Re: Koçumuz Cem Akdağ
'' Yenilelim gerekirse ama savaşarak yenilelim'' Bu mantığı öğretti takıma !
'' Yenilelim gerekirse ama savaşarak yenilelim'' Bu mantığı öğretti takıma !
Kerem SEÇER' Alıntı:[quote="Mithat Duran":2p205ij1]Dün timsah göz yaşları dökenler,bu gün sıkı bir hayranı oldu hocanın.
Doruk Gölbaşı' Alıntı:Cem hocamız bu gidişle imparator'u da geride bırakır. Ne kadar değerli ve basketbolu bilen bir hoca olduğunu Türk Telekom maçı öncesi mikrofona yaptığı konuşmayı dinleyenler çok daha iyi anlamıştır. İnşallah Cem hocamız ile bu sene ligde kalıp seneye çok daha iyi bir şekilde yola devam ederiz.
Mithat Duran' Alıntı:[quote="Doruk Gölbaşı":2fbqchvu]Cem hocamız bu gidişle imparator'u da geride bırakır. Ne kadar değerli ve basketbolu bilen bir hoca olduğunu Türk Telekom maçı öncesi mikrofona yaptığı konuşmayı dinleyenler çok daha iyi anlamıştır. İnşallah Cem hocamız ile bu sene ligde kalıp seneye çok daha iyi bir şekilde yola devam ederiz.
Eren Bekdemir' Alıntı:cem hoca iyidir iyi...acaba daha önce erkek takım çalıştırdı mı?
Doruk Gölbaşı' Alıntı:Mithat abim seni uzun zamandır takip ediyorum imparator derkende tabiki Murat hocamızdan söz ediyorum. Murat Özyer'i pek beğenmiyorsun fakat bence takımımıza devrim yaşatmış bir hocamız elindekilerle neler yaptığı ortada bir antrenör. Ülker'in pastanın en büyük payını Aziz babaya yönelttiği dönemde bize verilen cüzi rakamlarla neler yaptığı ortadır.
Okan Seker' Alıntı:[quote="Doruk Gölbaşı":cbib0r0h]
Mithat abim seni uzun zamandır takip ediyorum imparator derkende tabiki Murat hocamızdan söz ediyorum. Murat Özyer'i pek beğenmiyorsun fakat bence takımımıza devrim yaşatmış bir hocamız elindekilerle neler yaptığı ortada bir antrenör. Ülker'in pastanın en büyük payını Aziz babaya yönelttiği dönemde bize verilen cüzi rakamlarla neler yaptığı ortadır.
Bende o bilgili insanlardan biriyim herhaldeTolga Kaplan' Alıntı:Basketboldan cok anladıgımı iddia etmedim hiç bir zaman,burada benden bilgili insan coktur..
Fakat Murat Özyer'e devrim yaptı diyip,imparator seklinde lanse edilmesine sadece gülerim