Cem Dinç

A takım aday kadrosunda bu isim dikkatinizi çekmiş olabilir. Almanya kökenli olan Cem Dinç bizim senelerdir en büyük sorunumuz olan 5 numara için iyi bir çözüm olabilir. Bu oyuncu hakkında pek bilgi sahibi olan yok sanırım ama büyük sorun değil bu başta Doğan Hakyemez olmak üzere izleyen kişilerden hep olumlu referansları var. İzlenirde...

1985 doğumlu olan Cem'in boyuda 2.10 un üzerinde.
 
Cem takımında 3-4 numara oynuyormuş.İlk gördüğümde şaşırdım ama artık boya göre pozisyon olayı bitti.
 
Ben boyalı bölge dışından atışları olduğunu duymuştum uzun boylu birine göre oldukça iyi şutu var 4 numara diye biliyorum....
 
Şu an yapılan yorumlar müneccimlikten ileri gidemez çünkü milli takım yetkilileri dışında ne gören var ne de daha önce duyan. Alt yapıda burda olmuş olsa Derya gibi yorum yapılabilir ama şuan tam bir kapalı kutu. Tahminen ilerisi için bir proje gibi düşünüldü ve Almanlar'dan hızlı davranıp kaptık kendisini. Belki de Mithat örneği elimizi çabuk tutmaya zorladı. Belki ileride iyi bir oyuncu olur belki de 2. lig oyuncusu olur bilinmez.

Bize gelsin mi derseniz gelsin derim? Niye derseniz bilmiyorum derim ama çok iddialı bir kadro kuramayacağız gibi maalesef geç kaldık çünkü Cem de sadece tahminen kadroda zaman bulacak bir oyuncudur herhalde. Ama dediğim gibi sadece tahmin ve isminin karizmasından dolayı diyorum :)
 
Ben 5 numara diye duymuştum ama 4 de olabilir. Şuan bu oyuncunun bir klüple sözleşmesi varmı yokmu oda bilinmiyor. Şubedekiler ilgilenirse ben bu oyuncunun kazanılabileceğini düşünüyorum.
 
Bugun izledim Cem iyi basketci :)
yani 2.10 var sanırım ama öle kalıp uzun diil yani boddicker tipli bişi .hareketli mücadeleci. şutları cidden iyi tanjevic ten çok azar işitti ama bence çok iyi basketci olur
 
9 sayı atmış adaşım ama izlemedim maçı. Çocuk ABD de okuyacak o yüzden Hakan Demirel giib yapmasın adam gibi 4 sene okusun bitirsin sonra iyice fizikli bir oyuncu olup ülkemize yardımlarda bulunsun.
 
9 attı 2 tanesi 3 . Bide Diğer oyuncularda acayip destek veriyolar.Hadi cem helal cem bravo cem falan yani olması gerekende bu bence.İlk iki serbest atışı kaçırdı hala herkes helal olsun bravo fln diyodu atsaydı gidip öpceklerdi heralde :p
 
cem dinç haxzırlık maçlarında üç numara oynadı yanlış hatırlamıyorsam.lütfen bir oyuncunun internetten boyunu öğrenip buna dayanarak yorum yaparak birbirimizi yanıltmayalım.
 
sarpemre' Alıntı:
cem dinç haxzırlık maçlarında üç numara oynadı yanlış hatırlamıyorsam.lütfen bir oyuncunun internetten boyunu öğrenip buna dayanarak yorum yaparak birbirimizi yanıltmayalım.
Bu konuyu ben 1 ay önce açmıştım ve oyuncu hakkında yeterli bilgi yok demiştim zaten. İyi okumadın sanırım.
 
Hiç izlemedim iyidir kötüdür yorum yapmaycağım ama en sevmediğim basketbolcu modeli dışarıdan şut atmaktan başka numarası olmayan 2.10 luk adamlardır.
 
bu genç arkadaşımıza bu kadar gattar davranmayalım milli takıma çağırıldığına göre çok iyi olmasa bile iyi bir oyuncu ki milli takıma bu arkadaşımızı davet ediyorlar
 
4 numara' Alıntı:
bu genç arkadaşımıza bu kadar gattar davranmayalım milli takıma çağırıldığına göre çok iyi olmasa bile iyi bir oyuncu ki milli takıma bu arkadaşımızı davet ediyorlar
cem dinç iyi bir oyuncu olabilir.ancak milli takıma çağrıldığına göre iyi olduğunu söyleyemeyeceğim.reha öz hüseyin demiral volkan çatintahranın milli takıma alındığını düşünürsek sadece milli takıma alındığı için x iyi oyuncudur demek doğru olmaz.
 
4 numara söylediklerim yanlış mı reha özlere volkan çetintahralara mı kaldık.ben samsunda yaşıyorum.bu sene tofaşı seyrettim.adam kalas gibi.ne şutu var ne post harekerleri.iki yarısaha arasında turist gibi gidip geldi.
 

Üst