Ceyda Kozluca

Re: 8 # Ceyda Kozluca

Murat İNAL' Alıntı:
Sözleşmesi 1 yıllıktı hatırlatmak istedim. Saçma bir durum kısacası.

Ceyda'yı 5 yıl diye hatırladım bi' an.Gerçekten şu anda bi' anlam veremedim bu kiralama işine.

Umarım sözleşmesi uzatılır diyeyim o zaman - ki ben Ceyda'dan çok ümitliyim.
 
Re: 8 # Ceyda Kozluca

Ceyda'daki sorunları anlatmıştım gelmeden ve geldikten sonra Ama bir artısı vardı, takıma çok adapte idi. Tüm molalarda hocayı can kulağı ile dinler maç esnası maçın içinde olurdu. Size konusunda haklılar ama sanki kızı aldılar da GS'da mı çekti bu kız. Alırken de biliyordunuz.
 
Re: 8 # Ceyda Kozluca

Ceyda Kozluca 29:33 dakika 21 sayı Fenerbahçe maçının en skorer oyuncusu olmuştur... Başarılar CEYDA KOZLUCA
Samsun Basketbol'a kiraladigimiz oyuncumuz Ceyda Kozluca bugünkü Fenerbahce macinda 21 sayiyla macin en skorer oyuncusu oldu.

Zaten elimizde sut atabilen yerli oyuncu yok denecek kadar az iken, Ceyda'yi neden hic kullanmadan gönderdik anlamak güc.

Ve Yorumlar;
BurAk Melih Unkown futbolda dibe vurduk.. baskette de vuracaz anlaşılan
4 saat önce · Beğen · 1 kişi ·
BurAk Melih Unkown güzel de kızmış
4 saat önce · Beğen ·
Ems Mabazza gUZEL :))
4 saat önce · Beğen ·
Ali Samiyen Tekir fenev bayan macımı vardıki bgn. mac kac kac bitti
4 saat önce · Beğen ·
Emre Ulusoy normal bşy galatasaray klasıgi
4 saat önce · Beğen · 1 kişi ·
Ibrahim Çınarcı Fenev maçı kaç kaç bitti
3 saat önce · Beğen ·
Bilal Demirağ Haklısınız. Ceyda geçen sezon kağıtsporda müthiş bir performans gösterdi ve büyük umutlarla transfer edildi. Ama kendini kanıtlamasına fırsat verilmeden kiralık gönderildi. Aynı şeyi futbol takımında Ali Turan'a, Mehmet Battal'a, Misimovic'e, Serdar Özkan'a da yapmadık mı? Hepsi FLAŞ tranfer olarak getirilmemiş miydi? Bu başarıya aç insanlar oynama şansı bulamadan gönderilirken, birilerinin bitmek tükenmek bilmeyen kredileri nereden geliyor çok merak ediyorum.
3 saat önce · Beğen ·
Ahmet Kaya Evet bende anlamıyorum bu tip yönetimi sanki elinizde NBA den oyuncu alınmış gibi elindeki yerli oyuncuları satıyorlar ben böyle yönetime karşıyım arkadaşlar
2 saat önce · Beğen ·
Asım Karagöz Özellikle de takmda uzun prblmi varken melek bilgenin de gnderilmesi hataydı bence

YAZIK KOCAMAN YAZIK...
 
Re: 8 # Ceyda Kozluca

Arkadaşlar Ceyda 21 sayı demişsiniz ama Ceyda fenere bu kadar sayıyı hangi takımla maçın hangi bölümlerinde atmış.Samsunda zaten Gülşah oynamadı hastaydı .Galatasarayda oynasa aynı dakikaları alsa 21 sayı atarmıydı Fenere yada attırırlarmıydı ?Hiç zannetmem .Ceyde iyi bir basketbolcu olma yolunda ama Galatasaray ve Fenerbahçe kulübünde üst düzey maçlarda özelliklede Avrupa'da oynayabilecek kapasitede bir basketbolcu değil henüz.
 
Re: 8 # Ceyda Kozluca

Üst düzey maçlarda özelliklede Avrupa'da oynayabilecek oyuncularıda görüyoruz.


FENERBAHÇE (77): Anete Jekabsone 7 (5 ribaund- 2 asist), Hana Horakova (2 ribaund- 1 asist), Birsel Vardarlı 11 (2 ribaund- 2 asist), Esmeral Tunçluer 8 (3 ribaund), Nevriye Yılmaz 24 (6 ribaund- 3 asist), Ivana Matovic 14 (2 ribaund), Tammy Sutton-Brown, Nevin Nevlin (1 asist), Angel McCoughtry 13 (5 ribaund- 2 asist)

GALATASARAY MEDİCAL PARK (58): Tuğba Palazoğlu 6, Donneka Hodges 7 (2 ribaund- 4 asist), Bahar Çağlar 4 (3 ribaund- 1 asist), Işıl Alben (1 ribaund- 3 asist), Gülşah Gümüşay 4 (3 ribaund- 1 asist), Gintare Petronyte 8 (1 ribaund), Melisa Can 2 (2 ribaund- 1 asist), Nihan Anaz 2, Seimone Augustus 19 (2 ribaund- 1 asist), Slyvia Fowles 6 (13 ribaund- 1 asist)
 

Üst