geçmiştir kendisi.

Ben Cem Hoca hakkında pek bir şey yazmamıştım, geldiğinden beri. Zamanında, kadın takımımızı çalıştırırken de coachluğunu beğendiğimden orada yazdığım şeyleri tekrar yazmak istemiyorum. Zaten, geçen yılı hatırlamak da istemiyorum, ne yazık ki beklentilerimiz gerçekleşiyor.

Sadece tek bir ekleme yapmak istedim. Şubede Galatasaray'dan ya da liseden yetişmiş birçok profesyonel görev yaptı, yapıyor, yapacak. Kaçı doğru isim, kaçı değil tartışılır; ama Cem Akdağ, gerek basketbol adamı kimliğiyle gerek karakteriyle denklemde bir şekilde var olmalıdır bana göre.

Doruk Gölbaşı' Alıntı:
Mithat abim seni uzun zamandır takip ediyorum imparator derkende tabiki Murat hocamızdan söz ediyorum. Murat Özyer'i pek beğenmiyorsun fakat bence takımımıza devrim yaşatmış bir hocamız elindekilerle neler yaptığı ortada bir antrenör. Ülker'in pastanın en büyük payını Aziz babaya yönelttiği dönemde bize verilen cüzi rakamlarla neler yaptığı ortadır.

Cuzzi dedigin 2.5 senede 20m dolar harcamıs...

Yaptıklarına bakıcak olursak bir avrupada final four var onunda nasıl geldigi belli;

Birde yapamadıklarına bakalımmı?

1-Soz verdigi gibi TBL`de final oynatamadı
2-Takımda iskelet olusturamadı
3-Ben bugun gordugum basketbol ıcınde olan ıkılı oyunları, takım oyunlarını 2,5 senede goremedım
4-Oyun kurucu bölgesındekı tercihlerını gorduk,Brihtton bombası akıllardan cıkmıyor
5-İlk seneyı saymayalım,Ikıncı sene abd`lı oyuncularla kurulmus savunma yapabılen savasan bir takım ,bir sonrakı sene ise avrupalı oyuncularla kurulmus savunma yapamayan sadece hucum oynaya bilen bir takım...

Simdi soruyorum sistem kuramamıs bir hoca hangı devrımı yasatmıstır???Yaptıklarını saydım burda !!!

Suankı Telekomun halide ortada insallah Feneride calıstırmak nasip olur Murat özyere...

Okan Seker' Alıntı:
[quote="Doruk Gölbaşı":cbib0r0h]

Cuzzi dedigin 2.5 senede 20m dolar harcamıs...

Yaptıklarına bakıcak olursak bir avrupada final four var onunda nasıl geldigi belli;

Birde yapamadıklarına bakalımmı?

1-Soz verdigi gibi TBL`de final oynatamadı
2-Takımda iskelet olusturamadı
3-Ben bugun gordugum basketbol ıcınde olan ıkılı oyunları, takım oyunlarını 2,5 senede goremedım
4-Oyun kurucu bölgesındekı tercihlerını gorduk,Brihtton bombası akıllardan cıkmıyor
5-İlk seneyı saymayalım,Ikıncı sene abd`lı oyuncularla kurulmus savunma yapabılen savasan bir takım ,bir sonrakı sene ise avrupalı oyuncularla kurulmus savunma yapamayan sadece hucum oynaya bilen bir takım...

Simdi soruyorum sistem kuramamıs bir hoca hangı devrımı yasatmıstır???Yaptıklarını saydım burda !!!

Suankı Telekomun halide ortada insallah Feneride calıstırmak nasip olur Murat özyere...[/quote:cbib0r0h]

Yazdıklarınızda doğruluk payı vardır mutlaka benim şahsi görüşüm bu yönde. Konu Cem Akdağ hocamızın konusu olduğu için bu konuyu bitirelim burda.

Devrimi bu sene yasıyoruz asıl cuzzı para ile kurulmıs takım bu seneki takımdır!!!

Oyun ıcınde ben izlerken acayip eglenerek, zevk alarak ,heycanlanarak,basketbolun güzelıklerını görerek mac seyredıyorum...

Okan cevik denilen kendini bilmezin basımıza actıklarından sora:Böle aslanlar gibi mücade eden oyunculara tessekurler...

Cem Hocamızada tessekurler bu zor zamanda sorumlulukdan kacmayıp,Takımın basına gecmıstır vede suan lıgımızın en guzel basketbolunu oynatmakdadır GALATASARAYA...

Son haftalarda ligin en iyi basketbolunu oynuyoruz.Fatih'in gelmesiyle pota altı sorununuda en aza indirdik.Herşeyden önemlisi yüreğimizi sahaya koyuyoruz.Bunda emeği olan herkese teşekkür ederim.Cem Akdağ ve Cihansever Yeşildağ'da bu takıma çok yakışıyorlar.Çok doğru bir seçim oldukları ilk geldikleri andan belli oldu.

Şampiyonluk hesapları yapıcağımız yerde bizi bu hallere düşürenleri ömür boyu affetmiycem.

Basketboldan cok anladıgımı iddia etmedim hiç bir zaman,burada benden bilgili insan coktur..

Fakat Murat Özyer'e devrim yaptı diyip,imparator seklinde lanse edilmesine sadece gülerim :)

Tolga Kaplan' Alıntı:
Basketboldan cok anladıgımı iddia etmedim hiç bir zaman,burada benden bilgili insan coktur..

Fakat Murat Özyer'e devrim yaptı diyip,imparator seklinde lanse edilmesine sadece gülerim :)
Bende o bilgili insanlardan biriyim herhalde :)

Cem Akdağ hocamız adına açılan konuda Murat Özyer'i tartışmayalım. İlla mesajımla ilgili görüş beyan etmek isteyen varsa pm atsın.

Yaşanan can sıkıcı, bildiğimiz olaylar sonrası elini taşın altına sokmuş bir isimdir Cem Akdağ. Üstelik kariyer planlamasında böyle bir yol haritası düşünmüyor iken, kabul etmiştir bu görevi. Şu anda bu kısa periyotta dahi takıma bir kimlik kazandırmayı başarmış olması, gerçekten ayakta alkışlanır. Yürüyedurun hocam. Avrupa şampiyonluğuna ulaşan bayan basketbol takımının bu başarı yolunda meşaleyi yakan ilk isim olmasına karşın final maçından sonra isminin ne oyuncular ne de yöneticiler tarafından anılmaması gibi bir saygısızlık yapılsa da kendisine o takımı ciddi anlamda takip eden herkes biliyor ki o başarıda herkesden çok koçun emeği vardı. Fakat Hiç haketmediğini şekilde, arkasından dönen dolaplara dayanamayarak ayrıldığı Galatasaray bayan basketbol şubesinin geldiği nokta ortada bugün. Erkek takımı da olsa yeniden bu çatı altında olmanız, sonuna kadar hakettiğiniz bir başarı, yolunuz açık olsun hocam. Bu şubede pek de alışık olmadığımız şekilde, görev süreniz uzun olur umarım.

Böyle bir zamanda gelip takımın şu an için istenilen düzeyde basketbol oynamasına ve istenilen galibiyetler almasına katkısından dolayı teşekkür ediyorum Cem Hoca'ya. Yarın, olur da başarısız olursa, "Senin becerin de bu kadardı." demeyeceğim elbette.

Hep derim; bir şeye sahipsen ve o şey, senin istediğin gibi bir şeyse, değerini bil. Daha iyisine sahip olacağından emin değilsin çünkü.