Ceyda Kozluca

Galatasaray Medical Park, geçtiğimiz sezon Kocaeli BŞB. forması giyen Ceyda Kozluca ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştır.

Kariyerinde Beşiktaş, Erdemir, Akyazı ve Kocaeli BŞB. takımlarında forma giyen, 2 numara mevkiinde oynayan 1.80 boyundaki Ceyda Kozluca'ya Galatasaray Forması ile başarılar dileriz.
 
Re: Ceyda Kozluca Galatasaray Medical Park'ta

Hayırlı olsun. Forumda bir çok arkadaşım beğeniyordu kendisini. umarım yararlı olur. Yaşı genç Ceyhun hocanın onu aktif kullanabileceğini düşünüyorum.
 
Re: Ceyda Kozluca Galatasaray Medical Park'ta

Ceydaaa Ceydaaa Ceydaaa Ceydaaa. Fener maçı öncesi bütün takılmalarımıza kafasını takmamıştır. Bu iyi bir duruştu gerçekten. Gerçi bize hiç bir ters hareketi olmadı o maçta. Sadece o çok sevimliydi biz de tam havamızddaydık. :)

Şaka maka bu sene baya iyiydi bir kaç kere canlı da izledim. Sorumluluk alacak kapasitesi var. İzleyince diğer oyunculardan farklı olduğu çok belliydi. Hayırlı olsun
 
Re: Ceyda Kozluca Galatasaray Medical Park'ta

Ceyda beklenenden daha fazla katkı verecektir...Ayrıca bu kulübün değerini,bu formanın ağırlığını bileceğine ve ona göre davranacağına eminim...Hayırlı olsun...
 
Re: Ceyda Kozluca Galatasaray Medical Park'ta

Hoşgeldin yeni aslan Vol.2

Ceyda Ceyda Ceydaaaaaaaaaaaaaaa... :)
 
Re: Ceyda Kozluca Galatasaray'da

Burayı okuyorsan şu ayakkabılarını değiştir be Ceyda...Sarı laci ayakkabıların hiç hoş durmuyor...Gözden kaçmadı...Bunlar önemli konular... :)
 
Re: Ceyda Kozluca Galatasaray'da

Ayakkabısı sarı-lacivert değil sarı-mor. O kadarını düşünebilecek biridir herhalde.
 
Re: Ceyda Kozluca Galatasaray'da

Doğrudur göz yanılgısı olmuş olabilir yani,mor ve lacivert çok uzak değil...Öyle birşey olmamalı zaten... :)
 
Re: Ceyda Kozluca Galatasaray'da

Arabası kırmızı, Ayakkabıları mor. Ayrıca takımımıza gelmeden önceki bir röportajında da daha önce camiamızı övmüş.
 
Re: Ceyda Kozluca Galatasaray'da

Merhaba arkadaşlar Ceyda Kozluca ve Melek Bilge isimli oyuncularımızın kiralık gönderilme konusu varmış gündemde Ben anlamış değilim madem kiralık gönderecektik bu oyuncuları niçin aldık. Ayrıca hem Finlandiya Milli maçını Bulgaristan Milli maçını ve Magic Cup turnuvasını da yakından izleyen biri olarak bu iki oyuncu hakkındaki yorumlarımı sizlerle paylaşmak istedir.

Melek Bilge ile başlayalım;
Melek Bilge size olarak ta fundamental olarakta Ginarete den daha iyi bir oyuncu. Finlandiya maçında Gayet de iyi top oynadı rebaund aldı sayı attı. kendisine yapılan asistleri iyi değerlendirdi. Daha ne bekleniyor anlayamadım. Magic Cupta sakatlığı sebebi ile kadro dışıymış zaten oynayıp kendisini gösterecek fırsatta bulamadı. Hamur'a şekil verecek olan burada teknik ekip olacak bence hem gelecek için hemde yerli uzun rotasyonunda faydalı olacaktır. Tabi perdenin arkasında başka konular varsa bilemiyorum.

Ceyda Kozluca ya gelince Geçtiğimiz sene 2 ve 3 numara pozisyonlarında hedefi olmayan bir takımda oynadı. 34 dakika ortalama ile sahada kaldı. Bu süre zarfında genç oyuncu 15.5 sayı ortalamasının yanı sıra istatistik olarak 4.7 ribaund, 2.7 asist verilerinide hanesine yazdırmayı başardı.

İlk önce GS Kocaeli maçında biz taraftarlar tarafından 10.000 kişi bağırdık tezahurat yaptık kıza; Daha sonrada Ceyhun Yıldızoğlu tarafından keşfedildi. Milli takıma çağrıldı. Bulgaristan maçını Türkiyeye çeviren oyuncu oldu orta mesafe %100 8 de 8 attı. Finlandiya maçında yaptığı asist drive ve attığı sayılarla (10) gayet iyi bir performans sergiledi zaman zaman savunmada aksadığı yerler oldu.
Fakat Magic Cup turnuvasında izlediğim kadarı ile bu yöndeki eksiğini de antrenmanla kapatmış. Gayet iyi savunma yaptı top çaldı. rebaund aldı. Feast Break'e koşuyor. Drive ediyor cem shot atıyor. savunma yapıyor. Geçen sezondan daha kuvvetli ve kendinden emin bir Ceyda var. Bayan basketbolunda tüm bu özelliklerin olduğu komplike bir oyuncu bulmak zor. Şayet böyle bir durum varsa ortada bu iki oyuncuya da haksızlık olacağını düşünüyorum.

Ceyhun Hocanın da duruma el atması ve bu takımın başındaki insanların alıp şapkalarını eline bu konuyu tekrar düşünmesi gerekli bence.
 
Re: Ceyda Kozluca Galatasaray'da

Magic cup'ta en çok göze batan oyuncularımzıdandı. Yalnız daha önce de söylemiştim. Bu turnvada gördüğüm, Şut atarken iki ayağınıda yere yayıyor. Zıplayarak şut denemiyordu. Kendi boyunda , daha uzun veya sıkı savunma yediği maçlarda şutunda sıkıntı yaratır bu durum.
 

Üst